Legg til datoer
Hamburg

Cruise og båtturer

Ofte stilte spørsmål om Hamburg Cruise og båtturer

Hva er andre ting å gjøre enn Cruise og båtturer som er verdt å besøke i Hamburg?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Hamburg er:

Hvilken Hamburg Cruise og båtturer tar ytterligere COVID-19 forholdsregler?

Flere reisetips for Hamburg

Vil du vite mer om aktiviteter i Hamburg? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Hamburg

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 5 680 vurderinger

Tusen takk til mannskapet for den fantastiske dagen med dere. Helt fra bestillingen, den vennlige velkomsten om bord og orienteringen om COVID19, følte vi oss absolutt mette og nøt den flotte gjestfriheten. Vinene var deilige og passet godt sammen med ostene. En ost var ikke så velsmakende, likevel var det nok ost på bordet. Turen var godt moderert, ikke for mye, men høydepunktene med de store skipene, Hafencity, Speicherstadt og det nye museumsskipet Beijing ble strålende vist. Turskipet vårt var EUROPA. Nytt og komfortabelt innredet. Mange takk.

Jeg, min venn og min far hadde en havnetur med kaptein Marco i går. Jeg kan bare anbefale denne! Vi lærte mye interessant, så mye og fikk gode inntrykk! Det ble ikke kjedelig fordi Marco fikk oss alle til å smile med sin avslappede og humoristiske måte og hadde mange morsomme og interessante historier å fortelle. Hvis vi bestemmer oss for å gjøre en havnetur igjen på vår neste ferie, så vil vi definitivt gjøre det med Marco! Takk for en flott opplevelse! Hilsen fra Osnabrück og Wesel

Turen var flott! Vi hadde flott vær og mannskapet var veldig hyggelige og gjorde alt de kunne for å sikre at vi hadde en flott ettermiddag/kveld. Vinen og osten var super deilig og kommentarene til de enkelte severdighetene i havnen var informative og likevel lett å gå og morsomme. Gjerne igjen når som helst! Tusen takk til hele Maritime Circle Line-teamet.

Havnecruise var en flott opplevelse. Kapteinen vår var så morsom og virkelig underholdt oss hele turen. Vi lærte mye spennende og fikk se mye av havnen og havnebyen. Fra containerskip og yachter til Speicherstadt, alt var der. En uforglemmelig opplevelse også for barna om bord. Vi ville bestille igjen og igjen.

Einfach alles krig så super! Guter Wein, nette Unterhaltung, einfach ein wirklich schöner Abend. Kann ich wirklich sehr weiter empfehlen