Opplevelser i
Hamburg

Fra det UNESCO-listede lagerområdet til Reeperbahn, det finnes noe for alle i denne maritime byen.

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Ofte stilte spørsmål om Hamburg

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Hamburg?

Toppattraksjoner man bør få med seg i Hamburg er:

Ti høydepunkter og attraksjoner i Hamburg

Takket være århundrer med sjøhandel er Hamburg stappfull av rik og variert kultur. Om du er her en helg eller en uke vil du uansett falle for byens sjarm. Du bør uansett ikke gå glipp av disse høydepunktene!

 • St. Pauli

  1. St. Pauli

  Ikke la St. Paulis hodeskalle skremme deg. Dette tradisjonelle arbeiderstrøket er nå blitt en av Hamburgs mest kulturelle og spennende områder.

 • Reeperbahn

  2. Reeperbahn

  Reeperbahn var en gang Hamburgs red-light district. I dag er det et travelt og populært område hvor du finner byens beste uteliv.

 • Hamburg Dungeon

  3. Hamburg Dungeon

  Opplev den mørke siden av Hamburgs historie gjennom en morsom og interaktiv tur. Men du er herved advart, for Hamburg Dungeon er ikke et sted for lettskremte!

 • Alstersjøen

  4. Alstersjøen

  Disse to vakre innsjøene omgitt av parker er ideelle steder for å ta en pust i bakken. Dra på piknik, jogg langs vannet eller ta en båttur. Når du er ved Alstersjøene vil du nesten glemme at du er midt i en travel by.

 • Hamburg havn

  5. Hamburg havn

  Hamburg havn har en viktig rolle i byens økonomi og er en av de mest travle havneområdene i verden. Gå en tur langs Tysklands vakre og historiske port mot verden og avrund opplevelsen med å kjøpe deg noe godt på fiskemarkedet.

 • 6. Speicherstadt-museet

  Hamburgs gamle lagerbygninger Speicherstadt, står oppført på UNESCOs verdensarvliste. Speicherstadt-museet gir deg et fascinerende innblikk i byens handelshistorie og er vel verdt et besøk.

 • Hamburg dyrepark (Tierpark Hagenbeck)

  7. Hamburg dyrepark (Tierpark Hagenbeck)

  Uansett alder vil du elske denne sjarmerende dyrehagen. Her er alt lagt til rette for at dyrene skal føle seg mest mulig hjemme. Akvariet som ligger ved siden av er svært imponerende.

 • 8. Finkenwerder

  Om du ønsker å spise deilig sjømat bør du ta turen til dette nabolaget som ligger langs elven i Hamburg. Resturanten Landungsbrücken Finkenwerder har lenge vært en favoritt blant lokalbefolkningen.

 • 9. Herbertstraße

  En gate dedikert fullt og helt til lovlig prostitusjon og her er det klassiske "vinduer" på rekke og rad. Dersom Reeperbahn ikke var nok for deg vil du sette pris på et besøk til Herbertstraße, som ligger like ved.

 • Landungsbruecken

  10. Landungsbruecken

  Ta en tur langs Landungsbruecken og se skipene komme og gå. Deretter kan du hoppe på en ferge og nyte en rimelig og flott tur til ditt neste reisemål.

Planlegg besøket ditt

 • Spar penger på transport

  Når du skal utforske Hamburg er det lurt å kjøpe billetter som er gyldig i en lengre tidsperiode. Det kan spare deg for mye penger på transport, da enkeltbilletter er dyrt. Billettene gjelder også for ferger, som er den billigste måten å se noen av byens attraksjoner fra vannet.

 • Vent på våren

  Hamburg er kjent for sitt grå og kalde vær om vinteren. Om du har mulighet er det best å komme hit mellom april og september. Når varmen og våren er på vei forandrer byen seg, kafeene fyller seg opp og folk koser seg og slapper av i parkene.

 • Spis som folk herifra uten å tømme lommeboken

  Resuauranten Erika's Eck, i nærheten av Schlachthof, er kjent for sine gigantiske posjoner og rimelige priser. Dette har vært en favoritt blant turister og lokalbefolkningen i over 30 år. Dette er det perfekte stedet for å smake orginal, tysk husmannskost. Kommer du i sene nattetimer kan du bestill deres berømte sandwich til bare 1 EUR, som selges helt til klokken ni om morgenen.

Praktisk informasjon

 • Språk
  Tysk
 • Valuta
  Euro (€)
 • Tidssone
  UTC (+01:00)
 • Landskode
  +49
 • Beste tiden å dra
  Vår og sommer

Flere reisetips for Hamburg

Vil du vite mer om aktiviteter i Hamburg? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Hamburg

Samlet vurdering

4.7 / 5

basert på 69 828 vurderinger

Bestilling på nett er definitivt verdt det! Prisen på turen som tilbys her er €6 mer enn nettprisen i havnen. Det var litt vanskelig å finne rett båtplass, men etter å ha spurt flere ganger ved brygge 1 ble vi så sendt til rett båt. Med online-kupongen kunne vi komme oss på båten og nyte turen på kort varsel. Dessverre var det bare noen få uteseter og innendørssetene var veldig godt oppvarmet. Men utenfor var utsikten flott! Selve turen var litt over to timer lang, veldig informativ og dekket et stort område av havnen. Vi var kjempefornøyde!

Vi hadde booket turen av nysgjerrighet - kulinariske spesialiteter. Vi hadde forventet spesialiteter fra Hamburg, men ble ikke skuffet over at de var internasjonale spesialiteter. Selv om vi på kort varsel ble informert om at guiden vår var syk, fikk damen fra Get your Guide en erstatningsguide, som bare gjorde turen med oss 2 personer. En ekstra tommel opp for det!

Grei båt med vennlige ansatte! Kapteinen beskriver severdighetene og tilpasser kommentaren til skipene som for tiden ligger i havnen, dette gjør det til en flott opplevelse! Vi fikk se både Hamburg og den imponerende havnen på den andre siden av elven! Sterkt anbefalt!

Klaus gjorde en fantastisk tur som var morsom, interessant og spennende. Jeg kan anbefale turen til alle som besøker Hamburg.

Gut organisert. Alle Informationen kamen via Email.