Hamburg

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Populære opplevelser i Hamburg

Ti høydepunkter og attraksjoner i Hamburg

Takket være århundrer med sjøhandel er Hamburg stappfull av rik og variert kultur. Om du er her en helg eller en uke vil du uansett falle for byens sjarm. Du bør uansett ikke gå glipp av disse høydepunktene!

 • St. Pauli

  1. St. Pauli

  Ikke la St. Paulis hodeskalle skremme deg. Dette tradisjonelle arbeiderstrøket er nå blitt en av Hamburgs mest kulturelle og spennende områder.

 • Reeperbahn

  2. Reeperbahn

  Reeperbahn var en gang Hamburgs red-light district. I dag er det et travelt og populært område hvor du finner byens beste uteliv.

 • Hamburg Dungeon

  3. Hamburg Dungeon

  Opplev den mørke siden av Hamburgs historie gjennom en morsom og interaktiv tur. Men du er herved advart, for Hamburg Dungeon er ikke et sted for lettskremte!

 • Alstersjøen

  4. Alstersjøen

  Disse to vakre innsjøene omgitt av parker er ideelle steder for å ta en pust i bakken. Dra på piknik, jogg langs vannet eller ta en båttur. Når du er ved Alstersjøene vil du nesten glemme at du er midt i en travel by.

 • Hamburg havn

  5. Hamburg havn

  Hamburg havn har en viktig rolle i byens økonomi og er en av de mest travle havneområdene i verden. Gå en tur langs Tysklands vakre og historiske port mot verden og avrund opplevelsen med å kjøpe deg noe godt på fiskemarkedet.

 • 6. Speicherstadt-museet

  Hamburgs gamle lagerbygninger Speicherstadt, står oppført på UNESCOs verdensarvliste. Speicherstadt-museet gir deg et fascinerende innblikk i byens handelshistorie og er vel verdt et besøk.

 • Hamburg dyrepark (Tierpark Hagenbeck)

  7. Hamburg dyrepark (Tierpark Hagenbeck)

  Uansett alder vil du elske denne sjarmerende dyrehagen. Her er alt lagt til rette for at dyrene skal føle seg mest mulig hjemme. Akvariet som ligger ved siden av er svært imponerende.

 • 8. Finkenwerder

  Om du ønsker å spise deilig sjømat bør du ta turen til dette nabolaget som ligger langs elven i Hamburg. Resturanten Landungsbrücken Finkenwerder har lenge vært en favoritt blant lokalbefolkningen.

 • 9. Herbertstraße

  En gate dedikert fullt og helt til lovlig prostitusjon og her er det klassiske "vinduer" på rekke og rad. Dersom Reeperbahn ikke var nok for deg vil du sette pris på et besøk til Herbertstraße, som ligger like ved.

 • Landungsbruecken

  10. Landungsbruecken

  Ta en tur langs Landungsbruecken og se skipene komme og gå. Deretter kan du hoppe på en ferge og nyte en rimelig og flott tur til ditt neste reisemål.

Planlegg besøket ditt

 • Spar penger på transport

  Når du skal utforske Hamburg er det lurt å kjøpe billetter som er gyldig i en lengre tidsperiode. Det kan spare deg for mye penger på transport, da enkeltbilletter er dyrt. Billettene gjelder også for ferger, som er den billigste måten å se noen av byens attraksjoner fra vannet.

 • Vent på våren

  Hamburg er kjent for sitt grå og kalde vær om vinteren. Om du har mulighet er det best å komme hit mellom april og september. Når varmen og våren er på vei forandrer byen seg, kafeene fyller seg opp og folk koser seg og slapper av i parkene.

 • Spis som folk herifra uten å tømme lommeboken

  Resuauranten Erika's Eck, i nærheten av Schlachthof, er kjent for sine gigantiske posjoner og rimelige priser. Dette har vært en favoritt blant turister og lokalbefolkningen i over 30 år. Dette er det perfekte stedet for å smake orginal, tysk husmannskost. Kommer du i sene nattetimer kan du bestill deres berømte sandwich til bare 1 EUR, som selges helt til klokken ni om morgenen.

Praktisk informasjon

 • Språk
  Tysk
 • Valuta
  Euro (€)
 • Tidssone
  UTC (+01:00)
 • Landskode
  +49
 • Beste tiden å dra
  Vår og sommer

Sightseeing in Hamburg

Möchten Sie alle Aktivitäten in Hamburg entdecken? Sehen Sie hier die vollständige Liste.

Hva folk sier om Hamburg

Samlet vurdering

4.7 / 5

basert på 57 688 vurderinger

Var på oppmøteplassen til avtalt tid, men var alene og ble usikker på om vi hadde funnet riktig sted. Folk (og guide) kom sigende etterhvert. Omvisningen begynte en halv time etter avtalt tid. Selve turen var meget bra.

Akkurat passe lang tur med urolig flott belysning. Guiden snakket meget fort På tysk i dårlig mikrofon, så umulig å forstå selv om jeg snakker og forstår godt tysk. Det var en nedtur. Eller helt topp.

Gåtur gjennom Hamburg med oppgaver for å løse en drapsgåte. Underveis forteller guiden forskjellige Hamburgiske krimhistorier samt tips for å løse oppgavene. Spennende og morsomt. Vi hadde Tysk Tour.

Guiden vår var veldig flink, og klarte å holde vår oppmerksomhet hele tiden. Vi fikk høre ting om bygninger som vi vanligvis bare hadde gått rett forbi. Anbefales absolutt.

Fantastisk underholdene og interessant Tour

Lærte en hel del og hadde en fantastisk tour med gaiden vår Pia. Turen er virkelig å anbefale.