Legg til datoer
Ting å gjøre

Hamburg

Fra det UNESCO-listede lagerområdet til Reeperbahn, det finnes noe for alle i denne maritime byen.

Flere reisetips for Hamburg

Vil du vite mer om aktiviteter i Hamburg? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Hamburg

Samlet vurdering

4.7 / 5

basert på 69 828 vurderinger

Vi har 02.10. gjorde spøkelsesturen og var begeistret. Dette skyldtes først og fremst vår guide Birgit, som formidlet historien til Hamburg 1A på en interessant måte. Ville bestille en tur med henne igjen når som helst. Historiene om byen ble fortalt like godt som de små skumle historiene i mellom. I tillegg forklarte hun mange av symbolene på bygninger i Speicherstadt for oss og var alltid tilgjengelig for spørsmål. Takk til bysporerne for å gi oss en uforglemmelig kveld. Vi vil definitivt like å prøve ut de andre turene i byene.

Jeg, min venn og min far hadde en havnetur med kaptein Marco i går. Jeg kan bare anbefale denne! Vi lærte mye interessant, så mye og fikk gode inntrykk! Det ble ikke kjedelig fordi Marco fikk oss alle til å smile med sin avslappede og humoristiske måte og hadde mange morsomme og interessante historier å fortelle. Hvis vi bestemmer oss for å gjøre en havnetur igjen på vår neste ferie, så vil vi definitivt gjøre det med Marco! Takk for en flott opplevelse! Hilsen fra Osnabrück og Wesel

Havnecruise var en flott opplevelse. Kapteinen vår var så morsom og virkelig underholdt oss hele turen. Vi lærte mye spennende og fikk se mye av havnen og havnebyen. Fra containerskip og yachter til Speicherstadt, alt var der. En uforglemmelig opplevelse også for barna om bord. Vi ville bestille igjen og igjen.

Turen vår med Michael var flott. Veldig informativ, med mye kunnskap. Michael tok seg virkelig god tid. Vi har vært i Hamburg flere ganger og har kunnet lære noe nytt om Speicherstadt, spesielt om den delen som nå bygges.

Det er verdt å ta en tur gjennom Hamburg som dette. Alle severdigheter er forklart veldig godt.