Våre mest anbefalte ting å gjøre i Hamburg

Hamburg: 1,5-times båttur i havnen og Speicherstadt på dagtid

1. Hamburg: 1,5-times båttur i havnen og Speicherstadt på dagtid

Se Hamburgs attraksjoner på havnesiden fra et unikt perspektiv, seil forbi imponerende containerskip, og oppdag det historiske Speicherstadt-distriktet om bord et 1,5-times cruise med kommentarer fra en tysktalende guide, og et eksklusivt stopp ved den ikoniske Elbphilharmonie. Start havneeventyret ditt på land når du krysser den berømte broen «Überseebrücke» for å komme til kaien, hvor du går om bord på en tradisjonell Hamburg-båt, også kalt en Barkasse. Lytt mens kapteinen din bestemmer hvilken rute båten skal ta basert på værforhold og tidevann, eller hvis et spennende og interessant containerskip / spesiell båt besøker havnen. Sett avsted og seil gjennom de smale vannveiene i det største lagerdistriktet i verden, kjent som Speicherstadt. Nyt den fantastiske arkitekturen til bygningene som står på tømmerfundamenter og eikestokker. Len deg tilbake og slapp av mens du passerer HafenCity. Utforsk de åpne dekkene og kjenn den avkjølende havbrisen mens du venter på perfekte fotomuligheter fra båtens mange utsiktspunkter. Cruise forbi rad på rad med massive containerskip mens båten kjører deg til St. Pauli brygge og Hamburg havn. Lær historien til de mange viktige landemerkene fra den tysktalende ekspertguiden din. Når båtturen din nærmer seg slutten, går du av rett foran Elbphilharmonie, eller du kan velge å dra tilbake der cruiset startet.

Hamburg: Sex og kriminalitet i St. Pauli-turné for alderen 18+

2. Hamburg: Sex og kriminalitet i St. Pauli-turné for alderen 18+

Oppdag Hamburgs skyggeside på denne sex- og krimomvisningen i bydelen St. Pauli. Hør interessante anekdoter og detaljer fra guiden din, om livene og kjærligheten til red light district når du besøker de legendariske stedene. På omvisningen besøker du baren «Zur Ritze» og får vite hvordan den fikk navnet sitt. Gå ned til bokseklubben i kjelleren, hvor Mike Tyson og Klitschko-brødrene trente. Finn ut hvor den berømte lokale bokseren forsvant og hvorfor så mange kjendiser kommer til denne rustikke baren. Se hvordan kvinnene kan spasere ned Herbertstrasse og hør om Nutella-gjengen og rivalene i GMBH-gjengen. Finn ut hvem som kontrollerer St. Pauli, hvem som var nabolagets gudfar og hvordan rettssystemet fungerer her. Finn ut om Jack the Ripper eller noen som minner om ham var i Hamburg, og få adgang til et kvalitetesshow på slutten av omvisningen.

Hamburg: Linje A Hop-On Hop-Off Sightseeing Tour

3. Hamburg: Linje A Hop-On Hop-Off Sightseeing Tour

Nyt en guidet tur på en dobbeltdekker Rute A-sightseeingbuss i Hamburg. Reis langs Speicherstadt (lagerbyen) og havnebyen til shoppingområdene i byen. Få verdifull innsikt i byen og dens historie. Hopp om bord med dagsbilletten din som lar deg hoppe på og av ved 20 bussholdeplasser. Se de fantastiske villaene i Harvestehude, Ytre Alster-innsjøen, rådhuset, museene, den berømte Reeperbahn og havnen. Få informasjon på ditt eget språk med et GPS-styrt lydsystem som tilbyr krystallklar fortelling på 11 språk via hodetelefoner. Len deg tilbake og nyt utsikten. I fint vær er bussen åpen for å gi deg uhindret utsikt.

Hamburg: 1-times cruisetur til havn i Hamburg

4. Hamburg: 1-times cruisetur til havn i Hamburg

Oppdag Hamburg på et havnecruise og beundre utsikten over lagerdistriktet og HafenCity. Se byen med flest broer i Europa, med omtrent 2400 strukturer over vann, kanaler, kanaler og brygger. Klatre ombord i båten og oppdag de mange forskjellige attraksjonene og severdighetene i byen, avhengig av tidevannet og dagens begivenheter. Utforsk det historiske Speicherstadt (lagerdistriktet) med sine kanaler, den moderne HafenCity, de mange broene over Elbe, travle sluser og containerterminaler, Köhlbrand-broen og mye mer. Underveis kan du lære mer om byen, dens historie, de innkommende og utgående skipene og alt annet som interesserer deg. Len deg tilbake og beundre utsikten over byen på soldekket eller i den klimatiserte salongen med store panoramavinduer.

Hamburg: Inngangsbillett til Hamburg Dungeon

5. Hamburg: Inngangsbillett til Hamburg Dungeon

Hamburg Dungeon bringer de mørkeste periodene i byens historie til live på en underholdende måte. De toppmoderne spesialeffektene og profesjonelle skuespillerne gir en helt spesiell type liveunderholdning. De levende skuespillerne trer inn i historiske roller og tar deg med på en reise gjennom 600 år med Hamburgs grumsede fortid i interaktive show. Besøksattraksjonen i det historiske Speicherstadt-distriktet presenterer spennende live-show basert på sanne historier og byr på mye action på 2 morsomme turer. Besøkende kan legge ut på en uvanlig reise på "Elevator of Doom". Du kan også oppdage pestens mørke år eller prøve å redde piraten Klaus Störtebecker fra henrettelse. Blant andre uvennlige verter, ønsker torturisten mistenkelige landsbyboere velkommen inne i Tormentkammeret sitt. Forsvar deg for inkvisisjonens nåde og møte hevnen til en rastløs ånd - med glimt i inkvisitorens øyne og mulighet for mye moro. På slutten av reisen vil de heldige overlevende ta plass i Hamburgs unike frittfallstårn for å unnslippe dypet av fangehullet – lykke til …

Hamburg: 90-minutters kveldslys havnecruise

6. Hamburg: 90-minutters kveldslys havnecruise

Opplev Hamburgs havn i kveldslyset på en tradisjonell lekter. Ta en romantisk rundtur gjennom Hamburg havn og nyt en koselig atmosfære med den opplyste silhuetten av byen som bakteppe. Cruise gjennom historiske Speicherstadt (avhengig av tidevannet) og se de imponerende og belyste containerterminalene. Hør spennende historier om havnas historie fra en engasjerende kaptein, mens du slapper av med en drink. Alternativt kan du velge et av de spesielle cruisene som kun finner sted en gang i blant. Velg det spesielle Queen Mary II -cruiset, for å se skipet ligge ved cruiseterminalen og følg henne deretter ut langs elven Elbe. Lær alt om skipet fra den profesjonelle guiden under båtturen. Eller feire jubileet til Hamburg havn ombord på en tradisjonell lekter. Se festivalens åpningsparade, som er startskuddet på helgens festligheter.

Hamburg: 2-timers XXL-cruisetur i Hamburg havn

7. Hamburg: 2-timers XXL-cruisetur i Hamburg havn

Nyt den unike maritime teften og fargerike folkemengdene ved havnen i Hamburg på dette daglige cruiset som går langs bryggene. Takket være guiden din, lær om historien til havnen og byen og ta en spennende tur gjennom slusene. Oppdag denne inngangsporten til verden på nært hold ombord på et lite skip, like egnet for en flåte. Finn ut hvor stor havnen i Hamburg, den nest største havnen i Europa, er. Knapt en annen by i verden er så knyttet til havnen sin; Hamburg utviklet seg virkelig på grunn av det. De viktigste severdighetene og skyline er uløselig knyttet til den. Opplev kontrasten mellom fortid og nåtid, handel og kultur, den lille fiskerbyen langs Elben og de toppmoderne containerkompleksene. Du vil også lære om de syndige strekningene og fiskemarkedet, gamle kuttere og massive cruise- og containerskip. Vår guide ombord gir live kommentarer på tysk. For kommentarer på andre språk, last ned 'Rainer Abicht'-appen fra Apple App Store eller Google Play Store. Appen tilbyr lydturer på havnecruise på seks forskjellige språk.

Hamburg: Omvisning på Reeperbahn og St. Pauli

8. Hamburg: Omvisning på Reeperbahn og St. Pauli

Opplev Hamburgs Red Light District med kjendiser og Reeperbahn-eksperter. Møt på personer som Udo Lindenbergs legendariske livvakt Eddy Kante, eller ikoniske Red Light-eksperter og utkastere som Fabian Zahrt. Møt drag-queens som Barbie Stupid, eller historiker og lokal ekspert Doc Eva Decker. Opplev Tysklands mest populære nabolagsomvisning, med den perfekte blandingen av informasjon, underholdning, syndige stopp og severdigheter og et vanvittig sightseeing-show. Gå forbi den verdensberømte Herbertstraße og Davidwache politistasjon før du besøker et BDSM fangehull, en sexbutikk.

Hamburg: 1,5 timers Grand Harbour Evening Lights Cruise

9. Hamburg: 1,5 timers Grand Harbour Evening Lights Cruise

Utforsk Hamburgs havnedistrikt på et avslappende kveldsbåtcruise med livekommentarer på tysk, og oppdag de mest romantiske scenene og Hamburgs arkitektoniske rikdom fra et helt nytt perspektiv. Start ditt havneeventyr på kvelden ved Landungsbrücken og kryss den berømte broen for å nå Pier 3 hvor du går ombord på lekteren. Sett av og gli inn i de trange vannveiene i det største lagerdistriktet i verden kjent som Speicherstadt. Ta inn den fantastiske arkitekturen og den opplyste utsikten over Hamburgs havn som skinner i vakre blå lys. Se lysene fra Elbphilharmonie, havnebyen, musikalen, landingsbroene, skipene og containerbroene som er bestemt til å skape en romantisk atmosfære. Seil gjennom kanalene, Elbe-stranden og Hamburgs berømte fiskemarked, og lær historien til de mange viktige landemerkene fra din tysktalende ekspertguide.

Hamburg: Night Watchman's Tour of St. Pauli på tysk

10. Hamburg: Night Watchman's Tour of St. Pauli på tysk

Nyt en unik bytur med de tradisjonelle nattevaktene rundt i det største underholdnings- og red-light-distriktet i Europa. Din tyskspråklige guide vil møte deg på Landungsbrücken og vise frem alt St. Pauli har å tilby. Din guide vil ta på seg rollen og uniformen til den originale St. Pauli nattevakten, som representerer det beryktede distriktet Hamburg. Han vil oppdage Große Freiheit ("Den store friheten") med deg. Tilfredsstill nysgjerrigheten din og lær alle de lokale hemmelighetene. Hør om hvordan det er inne i Davidwache Police Department, hvordan taumakerindustrien skar ut veien Reeperbahn, Joe Cockers hendelse, den mystiske Herbertstraße og legendariske historier som involverer Paul McCartney.

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Hamburg
Fra det UNESCO-listede lagerområdet til Reeperbahn, det finnes noe for alle i denne maritime byen.

Toppopplevelser

Populære severdigheter i Hamburg

Unike Hamburg

Utforsk alle

Alle aktiviteter

310 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Oppslukende opplevelser

Utforsk området rundt Hamburg

Utforsk alle

Ofte stilte spørsmål om Hamburg

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Hamburg?

Flere reisetips for Hamburg

Vil du vite mer om aktiviteter i Hamburg? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Hamburg

Samlet vurdering

4.7 / 5

basert på 83 274 vurderinger

Jeg, min venn og min far hadde en havnetur med kaptein Marco i går. Jeg kan bare anbefale denne! Vi lærte mye interessant, så mye og fikk gode inntrykk! Det ble ikke kjedelig fordi Marco fikk oss alle til å smile med sin avslappede og humoristiske måte og hadde mange morsomme og interessante historier å fortelle. Hvis vi bestemmer oss for å gjøre en havnetur igjen på vår neste ferie, så vil vi definitivt gjøre det med Marco! Takk for en flott opplevelse! Hilsen fra Osnabrück og Wesel

Veldig interessant tur med Vanity Trash. Dessverre regnet det, men det gjorde ikke noe, vi gjorde det beste ut av det og hadde det fortsatt gøy. Vi var i stand til å fordype oss i stilen til Reeperbahn og følte oss veldig trygge fordi vi ble ledsaget av en dørvakt fra Olivia Jones Bar (han var også veldig hyggelig)

Rask problemfri inngang. Kort forklaring på Corona-tiltakene. Jeg var der med datteren min, og vi likte noen av karakterene. Noen få av de eldre var ikke fullt så naturtro, vel. Men for prisen ble vi overrasket over hvor fantastiske og naturtro noen av figurene var. Alt i alt, anbefalt og ikke for dyrt. Tommel opp!

Det er verdt å ta en tur gjennom Hamburg som dette. Alle severdigheter er forklart veldig godt.

Nydelig park med mange ville sklier og turer for alle aldre.