Legg til datoer

Hallgrimskirkja

Hallgrimskirkja: Våre mest anbefalte turer og aktiviteter

Reykjavik: Hopp på hopp av-billett i 24 eller 48 timer

1. Reykjavik: Hopp på hopp av-billett i 24 eller 48 timer

Reykjavik er en moderne, trendy og fremtidsrettet by som samtidig er forankret i naturen og som kan tilby det beste fra begge verdener. Det er rett og slett et magisk sted å besøke. Den 24- eller 48-timers billetten din gir deg tilgang til byen på en hopp på hopp av-omvisning med en flerspråklig lydguide om bord. Esja-fjellet holder utkikk over denne nordligste hovedstaden, og på en solrik dag kan man til og med skimte Snæfellsjökulls mystiske krystall-lignende og baby-blå isbre på den vestlige horisonten. Besøk steder som Reykjavik havn, rådhuset, nasjonalmuseet på Island, Perlan, Hallgrimskirkja og Laugardalurs termiske bassenger og spa. Stoppene langs ruten er som følger:  1 - Harpa Konserthus 2 - The Old Harbour 3 - Reykjavík Maritime Museum 4 - Whales of Island 5 - Nasjonalmuseet 6 - Lækjargata 7 - Handlegaten Laugavegur 8 - Reykjavik kunstmuseum - Kjarvalsstaðir 9 - Hallgrimskirkja 10 - BSI bussterminal 11 - Perlan 12 – Kringlan kjøpesenter 13 - Hilton Reykjavik Nordica 14 - Laugardalurdalen 15 - Skarfabakki havn (kun om sommeren) 16 - Hofdi-huset

Reykjavik: Sightseeing til fots med en viking

2. Reykjavik: Sightseeing til fots med en viking

Denne omvisningen til fots er en flott introduksjon til Reykjavik. Den hjelper deg med orientere deg og å få mest mulig ut av ditt opphold på Island. Guiden er din venn i byen, med målet å sørge for at du får et best mulig opphold i Reykjavík. Denne familievennlige omvisningen bringer liv i Islands historie, med interessante fortellinger og islandsk mytologi. Du besøker alle de berømte landemerkene i sentrum som Harpa konsert hus,  Hallgrímskirkja (guiden din lærer deg hvordan du kan uttale det) og Reykjavíkurtjörn. Guiden deler også bortgjemte steder med deg, og ting du ville savne hvis du ikke visste hva du skulle se etter. Guiden viser deg dessuten deres favoritt spise- og drikkesteder, samt innsideinformasjon om de beste happy hour-tilbudene, om du er interessert. Omvisningen varer omtrent 2 timer og du går rundt 4 kilometer. Dette er en omvisningen med en liten gruppe. Noe som betyr at det aldri er mer enn 12 personer på en tur om gangen. Dermed kan guiden din kan svare på alle spørsmålene dine og du dere kan bli litt bedre kjent. Målet med denne omvisningen er at du skal oppleve den unike og vennlige atmosfæren i Reykjavik, ikke bare for å se de mest populære turistattraksjonene. Du får til og med en liten leksjon om det islandske språket fra guiden din, slik at du ikke bare kan gå som en viking, men også snakke som en.

Reykjavík: Hopp-på-hopp-av-buss og inngangsbillett til Perlan-museet

3. Reykjavík: Hopp-på-hopp-av-buss og inngangsbillett til Perlan-museet

Utforsk Reykjavík City i ditt eget tempo på Hop on Hop off-bussen. Med det beste fra to verdener; en moderne trendy og fremtidsrettet by, samtidig som den ligger nær sin uberørte natur, er Reykjavík virkelig et magisk sted å se. På Perlan-museet har kunstnere og teknologer slått seg sammen for å skape en virkelig bemerkelsesverdig utstilling. Besøkende vil føle kraften til vulkaner og jordskjelv. Inkludert er også en billett til Nordlysekspedisjonen og Isgrotten. Inngangsbilletten til Perlan er gyldig den dagen du velger å bestille.

Reykjavik Høydepunkter Self-Guided Scavenger Hunt & City Tour

4. Reykjavik Høydepunkter Self-Guided Scavenger Hunt & City Tour

Bli kjent med Reykjavik i ditt eget tempo på denne interaktive vandreturen som spilles av på telefonen din. Dechiffrer gåter, samhandle med de viktigste attraksjonene i byen, og lås opp interessante fakta og legender. En ideell utendørsaktivitet for førstegangsbesøkende, par, grupper, familier og barn. Kan brukes som en flott teambyggingsaktivitet. For å komme i gang, last ned turappen til telefonen din og begynn å utforske Reykjavik i ditt eget tempo (last ned instruksjoner mottatt via e-post etter bestilling). Nyt friheten og fleksibiliteten til å starte turen hvor enn du foretrekker. Ved hvert stopp kan du lære om attraksjonen og løse en stedsbasert gåte som bare kan løses hvis du når det spesifikke stedet. Bruk logikk, fantasi, observasjon og lagånd for å låse opp den riktige koden og avsløre neste destinasjon for sightseeing-spillet i byen. Bruk appen og integrerte kart for å finne veien til 10 attraksjoner over hele byen. Mens du utforsker, løs en stedsbasert gåte ved hver attraksjon og lås opp det neste stedet du må besøke. Jobb som et team eller legg til litt ekstra moro ved å fullføre i grupper. Bruk logikk, fantasi, observasjon og problemløsningsferdigheter for å komme deg rundt i byen. Underveis kan du velge å stoppe for en kaffe, lunsj eller ta en pause når som helst. Start turen ved den imponerende skulpturen "Solfar"! Lær om Harpa, en attraksjon med mange besøkende hvert år. Lær om Ingólfur Arnarson grunnleggeren av Reykjavík ved det vakre monumentet til ære for ham, og beundre Kulturhuset, en av Reykjavíks fineste bygninger. Reykjavík katedral vil gjøre deg målløs med sin rolige skjønnhet. Besøk Parliament House med sitt elegante utseende. Da venter Reykjavík rådhus på deg, ikke glem å ta bilder, det er en vakker moderne bygning med et utrolig 3D-kart over Island! Det uovertrufne nasjonalgalleriet vil være ditt neste steg, med sine unike utstillinger. Smil til rainbow street, laget for å omfavne mangfold. Prikken over i-en på denne unike turen vil være Hallgrímskirkja, det ultimate symbolet for hele Reykjavík!!!

Reykjavik: Omvisning til fots av byens høydepunkter

5. Reykjavik: Omvisning til fots av byens høydepunkter

Bli kjent med toppattraksjonene i Islands hovedstad på en omvisning til fots. Beundre Einar Jónssons skulpturer, Hallgrímskirkja, den gamle havnen og rådhuset. Lær om norrøn mytologi, vikinggårder, Islands vulkanske historie og mer fra din lokale guide. Start omvisningen din til fots i Reykjavík med en titt på den slående Hallgrímskirkja i sentrum.Lær deretter alt om norrøn mytologi mens du spaserer gjennom de sjarmerende gatene i Þingholt-området.  Fortsett til bydammen Tjörnin dam for å besøke gjessene og svanene.Ta en titt på rådhuset og se det superstore topografiske kartet over Island, der guiden din gir forklaringer om landets fascinerende geologiske og vulkanske historie. Finn veien inn i hjertet av byen for å se på parlamentsbygningen, den beskjedne, men vakre katedralen, og stedet for de første Viking-gårdene.Deretter kan du gå til den gamle havnen og oppdage den imponerende konserthallen Harpa med utsikt over den dramatiske skulpturen Sólfar med utsikt over bukten og fjellet Esja.

Reykjavik: Byvandring med en lokal

6. Reykjavik: Byvandring med en lokal

Finn guiden din foran Hallgrímskirkja kirke ved statuen av Leifur Eiríksson. Dette er på en høyde og den høyeste bakken i Reykjavík, hvorfra du kan få en oversikt over området. Fra det tidspunktet vil du gå nedover. Guiden vil ta deg gjennom ulike gater i Reykjavík, forbi viktige bygninger med flott arkitektur, og vil detaljere historien deres mens du går forbi. Du får en flott introduksjon til Islands historie og kultur. Se Harpa konserthus, vakkert på innsiden, som også fungerer godt som et varmt stopp på kalde dager som er hyppige på Island. Fortsett turen langs havet før du til slutt flytter til den eldste delen der parlamentet og rådhuset ligger.

Reykjavik: Panoramisk helikoptertur med landing på fjelltopp

7. Reykjavik: Panoramisk helikoptertur med landing på fjelltopp

Få et unikt perspektiv på Reykjavik på en panoramisk helikoptertur over byen, og land på en fjelltopp for panoramautsikt du ikke finner maken til. Kom deg til Reykjavik innenlands flyplass, kun 5-minutters kjøring fra sentrum. Klatre om bord på det ventende helikopteret, og gli opp og over Reykjaviks landemerker og severdigheter. Se ned på attraksjoner som Hallgrimskirken og Harpa konserthall i havnen. Se de fargerike hustakene på byens hus ovenfra, og få et fugleperspektiv over der den islandske presidenten bor. Mens de fargerike hustakene slipper unna, gjør du deg klar for det vakre landskapet rundt byen. Land på toppen av en av de nærliggende fjellene for unike fotomuligheter, og kanskje en selfie av dere med hele Reykjavik i bakgrunnen.

Reykjavik: Selv-guidet Audio Walking Tour

8. Reykjavik: Selv-guidet Audio Walking Tour

Gå i din egen fart på denne byvandringen i Reykjavik. Tidsplanen er opp til deg mens du rusler gjennom byen, akkompagnert av en lydguide som spiller på nøyaktig rett tidspunkt takket være GPS-teknologi. Stopp innom de viktigste stedene og lær om byens historie underveis. Turen starter ved et av Reykjaviks mest ikoniske landemerker, Hallgrimskirkja, byens hovedkirke. Den forhåndsinnstilte ruten tar deg forbi steder som det karakteristiske konserthuset Harpa med havneutsikt, Reykjavík rådhus, nasjonalparlamentet og Landakotskirkja (Landakots kirke). Mens du går, la en guide fortelle deg om hvert landemerkes betydning, mens du gir kontekst om Islands nordiske historie og tradisjoner. Kommentaren vil stoppe og starte i henhold til live-posisjonen din, slik at du kan fokusere på omgivelsene dine. Du avslutter vandringen ved Cabinet House, stedet for statsministerens kontorer. Underveis vil du ha oppdaget Reykjaviks kulturelle steder, samt lokale favorittsteder fra en innsider.

Reykjavik: Første Discovery Walk og Reading Walking Tour

9. Reykjavik: Første Discovery Walk og Reading Walking Tour

Gå gjennom en vakker rute i byen, oppdag skjulte perler og besøk 10+ av de viktigste attraksjonene og stedene. Lær litt introduksjonsinformasjon om hvert sted og interessante historier om byen generelt. Last ned ‘World City Trail’-appen fra butikken og logg på. Les instruksjonene og gå til startstedet. Lås opp bilder av eksteriøret og interiøret på stedet. Les litt informasjon om attraksjonen og fortsett å gå til neste sjekkpunkt. Legg merke til hva du likte og ikke likte, og lag din bøtteliste for de neste dagene! Start turen når som helst, uten en tidsplan. Sett den på pause til lunsj, ta en drink, besøk en attraksjon du ønsker, og fortsett senere eller til og med en annen dag. Med kartfunksjonen vil du aldri gå deg vill. Start turen ved den imponerende skulpturen "Solfar"! Lær om Harpa, en attraksjon med mange besøkende hvert år. Lær om Ingólfur Arnarson grunnleggeren av Reykjavík ved det vakre monumentet til hans ære, og beundre Kulturhuset, en av Reykjavíks fineste bygninger. Reykjavík katedral vil gjøre deg målløs med sin rolige skjønnhet. Besøk Parliament House med sitt elegante utseende. Da venter Reykjavík rådhus på deg, ikke glem å ta bilder, det er en vakker moderne bygning med et utrolig 3D-kart over Island! Det uovertrufne nasjonalgalleriet vil være ditt neste steg, med sine unike utstillinger. Smil til rainbow street, laget for å omfavne mangfold. Prikken over i-en på denne unike turen vil være Hallgrímskirkja, det ultimate symbolet for hele Reykjavík!!!

Reykjavik: Islandsk mat- og drikketur om kvelden

10. Reykjavik: Islandsk mat- og drikketur om kvelden

Reykjavik Food & Drinks-turen er en fantastisk måte å bli kjent med byen, vår kultur og mat. Besøk våre mest favoritt restauranter og barer i byen, smak på det islandske kjøkkenet, islandsk øl og lær om vår bisarre lokale ølhistorie. Hvis dette høres ut som en morsom aktivitet, så er dette turen for deg! Reykjavik Food & Drinks-turen er først og fremst en tur for å ha en flott tid. Møt en gruppe andre reisende med en morsom lokal å spise og drikke deg gjennom det sentrale området, og besøke 5 steder. Fra supertrendy og hippe gastro-puber, til koselige håndverksølsteder til en liten familiedrevet restaurant, denne turen gir deg en smak av det hele. Bare sørg for at du møter opp sulten og tørst. Vi tar oss av resten! All mat og drikke er inkludert i turen.

Tilgjengelige aktiviteter

19 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 2

Flere reisetips for Hallgrimskirkja

Vil du vite mer om aktiviteter i Hallgrimskirkja? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Hallgrimskirkja

Samlet vurdering

4.2 / 5

basert på 773 vurderinger

Stefan was a great storyteller- lots of knowledge, lots of humour and great recommandations for the rest of our trip. Thank you!