Opplevelser i
Hafnarfjörður

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Ofte stilte spørsmål om Hafnarfjörður

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Hafnarfjörður?

Toppattraksjoner man bør få med seg i Hafnarfjörður er:

Flere reisetips for Hafnarfjörður

Vil du vite mer om aktiviteter i Hafnarfjörður? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Hafnarfjörður

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 1 161 vurderinger

Samlingen kl. 08.00 fungerte uten problemer. Vi ble først hentet av en liten buss som også hentet andre turdeltakere. 15 minutter senere ble vi kjørt til en busstasjon. Der gikk vi på en stor trener. Guiden vår var Ana. Ana lever og elsker jobben sin. Hun var en fantastisk guide. Kunne formidle mye kunnskap om Island. Vulkanvandringen krevde mye. Det er best å bruke solide sko. Men joggesko fungerer også i klemme. Skråningen er egentlig veldig bratt. Turstokker kan leies for 6 €. Det var planlagt 2-2,5 timer for vulkanvandringen. Etter min mening er det nok tid til å ta bilder og vandre. Den blå lagunen bør ikke gå glipp av. Det er et av de 250 underverkene i verden. Fargen på vannet er unik og superfine bilder ble tatt der. Du hadde 2 timer til lagunen. Takk Ana for den fantastiske turen.

Pick-up var litt humpete i begynnelsen, men vi endelig fant hverandre. Alt i alt var det en flott tur, med uforglemmelige inntrykk. Og takket være vår vennlige guide ble vi ledet rett til riktig vei, slik at vi hadde flott utsikt over utbruddet ... den neste hang tåke foran den og alt bleknet. Rett tidspunkt - riktig sted :) og med "Tröll" igjen og igjen.

Vi hadde en veldig god reiseleder som gjorde det mulig for oss å se den igjen aktive vulkanen så nært som mulig og ta imponerende bilder.

So much fun! Enjoyed the hike. The tour guide was excellent, would recommend you all to try it, with a relaxing end at the blue lagoon!

ganske tøff tur over fjelltopper for å nå et annet vakkert sted. vulkanen gjorde sitt beste, dessverre tåken også.