Gull-souken i Dubai

  • Omvisninger
  • Hopp-på hopp-av-turer
  • Dagsturer
  • Private omvisninger
  • Vannaktiviteter
26 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 2

Flere reisetips for Gull-souken i Dubai

Vil du vite mer om aktiviteter i Gull-souken i Dubai? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Gull-souken i Dubai

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 10 845 vurderinger

Hadde en guidet tur med de to herrene og et annet par i dag og kan bare anbefale det. Dessverre kom vi til møtepunktet 20 minutter for sent på grunn av en taxi som ikke kom og en trafikkork på motorveien, men de ventet fortsatt på oss og turen kunne starte. De to guidene snakket godt tysk og forklarte mye om gamlebyen og livet der før i tiden, innimellom var det en deilig matbit med fersk limonade. Mot slutten ble det besøkt noen flere markeder, hvor guidene også hjalp til med de respektive prisene. Alt i alt en veldig fin tur og god service, det ble alltid sørget for at alle hadde noe å drikke og til slutt sørget guidene til og med for at vi fant en billig taxi for veien tilbake. Takk og se deg neste gang!

Turen var veldig fin. Vi hadde en fantastisk guide med Mohamed. Han var super kunnskapsrik og var fantastisk til å svare på alle spørsmål vi hadde om Dubai og dets kultur. Han var alltid veldig morsom og humoristisk. Turen var verdt hvert øre, og du kunne få fantastisk informasjon om landet. Vi ville gjøre turen igjen på et blunk. Og med Mohamed uansett.

Bestilte en 09:00-tur og alt fungerte fantastisk. Ble hentet i tide og brakt til møtepunktet. Guiden vår var flott og ga oss hele tiden vann. Vi er veldig glade for å ha bestilt turen og å bli vist de beste plassene, også fordi det fortsatt er veldig varmt ute i september. Kan bare anbefale det!

virkelig sterkt anbefalt - vi hadde wasif som vår reiseleder, han forklarte alt i stor detalj og ga oss råd - veldig god veiledning av beste kvalitet. Han var veldig lett å forstå og Wasifs støtte var stor – også som støtte på markedene

Viktig! Du må kjenne begge deler av byen. Turlederen var super hyggelig og veldig snill! sterkt anbefalt