Guinness Storehouse

Lær alt om den verdensberømte Guinness Stout på en av Dublins største attraksjoner.

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Flere reisetips for Guinness Storehouse

Vil du vite mer om aktiviteter i Guinness Storehouse? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Guinness Storehouse

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 5 278 vurderinger

Denne turen var helt fantastisk! Ann var super hyggelig, entusiastisk og kunnskapsrik. Været var ganske dårlig da vi gjorde denne turen, men Ann var så positiv og fikk oss til å smile. Høydepunktene på turen ble ikke ødelagt av regnet. Hvis det er noe, er jeg utrolig takknemlig for at vi bestilte denne "skip-the-line" -turen fordi linjen til Guinness Storehouse var SINNSK. Folk måtte vente ute i storm mens vi bare dro forbi dem for å gå inn. 100% verdt det!

Eksepsjonell tur. Bodde i en liten gruppe på 6 personer og hadde en utrolig personabel guide. Jameson og Guiness hopper over linjen inkludert smaksprøver. Begge attraksjonene blir besøkt ganske ofte, og du føler deg som en VIP gjennom den spesielle turen du får. I løpet av 10 minutter. Når du går mellom de to stasjonene, har guiden også interessant informasjon om Dublin. Skulle booket det igjen.

Egen guidet tur i bryggeriet, utrulig mykje fasinerande og få med seg. Som ellers i landet utrulig hyggelige arbeidere som alltid har eit svar. Og til slutt ein fantastisk pint med Guinness på toppen av bryggeriet med 360 graders utsikt over Dublin.

Det var en fantastisk opplevelse. Vi ble meget overrasket over at det var så stort.

Meget interessant og en fantastisk avslutning med et besøk i museets skybar