Legg til datoer

Praia do Guincho

  • Omvisninger
  • Dagsturer
  • Private omvisninger
  • Eventyr
  • Vannaktiviteter
38 aktiviteter funnet
Sorter etter:
1 - 16 / 38

Flere reisetips for Praia do Guincho

Vil du vite mer om aktiviteter i Praia do Guincho? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Praia do Guincho

Samlet vurdering

4.7 / 5

basert på 1 993 vurderinger

Hadde en fantastisk fantastisk tid i dag, bare skuffet fordi vi ikke kunne besøke Pena Palace da det ble stengt på grunn av faren for skogbranner om sommeren. Men bortsett fra det var det en fantastisk opplevelse. Guiden vår Savio var den mest underholdende og hadde god kunnskap om stedene vi besøkte. Han underholdt oss hele dagen. Han gjorde turen underholdende og levende. Sintra Palace var vakkert, og det var Cascais også. Skjønnheten til Cascais er uoverkommelig. Klimaet var også herlig i dag. Alt i alt en fantastisk dag brukt godt på å besøke den store skjønnheten i Portugal.

A fantastic trip where we got an insight into a lot of history and culture and with lots of impressive building architecture. The concept of customized trips with small groups is very good, because then the guide will have the opportunity to see each one in the travel companion. The guide spoke very good English, was engaging and keen to provide the little extra service that we appreciated. The trip was well composed with suitable time for joint activities and self-time.

Dette var en flott tur og veldig bra å gi deg et glimt av steder utenfor Lisboa. Det var verdt tidlig å se Sintra før det blir for travelt. Guiden vår, Reneta var veldig kunnskapsrik og vennlig og var veldig omgjengelig. Vi kunne stille spørsmål og prate i tillegg til den formelle turen. Det var godt tempo og det ble gitt nok tid på hvert av de besøkte stedene, selv om litt mer tid i Cascais kan ha vært fin.

Turen/ Opplevelsen var fantastisk fra begynnelse til slutt. Har vært på mange guidede turer, men aldri møtt en guide som var så omgjenge, kunnskapsrik og fantastisk. Han kunne virkelig jobben sin. Får ikke skryt nok av han. Alle stedene han tok oss med til, er virkelig minner for livet. Takk for turen!

se vakre steder på en dag med kunnskapsrik og morsom guide. Anbefales!

Du får sett flere flotte steder på en dag. Claudia, guiden vår, fortalte mye nyttig historie og bakgrunn underveis om både disse stedene og ellers om Portugal. Jeg hadde ikke fått så mye ut av turen om jeg hadde reist dit på egen hånd. Claudias gode humor gjorde at det ble mye latter på turen.