Våre mest anbefalte ting å gjøre i Guelmim, Marokko

Fra Agadir: Legzira-stranden og Tiznit-tur med transport

1. Fra Agadir: Legzira-stranden og Tiznit-tur med transport

Legzira er en av de vakreste og mest fantastiske strendene i Marokko, den ligger omtrent 150 km sør for Agadir. Den er unik på sin egen måte siden den har de to majestetiske røde steinbuene skåret ut av havvann og vind. Etter å ha forlatt Agadir mot Legzira-stranden, vil vi ha en rask stopp ved den gamle bymuren Tiznit (kjent som Silver city) for å oppdage byen og ta en rask drink eller bruke toalettene, etter at Tiznit-pausen går mot Legzira-stranden. Når lunsjtiden kommer, vil du få lunsj avhengig av ditt valg. Vi har både ikke-vegetariske så vel som vegetariske alternativer tilgjengelig. Det foreslås at du prøver ut marokkansk mat da det smaker annerledes enn andre typer mat. Tilbring gjerne hele middagen på stranden som du vil, enten ved å gå langs kysten, eller slappe av under solskinnet og føle havets bølger... Returen til hotellet er vanligvis planlagt rundt klokken 6 om kvelden.

Agadir Taghazout 2-dagers Sahara-ørkenleir til Elborj og Lezira

2. Agadir Taghazout 2-dagers Sahara-ørkenleir til Elborj og Lezira

Sahara-ørkenen El borj & Legzira 2 dagers tur. Dag 1 henting fra hotellet ditt i Agadir eller Taghazout. Avgang til Legzira (ved Tiznit) Fotostopp på keramikkfabrikken Besøk av demningen Kaffepause i Tiznit Fotostopp i Mirleft Lunsj i Legzira (2 timer gratis) Guelmim porten til Sahara Bivuakk Le Sable D'Or Dag 2 Frokost Besøk av de forhistoriske graveringene Lunsj i Taidalt Gå til Tighmert Oasis Tiznit kaffepause Ankomst til Agadir Avreise for vår eventyrlige reise starter kl. 08.30 til douar elborj som ligger i distriktet av Fask, provinsen guelmim, forbi Tiznit og Mirleft til LEGZIRA en av de vakreste strender i verden, ankomst kl 11:00. Etter en hyggelig lunsj med en fantastisk utsikt har du tid til kl 15:00 for å nyte sandstranden og sol ankomsten til BIVOUAC LE SABLE D'OR via døren av sahara guelmim klokken 16:30. På kvelden vil du delta på solnedgangen, etter middag og show, du kan sove i full ørken i telt eller til og med under stjernene Etter frokost avreise kl. 8:30 fra sanddynene tilbyr vi deg muligheten til å se noen forhistoriske strukturer hugget på Rocks... ankomst ca kl. 11:00 til oasen Tighmert.. etter en fin promenade i kilden vi nyter en god lunsj og så drar vi kl 15:00 til agadir og ankommer kl 18:00 til hotellet.

Legzira-stranden og Tiznit privat dagstur med lunsj

3. Legzira-stranden og Tiznit privat dagstur med lunsj

Nyt en fantastisk dagstur til Legzira Beach Private Tour. Se eksperter som lager tradisjonell marokkansk keramikk, utforsk Arcs of Legzira, nyt en deilig lunsj og besøk Tiznit. Møt guiden din utenfor Agadir-innkvarteringen din, og dra rett til Sør-Agadir. Lær om hvordan marokkansk keramikk lages og beundre de tradisjonelle kunstverkene. Fortsett til Legizra Beach, hvor du kan nyte lunsj på en lokal restaurant. Ta deg tid til å vandre rundt på stranden og beundre de fantastiske Arcs of Legzira. Etter å ha utforsket Legzira grundig og nyt solen, fortsett til byen Tiznit, kjent for sølvet sitt. Besøk den vakre blå fontenen og den gamle medinaen, og ta en valgfri omvisning i et anlegg som lager Berber-sølvsmykker, før du går tilbake til hotellet.

Fra Agadir: 2-dagers Elborj og Legzira Sahara Desert Camp

4. Fra Agadir: 2-dagers Elborj og Legzira Sahara Desert Camp

Avreise for vår eventyrlige reise starter kl. 8.30 til douar elborj som ligger i det rurale distriktet Fask, provinsen guelmim, og passerer Tiznit og Mirleft til Legzira, en av de vakreste strendene i verden, ankomst kl. 11.00. Etter en god lunsj med en fantastisk utsikt har du tid til 15:00 til å nyte sandstranden og sole ankomsten til Bivoauc via døren til sahara guelmim kl 16:30. Om kvelden vil du delta på solnedgangen, etter middag og show. du kan sove i full ørken i telt eller til og med under stjernene, etter frokost avreise kl. 8.30 fra sanddynene tilbyr vi deg muligheten til å se noen forhistoriske strukturer skåret på Rocks... ankomst ca. 11:00 til oasen Tighmert .. etter en fin promenade i kilden vi nyter en god lunsj og så drar vi kl 15:00 til agadir og ankommer kl 18:00 til hotellet.

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Guelmim, Marokko

Guelmim, Marokko

Utforsk området rundt Guelmim, Marokko

Utforsk alle

Flere reisetips for Guelmim, Marokko

Vil du vite mer om aktiviteter i Guelmim, Marokko? Trykk her for full oversikt