Legg til datoer

Gubałówka

Flere reisetips for Gubałówka

Vil du vite mer om aktiviteter i Gubałówka? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Gubałówka

Samlet vurdering

4.7 / 5

basert på 1 023 vurderinger

En perfekt dag

Vi ble hentet på hotellet av Hubert, som kjørte oss til Zakopane. På vei dit stoppet han på en liten «gammeldags» gård hvor han kjøpte lokal ost til oss som han grillet på bålet. Vi fikk da også muligheten til å gå rundt på gården etter at han hadde fortalt litt om hvordan folk levde i dette området før i tiden. Etter dette gikk turen til Zakopane der Hubert delte sin kunnskap med oss igjen. Etter dette fikk vi 3,5 timer fritid for å se oss rundt, spise, drikke og ta banen opp til toppen. Uforglemmelig utsikt og vakkert landskap. Dagen ble avsluttet i et spa, med forskjellige typer av vannmassasje og et varmt utebasseng. Det var en perfekt avslutning på en perfekt dag. Godt organisert og en guide/sjåfør med mye humor og kunnskap om området. Anbefales på det sterkeste.

Fin tur! Fikk egen bil med sjåfør/guide som var sosial og kunnskapsrik. Fint å se Zakopane med mye aktiviteter og (veldig) mye folk. Skikkelig markedsstemnig! Det som trakk litt ned var svært mye langsom køkjøring både inn og ut av Zakopane. Ble mange timer i bil for en dag. Oppsummert: Turen anbefales! Verd å ta selv om det kan bli litt i overkant med bilkjøring.

Fin tur til Zakopane, ca 3 timer til å utforske stedet. En stopp på vei til Zakopane ved en lokal produsent av fjellsau-ost. Kanskje litt unødvendig når det var mange boder i Zakopane som hadde det samme. Etter Zakopane gikk turen til Termy Bokovina hvor vi slappet av 2 timer i termiske bad. Fantastisk...

Egen sjåfør som var serviceinnstilt og hyggelig. Fantastisk tur til Slovakia og Zakopane. Termisk bad ikke helt som forventet. Stappfullt med folk. Forventet mer spafølelse med adskilt relaxavdeling utendørs.

Zakopane er fint men ødelagt av for mange turister. Gikk i kø hele tiden. Altfor mange salgsboder med samme varer.