Guadalquivir: Våre mest anbefalte turer og aktiviteter

Sevilla: Cruise på Guadalquivir-elven

1. Sevilla: Cruise på Guadalquivir-elven

Oppdag Sevilla, en by full av liv og historie, mens du seiler på Guadalquivir-elven om bord i en båt med 2 dekk. Cruiset varer i 1 time og starter ved promenaden Paseo Alcalde Marqués del Contadero, ved brygga ved av Torre del Oro. Benytt denne muligheten til et flott cruise. Besøk Sevilla og forelsk deg i elven, som er hjertet av en by hvor gammelt og nytt kombineres som rik historie og moderne liv. Gå under vakre broer og beundre de ikoniske paviljongene til Sevilla Expo ´92 og den ibero-amerikanske utstillingen fra 1929. Dessuten kan du se severdigheter, kirker og klostre, hvorav noen har blitt erklært UNESCOs verdensarvsteder.

Sevilla: 1-timers sightseeing-økocruise i Guadalquivir-elven

2. Sevilla: 1-timers sightseeing-økocruise i Guadalquivir-elven

Fang Sevillas høydepunkter mens du kjører båt nedover Guadalquivir-elven på dette sightseeingcruise. Nyt utsikten året rundt på miljøvennlige båter med bar inne. Under den pågående kommentaren kan du oppdage historiske ting om nettstedene når de går forbi. Start turen fra Muelle de Nueva York-kaien. Finn riktig sete under dekk. Hvis været er varmt, vil elven bidra til å holde ting kjølig ute. Ved starten av cruiset kan du sjekke ut Triana-området og Torre del Oro og få et glimt av Sevilla-katedralens tårn. Under turen kan du lære noen morsomme fakta fra guiden som gir muntlige kommentarer. Noen av stedene de snakker om står rett ved elven som Torre del Oro. Ta et bilde av dem rett fra båtdekket. Hør enhver jubel fra Plaza de Toros på vei oppover elven. Med Torre de Schindler og Torre del Oro kan du se hvordan Sevilla balanserer gammelt og nytt. Nyt en drink fra skipets egen bar underveis. Finn inspirasjon til andre steder å besøke etter cruiset.

Sevilla: Båttur på Guadalquivir-elven med/uten mat og drikke

3. Sevilla: Båttur på Guadalquivir-elven med/uten mat og drikke

Legg ut på en pittoresk båttur nedover Guadalquivir-elven, sammen med en liten gruppe og mannskap. Nipp til en velkomstdrink, mens du beundrer utsikten på en avslappende båttur, eller velg 2-timers alternativet for et deilig flerretters måltid underveis. Møt opp på Nueva York-brygga, ikke langt fra Sevilla sentrum. Etter å ha blitt ønsket velkommen av det hyggelige mannskapet, gå om bord på den fullt utstyrte luksusyachten for å starte ferden langs Guadalquivir-elven. Nyt utsikten til severdigheter som Torre del Oro, Real Maestranza tyrefekterarena og Puente de Triana, og slapp av mens du sakte seiler nedstrøms. Nyt komforten av klimaanlegget om sommeren eller oppvarming om vinteren, i tillegg til et nedre dekk og et romslig soldekk Det spilles musikk og det finnes bar om bord dersom du ønsker å kjøpe mer drikke. Velg mellom 2 forskjellige alternativer: • 1,5-timers cruise med en velkomstdrink (en kanne Rebujito for 2 eller et glass vin, øl eller brus). • 2-timers cruise med ubegrenset Rebujito, vin, øl eller brus. Menyen med 6 retter er tilpasset årstidene: Vår- og sommermeny: • Forrett: Jamón Ibérico de Bellota (iberisk spekeskinke), ostefat, og ristet brød med andemousse og andeskinke. • Hovedrett: Sjampinjongrisotto, torsk i pil-pil-saus, og mørbradstek med whisky • Dessert: Iskrem med sprø sjokolade • 1 glass cava Høst og vintermeny: • Forrett: Jamón Ibérico de Bellota (iberisk spekeskinke), ostefat, og ristet brød med andemousse og andeskinke. • Hovedrett: Oksehale med kikerter, torsk i pil-pil-saus og mørbradbiff med whisky. • Dessert: Karamell-pannacotta • 1 glass cava

Sevilla: Kajakkutleie

4. Sevilla: Kajakkutleie

Nyt en varm velkomst på Arjona kommunale idrettsanlegg hvor kajakken din venter på deg. Gå sammen med en av de ansatte til elven og motta en sikkerhetsbriefing og lær reglene du må følge under denne aktiviteten. Nyt en 2-timers tur full av moro og eventyr. Oppdag elven i ditt eget tempo og bestem hvilken retning du vil gå til. Beundre den emblematiske Torre del Oro, Triana-området, Isabel II-broen eller San Telmo-broen. Returner kajakken og utstyret på slutten av eventyret.

Sevilla: Eksklusiv elvebåttur med tapas

5. Sevilla: Eksklusiv elvebåttur med tapas

Gå ombord i en båt sentralt i Sevilla og begi deg ut på et cruise langs Guadalquivir-elven. Oppdag først den nyeste delen av byen rundt området La Cartuja Island. Lytt til informativ livekommentar fra kapteinen, for eksempel om universalutstillingen i 1992 som ble holdt for å minnes 500-årsjubileet for oppdagelsen av Amerika. Fortsett deretter langs elven gjennom det historiske sentrum, og passerer under en av de eldste jernbroene i Europa - Isabel Bridge II (populært kjent som Triana Bridge). I løpet av navigasjonen kan du se flere kjente landemerker som Plaza de Toros de La Maestranza, Torre del Oro, Palacio de San Telmo og mange flere. Til slutt, gå forbi imponerende bygninger fra den ibero-amerikanske utstillingen fra 1929, hvor den store arkitekten Haníbal Gonzalez tegnet den flotte Plaza de España. Mens du nyter utsikten over byen, kan du nyte et utvalg av deilige lokale tapas som serveres ombord, inkludert iberisk skinke, salchichón og ost. Nyt også 1 drink per person inkludert sangria, øl eller brus. Gå tilbake til utgangspunktet og gå i land der din minneverdige opplevelse avsluttes.

Sevilla: 2-dagers hopp-på hopp-av-bussbillett

6. Sevilla: 2-dagers hopp-på hopp-av-bussbillett

Start turen fra Torre del Oro og gjør totalt 14 stopp i Sevilla hvor du kan gå på og av bussen så mange ganger du vil. Nyt to dager med hopp-på hopp-av-tilgang og to inkluderte turer til fots. Forbered deg på å bli imponert av den slående Plaza de España og Parque de María Luisa. Kryss over den majestetiske Guadalquivir-elven to ganger. Betrakt Cartuja, hvor Columbus bodde før han dro på oppdagelsesreise. Dra deretter til Almohad-murene i byen, og se den mest kjente kirken Jomfru Maria-kirken i Sevilla, Macarena. Slapp av mens bussen tar deg til hjertet av denne fantastiske byen, en glede for alle sansene dine.

Sevilla: Solnedgang og kveldspadling

7. Sevilla: Solnedgang og kveldspadling

Opplev padling om natten, utforsk Sevilla opplyst fra vannet. Natten er den beste tiden å føle energien fra vannet under føttene, og lar deg nyte byens mange lys. Du vil møtes like før det blir mørkt for å nyte fargene på solnedgangen over elven. Derfra vil du padle inn i natten, på eventyr gjennom sentrum av byen og sjekke ut de vakre severdighetene. Du vil padle gjennom Guadalquivir-elven, forbi de viktigste monumentene i Sevilla, inkludert Torre de Sevilla, Puente de Triana, Torre del oro, mens guiden din fyller deg inn i noen historiske hemmeligheter i byen. Du vil padle rundtur fra San Telmo-broen til Cachorro-broen, og reise samme rute, men på den andre siden av elven for returreisen.

Sevilla: Autentisk og romantisk tur med hest og vogn

8. Sevilla: Autentisk og romantisk tur med hest og vogn

Se en annen side av Sevilla på en romantisk tur med hest og vogn. Beundre den idylliske Guadalquivir-elven, utforsk Triana-området og mange andre steder mens du går rundt i denne byen med stil. Legg ut på en romantisk tur med hest og vogn og se det ekte Sevilla. Denne opplevelsen er et godt valg for familier, siden sjåføren ofte lar barn sitte ved siden av seg på forhånd. Pass på at du tar med deg kameraet, siden du ikke vil gå glipp av perfekte fotomuligheter på denne turen. Kjør med mens sjåføren gir kommentarer til monumentene mens du kjører forbi. Bruken av hestevogner begynte for lenge siden da Feria de Abril ble en tradisjon i Sevilla. Nyt en uforglemmelig opplevelse som du og din familie vil elske.

Fra Malaga: Sevilla-dagstur med Real Alcázar-billetter

9. Fra Malaga: Sevilla-dagstur med Real Alcázar-billetter

Utforsk Sevilla på en dagstur med en guide, med mulighet for en omvisning i Alcázar-palasset. Gå gjennom Maria Luisa-parken og Santa Cruz-området, og ta deg tid til solo-utforskning. Henting og avlevering er tilgjengelig fra Malaga, Benalmádena, Fuengirola og Torremolinos. Nyt transport fra et hentepunkt i Malaga eller Costa del Sol før du tar en naturskjønn busstur til Sevilla. Nyt panoramautsikt over Paseo de Colón, elven Guadalquivir og Avenida de las Palmeras. Ta ditt første stopp ved den pittoreske Maria Luisa-parken, inkludert en spasertur på Plaza España. Deretter besøker du Murillo-hagene på vei til gamlebyen. Nyt den autentiske andalusiske atmosfæren i de svingete gatene i Santa Cruz-området. Du vil da ha tre timer til solo-utforskning. Stopp for lunsj på en lokal andalusisk restaurant, besøk katedralen i Sevilla, eller ta turen til Setas de Sevilla for de beste utsiktspunktene i byen. Du kan velge billetter til en 1,5-timers guidet tur til Real Alcazar, Sevillas utsmykkede mauriske palass fra 1500-tallet, nå utpekt som et UNESCOs verdensarvsted. Se Prince's Garden, the Courtyard of the Maidens og Admiral's Hall på nært hold. Etter besøket vil du bli overført tilbake til reisemålet ditt i Malaga eller en annen by på Costa del Sol.

Sevilla: Utleie av stand up padlebrett

10. Sevilla: Utleie av stand up padlebrett

Når du har utstyret, går du ned til bredden av elven Guadalquivir. En vert vil forklare deg noen grunnleggende sikkerhetsregler før du starter eventyret. I to timer bestemmer du hvilken rute du vil ta for å oppdage elven og naturen langs den. Se opp for utsikten over Torre del Oro, og pass under Isabel II -broen eller San Telmo -broen. På slutten returnerer du SUP -utstyret til utgangspunktet.

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Guadalquivir

Alle aktiviteter

49 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Oppslukende opplevelser

Flere reisetips for Guadalquivir

Vil du vite mer om aktiviteter i Guadalquivir? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Guadalquivir

Samlet vurdering

4.1 / 5

basert på 3 566 vurderinger

Litt over en time med en båttur på elven, med forklaringen på hver bro vi krysset, klokken 19:00 var det ikke så mye folk og jeg kunne lage videoer og sitte der jeg ville. Anbefales på det sterkeste, billettprisen i billettkontoret er €18, så med applikasjonen sparer du noe