Legg til datoer

Guadalhorce

Flere reisetips for Guadalhorce

Vil du vite mer om aktiviteter i Guadalhorce? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Guadalhorce

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 5 893 vurderinger

Jeg, kjæresten min og faren hans var interessert i å gå på fottur på Camino del Rey, og bestemte oss for å ta en guidet tur slik at vi ikke trengte å bekymre oss for å koordinere transporten. Jeg er så glad vi gjorde det! Alle detaljer ble ivaretatt - transport, billetter til Caminoen, og tid til å bade i innsjøen ved foten av stien samt nyte en god drikke og matbit før og etter turen (på restauranter/mat og drikkestander plassert i hver ende). Vi hadde det kjempegøy! Selve turen var utrolig. Utsikten over canyon med smaragdgrønt vann som slang seg gjennom var fantastisk. Guiden vår, Pablo, var fantastisk! Han var veldig kunnskapsrik om historien til Caminoen, og vi var alle veldig imponert over reiselederferdighetene hans.

Vakre landskap, ruten er lett å gjøre, uten tvil en utrolig opplevelse. En mer enn positiv kommentar til guiden vår som overrasket oss med flere nysgjerrigheter om Caminito og med sin vennlighet. Dagen ble avsluttet på høyt nivå med en dukkert i El Chorros sump. vi anbefaler.

Det har vært en veldig kul tur. Kjæresten min og jeg har gått, og vi har vært fornøyd med opplevelsen, anbefales på det sterkeste til alle som reiser til Malaga. Dippen på slutten var prikken over i-en. Álvaro, vår guide, gjorde dagen veldig hyggelig.

Meet up 10 min before bus leaves. Bring facemask, wear good shoes and extra water. Nice trip in airconditioned bus. The walk is easy, hot and last for 3 hours’ish. Guide was Nice n well educated in topic/history regarding caminito.

Very good organized and guide Gabriella was excelent and made the day perfect!