Legg til datoer

Grosse Cloche

Grosse Cloche: Våre mest anbefalte turer og aktiviteter

Bordeaux: Må-sees private guidede vandretur

1. Bordeaux: Må-sees private guidede vandretur

Oppdag Bordeaux, en by som utstråler eleganse og fengsler besøkende med sin unektelige sjarm. Denne forlokkende destinasjonen er gjennomsyret av historie og full av skatter som venter på å bli avduket. Fra storheten til Place de la Bourse, utsmykket med den fascinerende Miroir d'eau, til den fryktinngytende Saint-André-katedralen, er hvert hjørne av Bordeaux et bevis på dens rike arv. Vandre gjennom det historiske distriktet Le Vieux Bordeaux, hvor sjarmerende smug og monumenter vever et billedvev av svunne tider. Utover sin historiske lokke lokker Bordeaux mat- og vinentusiaster med sine kulinariske herligheter og anerkjente vindyrking. Nyt essensen av fransk gastronomi. Bordeaux ligger perfekt mellom Atlanterhavets innbydende strender og de anerkjente vingårdene i regionen, og drar nytte av en misunnelsesverdig beliggenhet, og tilbyr en harmonisk blanding av naturlig skjønnhet og kulturell rikdom. Forbered deg på å bli ønsket velkommen med åpne armer inn i Bordeauxs tidløse omfavnelse, hvor den franske livsstilen gjennomsyrer enhver opplevelse. En reise til Bordeaux lover et uutslettelig preg på hjertet ditt, og skaper minner som vil henge med deg lenge etter at du har reist.

Bordeaux: Privat guidet fottur i byen du må se

2. Bordeaux: Privat guidet fottur i byen du må se

Oppdag byen Bordeaux, med kallenavnet "La Perle d'Aquitaine" på denne guidede vandreturen. En fengslende by, gjør deg klar til å bli forelsket i dens eleganse og vakre severdigheter mens din private guide deler innsidetips. Bordeaux er et reisemål du må se. Lær mer om denne historiske byen full av skatter, inkludert den majestetiske Place de la Bourse og dens berømte Miroir d'Eau, den praktfulle Saint-André-katedralen, samt det historiske distriktet Le Vieux Bordeaux med sine pittoreske smug og monumenter fulle av historie. Bordeaux er ikke begrenset til sin arv fra fortiden ─ det er også et mekka for fransk gastronomi og vindyrking. Føl selv dens privilegerte geografiske beliggenhet, mellom de kjente vingårdene i regionen og strendene i Atlanterhavet. Føl deg velkommen i Bordeaux, med sin tidløse sjarm, rike historie og unike livsglede.

Bordeaux Outdoor Escape Game: Port of the Moon

3. Bordeaux Outdoor Escape Game: Port of the Moon

Løs gåter med en app på telefonen din for å oppdage de beste severdighetene i Bordeaux historiske sentrum. Besøk byens landemerker og skjulte perler når som helst på dagen og i ditt eget tempo. Naviger byen til fots på denne interaktive turen uten behov for kart, GPS eller guide. Dette byspillet starter ved Monument aux Girondins. Det vil ta deg mellom 1 og 2 timer å fullføre, og du kan også utforske i ditt eget tempo: pause spillet og gjenoppta når som helst fra stedet der du stoppet det. Du avslutter ved Grosse Cloche. Når du løser utfordringer, utfolder historien seg og nøyaktige veibeskrivelser på telefonen din vil lede deg til neste sted. Etter bestilling vil du motta en e-post med instruksjoner om hvordan du laster ned og spiller spillet på telefonen. Du kan spille på egen hånd, i en stor gruppe eller i flere mindre grupper som konkurrerer mot hverandre og møtes ved spillets sluttstopp.

Bordeaux: City Exploration Game and Tour

4. Bordeaux: City Exploration Game and Tour

Kombiner spenningen ved en bytur med sightseeing med en utendørs spillmoro på denne selvstyrte smarttelefon-vandringsturen i Bordeaux. Finn attraksjoner enkelt med appens navigasjonsfunksjon. Last ned appen og start spillet ved å gå til det første stedet. Bruk observasjon, logikk, fantasi og teamarbeid for å løse gåten på hvert sted, gåtene er alltid vanskelige. Sett appen på pause når som helst hvis du vil ta en pause, stoppe for kaffe eller bruke litt mer tid på å besøke en av severdighetene. Spill spillet i ditt eget tempo. Ruten din inkluderer Bordeaux Cathedra, Porte Dijeaux, Notre Dame og Opera National de Bordeaux. Fortsett til Place des Quinconces, Place de la Bourse og Place Camille Julian. Stopp ved Portes Cailhau og Bourgogne, og avslutt med et stopp ved den mystiske Grosse Cloche.

Bordeaux: Vandretur i det historiske sentrum og godteri-smaking

5. Bordeaux: Vandretur i det historiske sentrum og godteri-smaking

Se alt det historiske Bordeaux har å tilby mens du spaserer gjennom gatene og nyter den slående arkitekturen. Bli med på en innsiktsfull vandretur gjennom sentrum og smak noen deilige tradisjonelle søtsaker mens du utforsker de viktigste lokale landemerkene. Utforsk de historiske distriktene i byen, sammen med dens monumenter og torg. Tillat deg selv å bli guidet gjennom områdene Saint Paul og Saint Pierre, den imponerende Grosse Cloche fra 1700-tallet, Saint André-katedralen og det utsmykkede monumentet til Girondins. Stopp ved fire uavhengige matbutikker mens du går og smak noen typiske søte delikatesser. Hvert av disse stedene vil tilby deg muligheten til å prøve en av regionens spesialiteter og lære om Bordeauxs unike tradisjonelle desserter.

Bordeaux: Sidevognstur om natten med vinsmaking

6. Bordeaux: Sidevognstur om natten med vinsmaking

Se Bordeaux bli levende om natten mens du reiser rundt i byen i komforten av passasjerkurven til en gammel sidevogn. I selskap med en privat sjåfør/guide, oppdag de vakreste opplyste severdighetene i byen, inkludert operaen, Place de la Bourse og Saint-André-katedralen. Gå senere gjennom de smale sidegatene i byen og la deg forføre av områdets subtile sjarm og livlige atmosfære. Avslutt turen med å åpne en flaske vin for å feire tiden din i Bordeaux. Du kan velge å bli satt av på en restaurant du ønsker når turen er ferdig.

Besøk av Bordeaux OG utflukt i en vingård

7. Besøk av Bordeaux OG utflukt i en vingård

Dette storslåtte eventyret i en vintage sidevogn finner sted først i Bordeaux. Vi vil oppdage byen med sine unmissable monumenter: Place de la Bourse, Porte Cailhau, Saint-Michel Basilica, Grosse Cloche og andre. Vi kjører også i de svært autentiske smågatene i sentrum. Så drar vi til en vingård. Turen tar ca 45 minutter. Vel fremme kjører vi i de små stiene midt i vingårdene og foran Bordeaux Châteaux, uforglemmelig! Deretter vil sjåføren din ta deg til et domene for å besøke Château og smake på vinen, la det ta ca. 1 time. Denne opplevelsen vil være et høydepunkt for ditt opphold i regionen. Du vil ha muligheten til å ta mange bilder for å beholde fantastiske minner! To alternativer er mulig. Halvdag (4h30) med 1 time i Bordeaux og et slott i Médoc. Hele dagen (8h00) med 2h30 i Bordeaux med lokale smaksprøver, 1 château i Saint-Emilion, oppdagelsen av middelalderlandsbyen og en piknik organisert i et domene

Middelalderske Bordeaux historie

8. Middelalderske Bordeaux historie

Oppdag alle mesterverkene i byen så vel som noen uvanlige hemmelige steder gjennom byens historie og dens anekdoter. En fin måte å få nøklene til den sovende skjønnheten for å bli bedre kjent med henne! Nettsteder å oppdage på reiseruten: *Allies of Tourny *Place de la Bourse *Quartier Saint Pierre *Den store klokken *Peyberland Square *Plasser Gambetta *Gallien-palasset *Pausene dine trekkes fra de 3 timene som skal brukes samme dag.

Bordeaux: Privat nattguidet vandretur

9. Bordeaux: Privat nattguidet vandretur

"Enchanted Nights in Bordeaux: Avduking av byens sjarm under stjerneklar himmel" Gå inn i en verden av eleganse og lokke når du legger ut på en privat nattlig utforskning av Bordeaux. Når solen går ned, forvandles byen til et magisk eventyrland, der historien våkner til liv blant de blinkende stjernene. Vandre gjennom de opplyste gatene og bli betatt av Bordeauxs unektelige sjarm. Beundre det majestetiske Place de la Bourse, utsmykket med den fascinerende Miroir d'eau, som gjenspeiler byens skjønnhet i en glitrende dans. Beundre den fryktinngytende Grosse Cloche, som står høyt med århundrer med historier å fortelle. Fordyp deg i det historiske distriktet Le Vieux Bordeaux, hvor gamle smug og monumenter hvisker historier om svunne tider. Hvert trinn fører deg dypere inn i hjertet av denne fortryllende byen, hvor historie og mystikk flettes sammen. Skjem bort sansene dine med Bordeauxs kulinariske herligheter og anerkjente vindyrking. Nyt essensen av fransk gastronomi og opplev det rike teppet av smaker som denne regionen er kjent for. Føl magien til denne eksepsjonelle byen, der tiden ser ut til å stå stille, og omfavner deg i den franske livsstilen. Når du tar farvel med Bordeauxs omfavnelse, ta med deg de kjære minnene fra denne uforglemmelige reisen. Nettene som tilbringes under den stjerneklare himmelen vil sette et uutslettelig avtrykk på hjertet ditt, en skatt som skal vernes hele livet. La drømmen om Bordeauxs fortryllende netter henge i sjelen din, og vinker deg tilbake for mer magiske øyeblikk.

Bordeaux: Walking Tour historie og høydepunkter

10. Bordeaux: Walking Tour historie og høydepunkter

Velkommen til Bordeaux! Klar til å utforske? Møt guiden din 5 minutter før begynnelsen av turen, foran Grosse Cloche of Bordeaux (den store klokken) på Cours Victor Hugo. Derfra vil du oppdage den franske og engelske fortiden til Tornerose, som pleide å ha kallenavnet Bordeaux. Vi vil gå gjennom middelalderdelen av Bordeaux, fra Place du Palais til Place Saint-Pierre, og nå det imponerende Place de la Bourse, hvor du vil oppdage om havnen i Bordeaux, den første havnen i det franske riket i det 18. århundre. Nyt hele bordelaiseopplevelsen mens du smaker på den berømte "Canelé" foran Grand-Théâtre, og oppdag det største torget i Europa når vi avslutter turen på Place des Quinconces foran Monument aux Girondins.

Tilgjengelige aktiviteter

11 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Flere reisetips for Grosse Cloche

Vil du vite mer om aktiviteter i Grosse Cloche? Trykk her for full oversikt