Våre mest anbefalte ting å gjøre i Grindelwald

Zürich: Dagstur til Grindelwald og Interlaken med buss og tog

1. Zürich: Dagstur til Grindelwald og Interlaken med buss og tog

Utforsk den idylliske Berner Oberland og den praktfulle fjellregionen Jungfrau på en heldagstur fra Zürich. I løpet av dagen får du også tid på egen hånd til å utforske de berømte feriestedene Grindelwald og Interlaken, som ligger mellom 2 innsjøer. Reis gjennom landsbygda til Interlaken i hjertet av Berner Oberland. Etter orientering, fortsetter du til Grindelwald, også kjent som «brelandsbyen». Utallige utsiktspunkter byr på fantastisk utsikt til de imponerende fjellene, inkludert fjelltoppene Eiger, Mönch og Jungfrau. Ta taubanen til den solfylte terrassen til Firstfjellet, hvor du kan leie unike og morsomme trottisykler for å suse ned til byen (valgfritt, ikke inkludert). Tidlig på ettermiddagen drar du tilbake med tog til Interlaken, hvor du tilbringer resten av ettermiddagen din med å utforske regionens shoppingparadis. Her finner du blant annet regionale råvarer, vakre smykker og sveitsiske klokker. Hvis du ikke ønsker å handle, kan du besøke fjellet Harder Kulm ved Interlaken. En kabelbane tar deg opp til toppen for en fantastisk utsikt (valgfritt, ikke inkludert). Nyt den friske fjelluften før du møter guiden din og drar tilbake til Zürich for å avslutte turen.

Fra Zürich: Guidet dagstur til Jungfraujoch med togreise

2. Fra Zürich: Guidet dagstur til Jungfraujoch med togreise

Utforsk det snødekte fjellet Jungfraujoch, som er oppført av UNESCO som et verdensarvsted siden 2007 for sitt fantastiske alpelandskap, og hvor du finner Europas største isbre og høyestbeliggende togstasjon. Den naturskjønne bussturen tar deg langs Brünig-passet og til bredden av Brienzsjøen, til Berner Oberland. Når du er fremme, hopper du ombord på taubanen ved Grindelwald Terminal, for en spektakulær 15-minutters tur opp til Eiger isbre. Deretter bytter du til et tannstangstog, som tar deg til toppen av Jungfraujoch. Nyt den fantastiske utsikten over Eiger, Mönch og Jungfrau under togturen. Beundre det vakre alpelandskapet av is, snø og stein. Lær mer om historien til Jungfraubahn på «Alpine Sensation», som markerer 100-årsjubileet for Jungfraubahn. Besøk Sphinx Observatory og Plateau for en fantastisk utsikt mot Aletschbreen. Spaser gjennom tunnelene til ispalasset i hjertet av breen, for en unik opplevelse. Dra ned igjen via det bilfrie feriestedet Wengen og til Lauterbrunnen, hvorfra bussen tar deg tilbake til Zürich.

Fra Interlaken: Dagsutflukt til Jungfraujoch med buss og tog

3. Fra Interlaken: Dagsutflukt til Jungfraujoch med buss og tog

Bli med på en guidet heldagstur til Jungfraujoch fra Interlaken. Nyt en taubanetur med panoramautsikt, beundre utsikten over Europa fra Sphinx Observation Terrace, og utforsk tunnelene i ispalasset. Opplevelsen starter med en bussreise fra Interlaken til feriestedet Grindelwald. Når du er fremme, hopper du ombord på taubanen på Grindelwald Terminal for en spektakulær 15-minutters tur til Eiger isbre. Deretter bytter du til et tannstangstog, som tar deg til toppen av Jungfraujoch. Når du kommer på toppen, kan du beundre eventyrlandet i høyfjellet, bestående av evig is, snø og stein. Opplev Alpine Sensation som markerer 100 års jubileumet til Jungfraubahn. Besøk Sphinx Observatory og Plateau for fantastisk panoramautsikt av de snødekkede fjelltoppene, nabolandene og Aletschbreen. Gå gjennom tunnelene til ispalasset i hjertet av isbreen. Restauranter er tilgjengelige for måltid og forfriskninger. Under nedstigningen passerer du skistedet Wengen og stopper ved Lauterbrunnen, hvor bussen venter for retur til Interlaken.

Fra Luzern: Dagsutflukt til Grindelwald og Interlaken

4. Fra Luzern: Dagsutflukt til Grindelwald og Interlaken

Reis fra Luzern til de flotte fjellene i Berner Oberland med buss. Beundre det fantastiske landskapet mens du kjører til den vakre feriebyen Interlaken i Jungfrau-regionen.  Etter et informasjonsstopp i Interlaken fortsetter du til landsbyen Grindelwald, som ligger mer enn 1000 meter over havet. Få fantastisk utsikt over omgivelsene, inkludert toppene av fjellene Eiger, Mönch og Jungfrau.  Bruk tiden på egen hånd til å kjøre taubanen til terrassen på Grindelwald First (valgfritt, ikke inkludert). Gå en tur eller lei en Trotti-sykkel (en scooterlignende sykkel uten sete) og opplev det dramatiske landskapet fra et annet perspektiv. Ta deretter en naturskjønn - uten turleder - togtur tilbake til Interlaken, hvor du kan tilbringe resten av ettermiddagen i ro og mak. Titt i butikker eller ta taubanen til utkikkspunktet Harder Kulm for en fantastisk utsikt over det omkringliggende området (valgfritt, ikke inkludert).  Pust inn den friske fjelluften før du møter guiden din igjen for returreisen til Luzern og slutten av turen.

Fra Zürich: Dagstur til Jungfrau og Interlaken

5. Fra Zürich: Dagstur til Jungfrau og Interlaken

Våg deg til toppen av den høyeste isbreen i Europa og se panoramautsikt over terrenget som omgir deg. Nyt en utflukt i landsbyen Interlaken, besøk Sphinx-observatoriet og ta et tog som vil heve deg 3454 meter til toppen av Jungfrau. Start eventyret ditt på Zürich sentralbusstasjon og hopp ombord på din luftkondisjonerte buss. Nyt en kort og naturskjønn kjøretur til din første destinasjon, Interlaken. Etter et raskt stopp i Interlaken, gå ombord på Jungfrau-stativtoget fra Lauterbrunnen. Nyt nydelig utsikt og gå opp 3454 meter. Ankomme på toppen og avreise fra den høyeste jernbanestasjonen i Europa. Nyt utsikten over det omkringliggende terrenget fra toppen av den høyeste isbreen i Europa. Besøk Sphinx-observatoriet som gir deg noen av de beste utsiktene du kan få av de to mest kjente toppene, Eiger og Mönch. Vandre inn i hjertet av isbreen og gå gjennom istunnelen for å oppleve "Alpine Sensation" som sporer historien til Jungfrau. Når du kommer tilbake fra toppen av isbreen, kan du nyte fritiden i Interlaken før du tar en hyggelig busstur tilbake til utgangspunktet.

Fra Luzern: Dagstur til Jungfraujoch - Toppen av Europa

6. Fra Luzern: Dagstur til Jungfraujoch - Toppen av Europa

Utforsk de snødekte fjellene i UNESCO-vernede Jungfraujoch, hvor du finner Europas største isbre. Bli fordypet i den fantastiske panoramautsikten over de snødekte toppene og Aletschbreen fra Sphinx Observation Terrace og Plateau. Denne 10-timers naturskjønne turen starter med en busstur fra Lucerne langs Brünig-passet, og til bredden av innsjøen Brienz, til Berner Oberland. Når du er fremme, hopper du om bord på taubanen på Grindelwald Terminal for en spektakulær 15-minutters tur til Eigerbreen. Deretter bytter du fremkomstmiddel til et tannhjultog som tar deg til toppen av Jungfraujoch. Når du når toppen av Jungfraujoch, kan du la deg imponere av det alpine eventyrlandet av is, snø og stein. Opplev Alpine Sensation-turen som markerer 100-års jubileet til togbanen i Jungfrau. Besøk Sphinx Observatory og Plateau for fantastisk utsikt mot Aletschbreen. Spaser gjennom tunnelene til ispalasset i hjertet av breen for en unik opplevelse. Dra ned igjen via feriestedet Wengen til Lauterbrunnen, der bussen venter for returreisen din tilbake til Lucerne.

Fra Milano: Dagstur til Interlaken og de sveitsiske alper

7. Fra Milano: Dagstur til Interlaken og de sveitsiske alper

Avreise fra Milano med et høyhastighetstog til byen Domodossola, den siste italienske grensen før den sveitsiske grensen. Her begynner eventyret ditt på "Alpenes grønne tog." Reise gjennom Simplon-passet, et av de vakreste kryssene i Sveits. Når du skjærer mellom Alpene, vil din kunnskapsrike engelsktalende guide introdusere deg til hemmelighetene til fjellene og dalene slik de vises foran øynene dine. Etter rundt 2 timer med fantastiske panoramaer kommer du til Spiez, ved bredden av innsjøen Thun. Avreise på cruiset til Interlaken på en toppmoderne dampbåt. Når du krysser innsjøen, kan du ta et øyeblikk til å ta noen bilder av Eiger, Mönch og Jungfrau, 3 kjente fjell med gjenkjennelige former reflekteres i det lyseblå vannet i innsjøen. Når du er i Interlaken, kan du nyte tiden til å utforske den pittoreske arkitekturen eller ta en spasertur rundt kysten, hvor du vil kunne å beundre hangglidere som fredelig svever over de snødekte Alpene i det fjerne. Bortsett fra den vakre utsikten, ikke glem å prøve noe av verdens fineste sveitsiske sjokolade på en av de mange lokale spesialitetsjokoladeprodusenter som preger byen. På sen ettermiddag kan du ta tog tilbake til Domodossola før du returnerer til Milano på en buss med klimaanlegg.

Fra Grindelwald: Jungfraujoch Railway Ticket

8. Fra Grindelwald: Jungfraujoch Railway Ticket

Beundre Europa fra Jungfraujoch jernbanestasjon på 3454 meter over havet. Beundre Alpene fra Europas høyeste jernbanestasjon og slapp av på en naturskjønn tur til og fra stasjonen. Utsikts- og eventyrplattformen på 3454 meter over havet forenes på et sted som fascinerer folk i Alpene: et majestetisk bakteppe av is, snø og stein med en fantastisk langsynthet. Du trenger ikke bytte den billetten, og du kan gå direkte til toppen av Europa. Du har også en plassreservasjon. Når du er på toppen, kan du nyte de mange fasilitetene som tilbys i løpet av 2 timers fritid. Besøk Jungfraujoch-platået, se ispalasset, besøk Lindt Swiss Chocolate Heaven og mye mer.

Dagstur fra Zürich: Grindelwald First Mountain Adventure

9. Dagstur fra Zürich: Grindelwald First Mountain Adventure

Ta en morgentur fra Zürich til Berner Oberland, der du kjører forbi fem forskjellige fjellvann og får interessante forklaringer av den flerspråklige guiden din. Etter et fotostopp i den berømte landsbyen Interlaken kjører du til den sjarmerende fjellbyen Grindelwald. Ta taubanen opp til Mount First for å oppleve den unike toppattraksjonen "First Cliff Walk by Tissot". Stien med en 40 meter lang hengebro med ett tau lover et adrenalinkick utenom det vanlige. Forhøy opplevelsen på den nylig innviede utsiktsplattformen First View, som gir en følelse av å være på toppen av verden. Ta en matbit på den spektakulære solterrassen på restauranten "Berggasthaus First" (mat ikke inkludert) før du nyter det vakre landskapet på en fottur til Bachalpsee (6 km / 1,5 til 2 timer tur/retur). For eventyrlystne venter et spennende utvalg av valgfrie aktiviteter: First Flyer (valgfritt), en gigantisk zip-line som gir deg følelsen av å fly over 800 meter nedover bakken med en maksimal hastighet på 84 kilometer i timen. Hvis du foretrekker å holde beina på bakken, kan du suse nedover fjellet på en fjellvogn (valgfritt) eller en Trottibike-scooter (valgfritt). Hvis du ønsker en roligere nedstigning, kan du ta taubanen ned til Grindelwald gjennom nydelig alpelandskap, forbi beitende kuer og typiske sveitsiske hytter. Du får litt fritid til å utforske alpelandsbyen Grindelwald før du tar toget tilbake til Interlaken, der du møter reiselederen igjen for hjemreise til Zürich.

Fra Zürich: Dagstur til Interlaken og utsiktspunktet Harder Kulm

10. Fra Zürich: Dagstur til Interlaken og utsiktspunktet Harder Kulm

Utforsk hjertet av de sveitsiske alpene i landsbyen Interlaken. Opplev fantastisk utsikt over innsjøene Thun og Brienz på hver side og de omkringliggende toppene. Avreise fra Zürich, dra på en heldagstur og utforske hjertet av det berømte Berner Oberland. Ankomst til Interlaken, oversett av den berømte trioen av toppmøter, Eiger, Mönch og Junfrau. Besøk havnen og se de blå innsjøene på begge sider av landsbyen. Opplev den lokale kulturen og prøv lokale spesialiteter, for eksempel sveitsisk fondue. Du stopper ved Lauterbrunnen og nyter landsbyen og den fantastiske Staubbach-fossen på 297 fot. Etter, i Interlaken, tar du taubanen Harderbahn opp til Harder Kulm utsiktspunkt, en fantastisk flytende plattform hvor du vil kunne beundre Interlaken-landskapet. Ta utrolige bilder av Interlaken, både innsjøer og Alpene. I Harder Kulm kan du gå en tur, ta en drink eller spise en herlig fondue da den har en restaurant og bar på toppen. På slutten av ettermiddagen går du ombord på bussen for å gå tilbake til Zürich. Forundre deg igjen over skjønnheten i området mens du kjører gjennom Jungfrau-regionen tilbake til utgangspunktet ditt.

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Grindelwald

Alle aktiviteter

59 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Oppslukende opplevelser

Utforsk området rundt Grindelwald

Utforsk alle

Ofte stilte spørsmål om Grindelwald

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Grindelwald?

Hvilke er de beste omvisningene å bli med på i Grindelwald med barn?

Hva er de beste rimelige omvisningene i Grindelwald?

Hva er de beste tilbudene og rabattene på aktiviteter og attraksjoner i Grindelwald?

Flere reisetips for Grindelwald

Vil du vite mer om aktiviteter i Grindelwald? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Grindelwald

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 2 474 vurderinger

O Jungfraujoch em si é um lugar incrível, vale a visita apesar de muito cheio. En opplevelse toda é um pouco cara, mas vale a pena. A grande vantagem da excursão é não precisar se preocupar com o transporte, uma vez que de Zurique para lá são algumas trocas. Até devido à distância, acaba sobrando pouco tempo para aproveitar o Jungfraujoch; nosso grupo tinha pessoas que iam ficar em Interlaken, o que acrescentou mais pausas ao trajeto e reduziu ainda mais nosso tempo. Nossa guia passou boa parte do trajeto de ida contando alguns fatos sobre o caminho, apontando os lugares que estávamos passando, o que foi interessant.

Inna var en fantastisk guide, hun sørget for at hele gruppen ble informert om hva som foregikk til enhver tid, hun ga oss litt bakgrunn om de forskjellige områdene og hun holdt oss i rute til enhver tid. Det har vært den beste turen jeg har vært på de siste par årene. Sveits er nydelig!!! Hvis du tenker på å besøke Spiez og Interlaken, ikke tenk på det, denne turen er perfekt! Sørg for å spise i båten, og ta en taxi rundt Interlaken.

Det burde være et "Utmerket"-alternativ, for det var det. Fra selve opplevelsen, som er utrolig, til den utmerkede oppmerksomheten og løsningen av problemer for noen ulemper som vi hadde som nesten gjorde at vi mistet turen. Vi kommuniserte og de svarte oss på vårt språk, de ga løsninger og vi kunne endelig gjennomføre hele ekskursjonen. Sterkt anbefalt.

Det er mer enn du forventer av en 1-dagers tur fra Zürich. Rett og slett FASCINERENDE, OVERRASKENDE. Og landskapene er verdig en bok med historier å fortelle i dusinvis. Blandingen mellom menneskelig konstruksjon og naturens kraft er beundringsverdig.

Guiden alexandri var veldig hyggelig og hjelpsom til enhver tid. Vi elsket hvert minutt av turen vår Det er verdt hver krone, vil definitivt anbefale til venner og familie