Våre mest anbefalte ting å gjøre i Great Smoky Mountains

Pigeon Forge: Titanic Museum Forhåndskjøpsbillett

1. Pigeon Forge: Titanic Museum Forhåndskjøpsbillett

Gå ombord på det populære Titanic-museet i Pigeon Forge, opplev den største utstillingen av Titanic-gjenstander hvor som helst i verden, og samhandle med utstillinger som appellerer til alle aldre. Lytt til en lydturné som bringer Titanics historie til live. Gå inn i museet gjennom en halvskala modell av eksteriøret til Titanic. Skaff deg ombordstigningsbillett for passasjer, med navnet på en faktisk Titanic-passasjer eller besetningsmedlem. Følg dem gjennom hele skipet, gå inn i minnerommet og oppdag skjebnen til den tildelte personen. Stå i ærefrykt for den store trappen, verdsatt til én million dollar. Berør et autentisk isfjell, skyv «kull» i Titanics Boiler Room, og lær hvordan du sender et SOS-nødsignal. Få hele familien din involvert i dette levende klasserommets praktiske muligheter til å motivere, utdanne og inspirere. Hvert barn mottar et boardingkort som profilerer en ungdom som seilte på Titanic og kan lytte til en spesiell lydtur kun for barn. Ikke gå glipp av den innebygde skattejakten. Nytt i 2023: Titanic-museet hedrer de 135 barna ombord på RMS Titanic, som varierte fra 9 uker til 15 år, hver med en historie å fortelle. Nye skjermer. Nye historier. Et øyeblikk i tid kan alle gjester hylle disse unge livene.

Dollywood Theme Parks 1 eller 2-dagers inngangsbillett

2. Dollywood Theme Parks 1 eller 2-dagers inngangsbillett

Opplev livets spenning med en 1- eller 2-dagers billett til Dollywood Theme Park og Dollywood's Splash Country, to av de mest populære attraksjonene i Great Smoky Mountains i Pigeon Forge. Velg mellom 1-dagers billett for å oppdage kun Dollywood Theme Park eller 2-dagers 2-park billett for en oppslukende opplevelse i Dollywood Theme Park og Dollywood's Splash Country. Utforsk Dollywood, en 150 mål stor park med berg-og-dal-baner, live-show og interaktive aktiviteter med 1-dagsbilletten. Oppdag Wildwood Grove, et eventyrland med 11 temaattraksjoner, inkludert en hengende familieberg-og-dal-bane, et tretopptårn og verdens raskeste tre-og-dal-bane. Med 2-dagers, 2-park billett, få tilgang til Dollywood's Splash Country, et 35 mål stort utendørs badeland med høyhastighets vannsklier, lazy rivers, plaskebassenger og bølgebassenger. Nyt ulike vannsklier og attraksjoner, fra TailSpin Racer til RiverRush, Tennessees første vann-og-dalbane. Bruk 2-dagersbilletten din til å utforske begge parkene og spre eventyret ditt over 2 dager. Hopp enkelt mellom Dollywood og Dollywood's Splash Country via de gratis trikkene på parkeringsplassen. På slutten av eventyret ditt, dra med uforglemmelige minner og historier å dele. Fortsett å utforske Smoky Mountains eller dra tilbake til hotellet ditt.

Pigeon Forge: Rocky Top Mountain Coaster Ride

3. Pigeon Forge: Rocky Top Mountain Coaster Ride

Ta en spennende tur på Rocky Top Mountain Coaster - den lengste dalbanen i øst-Tennessee og den første i verden med fire stigninger. Reis gjennom et fantastisk Smoky Mountain-landskap, 360-graders svinger og flere tunneler på over 20 hektar med eiendom. Kontroller din egen hastighet gjennom tunneler, kurver og spennende hårnålssvinger på en enkelt vogn som kan gå opp til 30 miles per time. Coaster er morsom for alle aldre, med ryttere fra 3 til 90 år. For en ekstra unik opplevelse, besøk etter kvelden hvor de fargerike lysene vil lede deg gjennom en vakker natttur.

Great Smoky Mountains nasjonalpark - selvstyrt kjøretur med guide

4. Great Smoky Mountains nasjonalpark - selvstyrt kjøretur med guide

Start med å laste ned Action Tour Guide-appen, som vil fungere som din personlige turguide, lydomvisning og kart. Kjøp en tur per bil, ikke per person. Alle lytter sammen! MERK: Denne 47 mil lange turen dekker det viktigste av Great Smoky Mountains på 5-6 timer. Utforsk Great Smoky Mountains nasjonalpark og oppdag hvorfor det er den mest besøkte nasjonalparken i landet. Spenn deg fast og forbered deg på et dypdykk inn i den mest kjente strekningen av Appalachene. Nyt en fleksibel rute som lar deg ta all den tiden du trenger til å beundre fjellenes tidløse underverker. Kjør gjennom de naturskjønne fjellene og hør alt om deler av Cherokees historie, som det gamle Cherokee-monarkiet og revolusjonærene som kjempet mot det. Få detaljerte beretninger om Cherokee-forfedrelegender, fra den store musvågen som formet Smoky Mountains fra leire til heksen hvis bloddråper blomstrer til maisstilker. Opplev animerte videoer som lar deg visualisere det du ikke kan se, for eksempel øyeblikksbilder fra forskjellige århundrer eller indre rom. Bli pekt mot noen av de mest imponerende severdighetene i parken. Se på de majestetiske Rainbow Falls, den betagende 360-graders utsikten på toppen av Clingmans Dome, og hør om den dypt rotfestede historien til Elys Mill. Lær om den komplekse floraen og faunaen som kaller fjellene hjem. Bli kjent med skapningene i Cades Cove og lær hvordan skogbranner utgjør en integrert del av det enorme og sammenkoblede økosystemet. Mens du kjører, vil lydhistorier automatisk dukke opp og begynne å spille, slik at du kan holde oppmerksomheten på den naturlige skjønnheten til Smoky Mountains.

Pigeon Forge: French Broad River Helikoptertur

5. Pigeon Forge: French Broad River Helikoptertur

To alternativer lar deg velge den perfekte flyreisen: Lake View-flyet strekker seg forbi French Broad River og tar deg ut til Douglas Lake. Douglas Lake er en 33 000 mål stor menneskeskapt innsjø med over 450 miles strandlinje. Denne flyturen vil få deg opp til 1500 fot i høyden, og gir deg en fantastisk utsikt over Great Smoky Mountains mot sør. Langs ruten vil du se områder med jordbruksland og quiltlignende mønstre av beitemarker. Når du kommer nærmere Douglas Lake vil du fly ved siden av Douglas Dam. Lake View er en 6-minutters flytur som dekker 12 miles. Det mest populære alternativet, Extended Lake flight, tar deg enda lenger. Du vil fly direkte over Douglas Dam, og deretter fortsette over innsjøen. Om sommeren kan du nyte en forbløffende solskinnende utsikt over vannet og folk som nyter tiden på sjøen. Om vinteren senkes vannstanden, så forvent majestetisk utsikt over utsatte øyer og viker. I tillegg til den vakre innsjøen, vil du se Great Smoky Mountains mot sørvest. På dette alternativet klatrer du til en litt høyere høyde enn på Lake View-flyet, noe som gir bedre synlighet til nasjonalparken. Extended Lake er en 8-minutters flytur over 26 miles.

Sevierville: Tur til 3 Pigeon Forge-vingårder med smaksprøver

6. Sevierville: Tur til 3 Pigeon Forge-vingårder med smaksprøver

Ta smaksløkene dine på et Tennessee-eventyr med denne vingårdsturen fra Sevierville. Oppdag fjellutsikt over Pigeon Forge på vei til 3 unike vingårder, som hver spesialiserer seg på sine egne smaker. Prøv en rekke smaker med en guidet vinsmaking med personalet på hver vingård. Gå til det sentralt beliggende møtepunktet i Sevierville, besøk Apple Barn Winery for en smaksprøve før du går ombord på en komfortabel og klimakontrollert buss. Ha god plass til deg og vinkjøpene du garantert vil gjøre med 10 % rabatt inkludert i turen. Slapp av på kjøreturen mellom vingårder med fantastisk utsikt over det omkringliggende landskapet og bølgende vingårder. Utforsk eplebasert vin til mer tradisjonelle drueviner. Personalet på hvert sted vil guide ganen din gjennom en reise med smak og håndverk. Besøk Mountain Valley Winery for en utsøkt smaksopplevelse og stopp ved Hillside Winery for noen smaker av høy kvalitet. Gå tilbake til startpunktet i Sevierville på slutten av turen. Ta med deg et Rocky top vinstiglass hjem som en suvenir.

Fra Hartford: Upper Pigeon River White Water Rafting Tour

7. Fra Hartford: Upper Pigeon River White Water Rafting Tour

Gå rafting på Upper Pigeon River og kombiner whitewater action med episk fjellandskap, flott for besøkende som ønsker å komme seg utendørs. Dette guidede eventyret fra Hartford er et tilgjengelig alternativ for gjester som bor i Pigeon Forge og Gatlinburg, eller nasjonalparken i østlige Tennessee. Møt guiden ved NOCs Pigeon River Outpost i Hartford . Etter en kort orientering og video, gjør deg klar med redningsvest og åreårer og last på den store blå bussen for å kjøre til elven. En gang i flåten, en erfaren guide forklarer raftingspråket og hva du kan forvente. Gå deretter nedover elven, padle gjennom sprettende bølger, kjølig fjellvann og morsomme stryk. Med nesten kontinuerlige klasse II-III+ stryk som Lost Guide og Accelerator og utsikt til Great Smoky Mountains National Park, Upper Pigeon er en virkelig minneverdig opplevelse.

Cades Cove: Selvguidet sightseeing og kjøretur med lydguide

8. Cades Cove: Selvguidet sightseeing og kjøretur med lydguide

Kjør på Cades Cove Loop Road med en telefonapp som fungerer som en guide, en lydomvisning og et kart alt i ett. Naviger lett gjennom de skogkledde områdene i Smoky Mountains, besøk historiske kirker, se Elijah Oliver Cabin, stopp ved Cades Cove Grist Mill, og gå på Abram Falls-stien. Start med å laste ned Action Tour Guide-appen som vil fungere som din personlige guide, lydomvisning og kart alt i ett. Kjøp en tur per bil, ikke per person. Alle lytter sammen! Merk: Denne 25+ kilometer lange turen dekker det viktigste av Cades Cove på 3–5 timer. Begynn turen like vest for Gatlinburg, ved Great Smoky Mountains National Park Library. Derfra fortsetter du vestover mot den naturskjønne sløyfen. Mens du kjører, hør om Cherokee som en gang bodde her, og sammenstøtene mellom dem og de første europeiske nybyggerne som ankom. Bruk lydguiden din til å bli kjent med noe av dyrelivet som gjør Smoky Mountains så spesielt. Stopp ved det første store landemerket, John Oliver Place, en gang hjemmet til noen av de første husmennene som tjente til livets opphold her i Cades Cove. Deretter kommer du til Primitive Baptist Church, en av tre kirker i viken som dateres tilbake til 1800-tallet. Når du besøker de neste 2 – Metodistkirken og Missionary Baptist Church – lær om borgerkrigens ødeleggende innvirkning på samfunnet, og hvor disse kirkene sto i konflikten. Deretter er det videre til Elijah Oliver Place, en vakkert bevart gård som tilbyr et autentisk blikk på det tidlige pionerlivet i Smokies. Etter det har du muligheten til å vandre til Abrams Falls, en bortgjemt foss. Neste opp er John Cable Grist Mill, en fortsatt arbeidende mølle fra 1800-tallet hvor du kan kjøpe maismel malt på stedet. Deretter kommer du til Tipton Place, hjemsted for ikke bare en revolusjonskrigsveteran, men også en borgerkrigsveteran. Til slutt kommer du til Carter Shields Cabin, en annen idyllisk gård fra en svunnen tid. Fortsett mot starten av loopen mens du hører om den siste familien som ringte Cades Cove hjem. Avslutt kjøreturen nær starten av Cades Cove Scenic Loop.

Great Smoky Mountains NP og Cades Cove - guidet tur på egen hånd

9. Great Smoky Mountains NP og Cades Cove - guidet tur på egen hånd

Start med å laste ned Action Tour Guide-appen, som vil fungere som din personlige turguide, lydomvisning og kart. Kjøp en tur per bil, ikke per person. Alle lytter sammen! Merk: Denne 72+ kilometer lange turen dekker det viktigste av Great Smoky og Cades Cove Bundle på 4-5 timer. Utforsk Great Smoky Mountains i ditt eget tempo med en selvstyrt og selvkjørende tur. Fottur til Alum Cave, nyt en panoramautsikt fra Charles Overlook, og oppdag Cades Coves fra komforten av din egen bil. Kjør til Oconaluftee besøkssenter for å starte reisen. Etter å ha utforsket besøkssenteret, ta turen forbi Mingus Mill, en rest av en en gang blomstrende by. Når du kjører til Beech Flats Quiet Walkway, kan du høre beretninger om Cherokee-folket som en gang bodde her. Lær om deres legender og deres kamp for å holde på landet deres. Når du ankommer, nyt en meditativ spasertur gjennom naturen. Hopp tilbake inn i bilen og ta turen til Charles Webb Overlook, som tilbyr panoramautsikt over parken. Når du har tatt noen fantastiske bilder, fortsett mot Clingman's Dome, den høyeste toppen i Smokies, for mer enestående utsikt over fjellene. Fortsett til stien til Alum Cave, en av de mest populære fotturene i parken. Hvis du ønsker, kan du ta den moderate 4,4-mile tur-retur-stien for vakre panoramaer og fascinerende fjellformasjoner. Etter fotturen din, kjør til Chimney Tops Overlook, som tilbyr mer fantastisk fjellutsikt. Deretter kan du nyte en enkel villmarkstur ved Balsam Point. Når du fortsetter forbi nok en utrolig utsikt og en annen bortgjemt gangvei, kan du høre lite kjent parkhistorie. Hopp tilbake i bilen og kjør mot Gatlinburg, stopp på veien for å sjekke ut de uberørte Cataract Falls. I Gatlinburg passerer du den berømte Ripley's Believe It or Not. Kjør forbi Ogle Place, en gammel gård som dateres tilbake til 1800-tallet, før du ankommer Rainbow Falls. Fortsett å kjøre forbi flere fossefall og de historiske hyttene Ephraim Bales og Reagan Tub, som gir et fascinerende innblikk i fortiden. Til slutt, avslutt turen til Great Smoky National Park med et besøk til den gamle Ely's Mill, som fortsatt er i drift i dag. Start den andre delen av kombinasjonsturen din, og oppdag Cades Coves, like vest for Gatlinburg. Derfra fortsetter du vestover mot den naturskjønne sløyfen. Det første landemerket på ruten din er John Oliver Place, en gang hjemmet til noen av de første husmennene som tjente til livets opphold her. Deretter kan du passere 3 kirker som dateres tilbake til 1800-tallet og avdekke borgerkrigens ødeleggende innvirkning på dette samfunnet. Kjør til Elijah Oliver Place, en vakkert bevart gård som tilbyr et autentisk blikk på det tidlige pionerlivet. Hvis du ønsker å strekke på beina, kan du gå til Abrams Falls, en bortgjemt, kraftig foss. Deretter kjører du til Tipton Place. Til slutt, nå Carter Shields Cabin, en annen idyllisk gård fra en svunnen tid. Avslutt omvisningen ved starten av løkken når du hører om den siste familien som ringte viken hjem.

Blue Ridge Parkway selvguidende kjøretur med lydguide

10. Blue Ridge Parkway selvguidende kjøretur med lydguide

Start med å laste ned Action Tour Guide-appen, som vil fungere som din personlige turguide, lydomvisning og kart alt i ett. Kjøp en tur per bil, ikke per person. Alle lytter sammen! Merk: Denne 550+ kilometer lange turen dekker det viktigste av Blue Ridge Parkway på 5+ timer. Når den er lastet ned, kan turen din begynne på et av følgende steder: Cherokee, NC; Asheville, NC; Roanoke, VA; Afton, VA. Derfra kan du kjøre i begge retninger. Hvis du vil se hele parkveien, fra Great Smoky Mountains National Park og hele veien til Shenandoah National Parks Skyline Drive, kan du gjøre det! Men hvis du heller vil dele turen opp i mindre biter og utforske på forskjellige tidspunkter, er det også absolutt et alternativ. Når du har kjøpt denne turen, er den din for livet, så du kan utforske Blue Ridge Parkway helt etter din egen timeplan. Mens du kjører, vil du ha muligheten til å stoppe ved utallige fengslende utsikter som avslører majesteten og skjønnheten til Appalachian-fjellene. Noen av disse har også utrolige turstier for reisende som ønsker å strekke beina og komme nært og personlig med dette frodige villmarkslandskapet. Langs disse stiene finner du fjellutsikt, fossefall, rikt dyreliv og mer natur enn du kan riste på. Mens du kjører, vil du også bli kjent med de innfødte stammene i regionen, for eksempel Cherokee. Du vil høre mye historie og legender som tilhører disse menneskene og besøke mørke, men viktige perioder som den beryktede Trail of Tears. Underveis gjør du deg klar til å passere mange små, historiske byer også. Når du ser ut over de fjerne landsbyene, vil du lære om industriens historie i Appalachene – oppgangen, fallet og utholdenheten til de hardføre innbyggerne i disse byene. Enten du ønsker å forbedre en naturskjønn kjøretur eller virkelig dykke ned i ugresset og utforske, gir denne turen deg verktøyene til å gjøre det. Så hva venter du på? Spenn fast og ut på veien!

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Great Smoky Mountains

Alle aktiviteter

22 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Oppslukende opplevelser

Utforsk området rundt Great Smoky Mountains

Utforsk alle

Ofte stilte spørsmål om Great Smoky Mountains

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Great Smoky Mountains?

Hva er de mest populære museene og utstillingene i Great Smoky Mountains?

Flere reisetips for Great Smoky Mountains

Vil du vite mer om aktiviteter i Great Smoky Mountains? Trykk her for full oversikt