Opplevelser i
Grasse

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Toppopplevelser

Ofte stilte spørsmål om Grasse

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Grasse?

Toppattraksjoner man bør få med seg i Grasse er:

Flere reisetips for Grasse

Vil du vite mer om aktiviteter i Grasse? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Grasse

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 465 vurderinger

For folk som snart er i Nice er en omvisning den beste (og ærlig talt, eneste mulige) måten å se disse nettstedene på. Turen har en utmerket organisering og en perfekt balanse mellom tid tilbringe i gruppen og privat tid til å utforske. De små byene er fantastiske og naturen også. Guiden var veldig hjelpsom og høflig.

Jeg likte opplevelsen til tross for at jeg bestilte den på spansk, og da jeg kom dit var den på engelsk eller fransk. Takket være den gode legningen til Julian som, til tross for at vi ikke snakket perfekt spansk, klarte å forstå hverandre godt og fikk meg til å nyte denne opplevelsen jeg hadde lengtet så etter.

This was a great day into the countryside of Coted'Azur/Provence. Our driver and guide Maria did a great job. Both driving and information. We were 6 people in the car and we got such good service from her. Good lunch in beautiful Gourdon- with fantastic view. Thanks from us from Norway.

Flink guide, bra valg av steder.

Fin utflukt i landlige omgivelser med interessant besøk på parfymefabrikken Fragonard i Grasse, en liten by med 40 innbyggere, med en fantastisk utsikt samt besøk i st Paul de Vence, vakker og pittoresk og full av kunstgallerier. Vi angret ikke på denne utflukten!

Fin tur, fint å se landsbygda, fjell, natur og Gourdon og St Paul de Vence. Fint med en smakebit av mange steder, kunne godt hatt lengre tid på hvert sted, men passer fint sammen med en utålmodig ungdom