Legg til datoer
Ting å gjøre

Grasse

Ofte stilte spørsmål om Grasse

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Grasse?

Toppattraksjoner man bør få med seg i Grasse er:

Flere reisetips for Grasse

Vil du vite mer om aktiviteter i Grasse? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Grasse

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 465 vurderinger

ELSKET turen vår med Nordin. Han var så vennlig og kunnskapsrik. Å se deler av Nice utover de vanlige turistattraksjonene i hoveddelen av byen var et høydepunkt på turen. Fantastiske, fantastiske utsikter og utrolig sjarmerende historiske landsbyer. Vi likte også virkelig stoppet på Fragonard-parfymeriet - det var så interessant å lære om prosessen, og vi elsket å handle etter de vakre produktene deres. Takk Nordin for en fantastisk opplevelse, vi setter pris på din vennlighet og utmerkede kjøring vi følte oss veldig trygge til tross for smale veier og høye høyder.

For folk som snart er i Nice er en omvisning den beste (og ærlig talt, eneste mulige) måten å se disse nettstedene på. Turen har en utmerket organisering og en perfekt balanse mellom tid tilbringe i gruppen og privat tid til å utforske. De små byene er fantastiske og naturen også. Guiden var veldig hjelpsom og høflig.

Helt fantastisk tur. Guiden vår var super vennlig og sørget for at vi hadde en fantastisk opplevelse. Vinsmakingen var vår favoritt, men stoppene ved Grasse og 2 små landsbyer underveis var et kirsebær på toppen! Det var en dag full av flotte opplevelser og vi vil anbefale denne turen på det sterkeste.

This was a great day into the countryside of Coted'Azur/Provence. Our driver and guide Maria did a great job. Both driving and information. We were 6 people in the car and we got such good service from her. Good lunch in beautiful Gourdon- with fantastic view. Thanks from us from Norway.

Vi ville bli hentet i tide på avtalt møtepunkt. Turen var veldig godt organisert og Hedwig var en fantastisk reiseleder og førsteklasses sjåfør. Tusen takk for en fin dag.