Legg til datoer

Grand Palais

  • Inngangsbilletter med vert
  • Omvisninger
  • Vannaktiviteter
  • Hopp-på hopp-av-turer
  • Kombinasjonspakker
31 aktiviteter funnet
Sorter etter:
1 - 16 / 31

Flere reisetips for Grand Palais

Vil du vite mer om aktiviteter i Grand Palais? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Grand Palais

Samlet vurdering

4.3 / 5

basert på 12 423 vurderinger

Jeg hadde det så gøy på denne ekskursjonen! Vi meldte oss på klokken 22:30, men gikk dessverre glipp av det. Vi var lett i stand til å komme på 23:00 cruise. For en lav pris var det vel verdt det. Vi var i stand til å kjøpe drinker til en rimelig pris etter å ha brukt drinktokenet vårt. Absolutt anbefale!

Bortsett fra startvanskeligheten som vi ikke kunne forstå hvilken båt som var riktig å gå på, så var alt lettere med informasjonen i informasjonsboksen. Fantastisk opplevelse, veldig romantisk som jeg anbefaler til alle. Hvis du går om vinteren, dekk til fordi det er mye luft!

Opplevelsen var veldig bra! Vakker utsikt og båtveien veldig jevn. Elsket å ha muligheten til å sitte innendørs eller utendørs! Vi hadde litt problemer med å finne båten da den satt bak en annen og ikke akkurat der veibeskrivelsen ga til, men vi endte opp med å finne den.

Cruiset var fantastisk og stemningsfullt! Champagne var ganske dårlig, eller ikke akkurat etter din smak. Det er imidlertid verdt et besøk hvis du vil ha vakker natur på Seinen en sommerkveld. Varigheten på timen var akkurat passe og den var også lett å finne til båten.

Fikk kupong og båtbilleter på epost og whatsapp med veldig detaljert forklaring. Anbefales!