Legg til datoer

Grand Canyon

Nyt svimlende severdigheter og utallige utendørsaktiviteter midt i et av verdens største naturvidundre.

Flere reisetips for Grand Canyon

Vil du vite mer om aktiviteter i Grand Canyon? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Grand Canyon

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 8 636 vurderinger

Helikopterflyvning for enhver person er alltid skummelt. Er alle mennesker redde for å fly? Spesielt på en så liten og lett en. Men når du starter en briefing med en ung og vakker, selvsikker pilot, forsvinner følelsen av frykt og kommer ikke tilbake. Alt er flott – et nytt helikopter, komfortable seter, en pilothistorie, et stopp i en canyon med champagne, en flott solnedgang og superbilder som vil bli husket for livet.

Reiselederen vår Walter gjorde hele forskjellen på den turen - han er morsom, velbevandret og kunnskapsrik om Vegas historie og selve turen, høflig, men samtidig komisk - gjorde turen skjønt lenge, det føles som om det gikk så raskt du vil ha mer fra ham - jeg vil gjøre det igjen når som helst. Vi feiret vårt 31. bryllupsdag den turen gjorde den så minneverdig og morsom ❤️❤️❤️

Jeg vil si takk for denne vakre turen. Det var fantastisk. Vår transport- og sikkerhetsspesialist Walter er min helt :) Han er en flott mann - og jeg vil dele min erfaring med vennene mine - men jeg vil at de skal bli ledet av Walter, og ingen andre!

Uforglemmelig!

Dette var en utrolig flott opplevelse. Flykapteinene var så hyggelige og syntes det var ekstra stas at vi kom fra norge, da det viste seg at eieren av firmaet også kom herfra. Dette var en uforglemmelig opplevelse og anbefales så absolutt.

Proft og bra gjennomført. Følte oss trygg og bra ivaretatt.