Grand Canyon

Nyt svimlende severdigheter og utallige utendørsaktiviteter midt i et av verdens største naturvidundre.

Flere reisetips for Grand Canyon

Vil du vite mer om aktiviteter i Grand Canyon? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Grand Canyon

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 9 894 vurderinger

Som alltid var det ekstremt enkelt å bestille gjennom GetYourGide når du først vet hva du vil ha. Veibeskrivelsen var korrekt og arrangørene "Maverick-Helikopters" hadde allerede vår booking. Vi måtte bare identifisere oss. Det var ingen avhør, nøling eller avslag på bilaget. Selve turen var kjempefin, selv om omfanget og ruten måtte endres på grunn av dårlig vær, var helikopterturen over Grand Canyon en opplevelse. Jeg stolte absolutt på piloten vår, han virket ikke så nervøs. Han sier ikke så mye, men den nederlandske familien som fløy med ham hadde fablet nok om hva som skjedde over hodetelefonene. For øvrig ble refusjonen for den forkortede flyreisen behandlet uten problemer ved å bruke betalingsmetoden som ble brukt. Takk for en uforglemmelig opplevelse!

en helt fantastisk opplevelse. Piloten vår (tror det var Mike) satte oss til rette med en gang. gikk jevnt gjennom sikkerhetsbriefingen og viste oss hvordan vi tar på seteselen, hodetelefonene og redningsbeltet riktig. det var en ganske vindfull morgen, men vi kjente bare noen få støt - ingenting å bekymre seg for. Han pekte ut interessepunkter og vi hadde hele flyturen til å ta bilder/videoer. Bildene våre ble tatt før ombordstigning, men det var ikke noe press å selge på slutten for å kjøpe. vi vil absolutt anbefale Maverick Helicopters. Elsket hele opplevelsen.

Helikopterflyvning for enhver person er alltid skummelt. Er alle mennesker redde for å fly? Spesielt på en så liten og lett en. Men når du starter en briefing med en ung og vakker, selvsikker pilot, forsvinner følelsen av frykt og kommer ikke tilbake. Alt er flott – et nytt helikopter, komfortable seter, en pilothistorie, et stopp i en canyon med champagne, en flott solnedgang og superbilder som vil bli husket for livet.

Reiselederen vår Walter gjorde hele forskjellen på den turen - han er morsom, velbevandret og kunnskapsrik om Vegas historie og selve turen, høflig, men samtidig komisk - gjorde turen skjønt lenge, det føles som om det gikk så raskt du vil ha mer fra ham - jeg vil gjøre det igjen når som helst. Vi feiret vårt 31. bryllupsdag den turen gjorde den så minneverdig og morsom ❤️❤️❤️

Jeg vil si takk for denne vakre turen. Det var fantastisk. Vår transport- og sikkerhetsspesialist Walter er min helt :) Han er en flott mann - og jeg vil dele min erfaring med vennene mine - men jeg vil at de skal bli ledet av Walter, og ingen andre!