Legg til datoer
Ting å gjøre

Granada

Kom for Alhambra og opplev den fascinerende sammensmeltingen av kulturelle tradisjoner, gamle så vel som moderne.

Flere reisetips for Granada

Vil du vite mer om aktiviteter i Granada? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Granada

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 60 420 vurderinger

Veldig hyggelig oppdagelse. Organisasjonen i Alhambra er veldig god. Før vi går inn, finner vi allerede folk som kan fortelle oss hvordan det fungerer. Etter å ha kjøpt wire-cut billettene, ventet vi ikke lenge (vær imidlertid forsiktig, vi dukket opp klokken 8:30). For Nasrid-palassene må du møte opp til tidspunktet som er angitt på billetten. Men mens jeg ventet på tidspunktet for besøket vårt, så jeg folk som ankom sent på timeplanen deres som var i stand til å gå inn i palassene allikevel (jeg fant dette veldig fint, Alhambra er veldig stort, det er sant at man kan komme sent ved utnevnelsen av Nasrid-palassene). Du må ha med deg billett og identitetsbevis (pass eller identitetskort) fordi det er flere sjekker: ved inngangen, ved inngangen til Nasrid-palassene og ved inngangen til hagene til Generalife. Alt der er vakkert. Det er noe som kan slukke tørsten.

Alhambra er en må-se når du er i området. Vakre hager og Nasrid-palassene er et høydepunkt. Det er synd at det ikke er en eller to små kafeer i de vidstrakte hagene med f.eks. B. deilige kaker å slappe av. Det var irriterende at man i tillegg til billetten også måtte vise frem identitetspapirene hver gang. Helt uforståelig, siden begge er allerede sjekket ved inngangen.

Perfekt hopp over køen-billett. På den annen side fikk vi "et møtepunkt" på tidspunktet for besøket, men i virkeligheten må du gå inn på stedet, og presentere deg foran Nasrid-palassene i den angitte tiden. Heldigvis var vi tidlig ute fordi det er nesten 15 minutters gange mellom det gitte møtepunktet og inngangen til Nasrid-palassene.

Unikt sted å besøke i verden, du må være punktlig for å komme inn til Nasrid-palassene, vi valgte 16:00 og vi stod ikke i kø ved inngangen. Fantastisk utsikt og hager i Eden skjønnhet for ikke å nevne fontenene. Opplevelse du ikke bør gå glipp av. Det er viktig å alltid ha med seg identifikasjonspapirer og bilag

Fantastiske palasser, veldig hjelpsom service, gjestfrie mennesker. Den konstante køen og passkontrollene var irriterende, til tross for forhåndsbestilling måtte du fortsatt stå i kø. Parkeringsautomatene var i enden av gaten som var totalt feilplassert. Ellers var parken mega.