Våre mest anbefalte ting å gjøre i Granada

Granada: Forbi-køen-billett til Alhambra og Nasrid-palasser

1. Granada: Forbi-køen-billett til Alhambra og Nasrid-palasser

Med dagsbilletten kan du utforske Alhambra, Generalife og nasridenes palasser. Oppdag nasridenes palasser, som var residensen til kongene i Granada. Utforsk Alcazaba, Generalife, slottet til Karl V, badene i moskeen og se de vakre hagene. Beundre den overdådige arkitektoniske stilen til Alhambras festning og palasser. Alhambra var et palass, en festning og et citadell. Det ble opprinnelig bygget i 889 e.Kr., og var en gang hjemmet til mauriske konger og sultaner, og boligen til regjeringens toppmenn, hofftjenere og den kongelige garden.

Granada: Forbi-køen-omvisning i Alhambra m/ Nasrid-palassene

2. Granada: Forbi-køen-omvisning i Alhambra m/ Nasrid-palassene

Opplev Alhambra, det viktigste og mest interessante severdigheten fra det muslimske Spania og en av Spanias mest besøkte attraksjoner. Alhambra viser arven etter Nasrid-dynastiet, som du kan oppdage mens du utforsker Alcazaba, Comares-palasset og Generalife-hagene. Benytt anledningen til å besøke Alhambra ledsaget av en offisiell privat guide, som forteller om hemmelighetene, historiene og de kunstneriske detaljene til komplekset. Møt guiden din på Alhambra for å begynne denne omvisningen til fots. Omvisningen starter med å besøke citadellet bak murene, de første bygningene før det ble sete for nasridenes emirer i Granada. Fortsett til du kommer til Alcazaba, det eldste området i Alhambra og et militært område. Oppdag den imponerende Torres Bermejas og ta et bilde på toppen av Torre de la Vela, hvor du kan se den beste utsikten over Albaicín-området. Besøk nasridenes palasser, hjertet av Alhambra. Beundre terrasser i maurisk stil og det kongelig kvartal. Guiden din avslører hele historien og alle legendene om hvordan de overdådige palassene ble bygget for de muslimske herskerne. For å avslutte besøket, nyt Generalife-hagene, hvilestedet til byens konger. Nyt arkitekturen, dekorasjonene og hagene.

Granada: Flamencoshow i La Alboreá

3. Granada: Flamencoshow i La Alboreá

Fordyp deg i spanske tradisjoner, med et spennende flamencoshow i Granada. Nyt reserverte sitteplasser med utmerket utsikt til forestillingen, og velg å kose deg med et utvalg av iberisk skinke og chorizo, ledsaget av et glass vin. Nyt et magisk Flamencoshow, perfekt for hele familien fremført på et teater i sentrum av Granada. Nipp til et glass velsmakende spansk vin sammen med tradisjonell spansk snacks (hvis du velger dette alternativet). Dra nytte av reserverte sitteplasser og et stort utvalg av lokale viner (tilgjengelig for kjøp). Føl lidenskapen fra danserne og gjør deg klar til å nyte en fantastisk kulturkveld med et profesjonelt flamencoshow. Beundre en tradisjon som har vokst seg populær siden 1700-tallet.

Granada: Forbi-køen-billett til Alhambra-hagene & Generalife

4. Granada: Forbi-køen-billett til Alhambra-hagene & Generalife

Slipp å stå i kø med denne billetten og oppdag de imponerende Alhambra-hagene i ditt eget tempo. Spaser gjennom de fascinerende hagene til Alhambra i ditt eget tempo, som er fylt med fontener, hengende planter og asfalterte stier. Adgang til nasridenes palasser er ikke inkludert i denne billetten. Opplev atmosfæren til den mauriske kulturen, og beundre parken rundt festningen. Beundre den dekadente arkitekturen til Generalife, palasset overfor Alhambra, som en gang var de nasridiske sultanenes sommerpalass. Gå til festningen Alcazaba og se de befestede, sandfargede tårnene. Fortsett reisen din gjennom komplekset og se palasset til Karl V, moskéens badehus og de bortgjemte gangveiene i hagen.

Granada: Omvisning av Alhambra og nasridenes palasser

5. Granada: Omvisning av Alhambra og nasridenes palasser

Besøk Alhambra, nasridenes palasser, Alcazaba og Generalife-hagene med en forbi-køen-inngangsbillett. Hør alt om historien og kulturen til Granada fra guiden din. Møt guiden din på Alhambra for å bli med på denne omvisningen til fots rundt Granada. Start med Alhambra og beundre middelalderarkitekturen, som dateres til den mauriske okkupasjonen.  Beundre dette UNESCOs verdensarvstedet, som startet som et citadell innenfor en festningsmur, før den ble det overdådige setet for nasridenes emirer i Granada. Fortsett til festningen Alcazaba, en av de eldste delene av Alhambra, og utforsk de fantastiske Torres Bermejas.  Fordyp deg i Alcazaba. Pass på at du tar et bilde på toppen av klippen, hvor du får en herlig utsikt over Albaicín-nabolaget. Deretter besøker du nasridenes palasser. Se gårdsrom i maurisk stil, mottakshaller og den kongelige residensen i hjertet av Alhambra.  Hør guiden din fortelle alt om de antikke tretakene, fargerike flisene og historien til dette vakre herskapshuset bygget for de muslimske herskerne i Spania.  Til slutt besøker du Generalife-hagene, som pleide å være et fritidssted for kongene av Granada for å komme vekk fra palassets offisielle anliggender. Avslutt dagen med å slappe av i den flotte hagen. Beundre den praktfulle arkitekturen, fascinerende dekorasjoner, hager, fontener og gårdsrom.

Granada: Opplev Alhambra, nasridenes pallasser og Generalife

6. Granada: Opplev Alhambra, nasridenes pallasser og Generalife

Se Alhambra-palasset, et høydepunkt for enhver besøkende i byen Granada. Dette stedet på UNESCOs verdensarvliste kan skilte med attraktive og forseggjorte rom, en monumental og historisk posisjon, og utsøkt detaljert islamsk kunst og arkitektur. Gjør besøket ditt til en ekstraordinær opplevelse, rik på kunnskap og historie med en offisiell lokal guide. Eksperter på Granadas kulturarv guider deg gjennom alle delene av «Den røde festningen». Guiden svarer dessuten på eventuelle tilleggsspørsmål du måtte ha om dette spektakulære monumentet. Utforsk deretter festingen Alcazaba, en tidligere garnison og den eldste delen av Alhambra-komplekset. Du besøker også nasridenes palasser, inkludert Mexuar-, Comares- og Leones-palassene. Til slutt kan du oppdage Generalife, sultanens sommerpalass som ligger øst for Alhambra og omgitt av brede hager fylt med et stort utvalg av vegetasjon, innrammet av et vakkert islamsk landskap.

Granada: Billett til Alhambra med lydguide

7. Granada: Billett til Alhambra med lydguide

Nyt fleksibiliteten og friheten med en selvguidet omvisning i Granada, hvor du benytter din lydguide med GPS navigasjon. Etter at du har plukket opp ditt personlige navigasjonssystem og fått din inngangstid til Alhambra-palasset, kan du gå forbi køen ved inngangen til Alhambra og se den utsøkte detaljerte islamske kunsten og arkitekturen i Generalife-hagene, Nasrid-palassene og Alcazaba festning. Lydguiden vil gi deg detaljerte forklaringer av Alhambra og Generalife mens du går. Etter besøket i Alhambra og før du gir tilbake lydguiden, kan du oppdage byens beste kulturtilbud, tapasbarer, monumenter og museer. Følg tipsene på GPS-navigatoren og slapp av på kvelden med en massasje, ha det gøy med venner på en flott restaurant, spill golf, eller besøk en fornøyelsespark.  

Sacromonte: Billett til flamenco show på Cuevas Los Tarantos

8. Sacromonte: Billett til flamenco show på Cuevas Los Tarantos

Fordyp deg i Granadas andalusiske flamenco kultur med en live-opptreden i en autentisk sigøynerhule. Nyt et oppløftende show fremført av levende dansere og musikere i et av Sacromontes hulehjem, en kalksteinsbolig som har vært bebodd siden 1400-tallet.  Siden  Cuevas Los Tarantos ble grunnlagt i 1972, har de gitt lokalbefolkningen og besøkende fantastiske flamenco forestillinger. Opplev Spanias sjeleglade gave til musikkens verden, i nabolaget som Flamencoen kaller sitt hjem. Zambra er en kveldsforestilling holdt på Cuevas Los Tarantos og har et stort team av artister som inkluderer kjente figurer i Granadas flamencoverden. Nyt 1 gratis drink med billetten din. Hvis du vil forsterke opplevelsen din, kan du bestille flere drinker i baren eller spise tradisjonell spansk mat på egen regning og nyt Flamencoens prakt.

Fra Malaga: Heldagstur til Granada med Alhambra

9. Fra Malaga: Heldagstur til Granada med Alhambra

Nyt en guidet tur til Alhambra-monumentet, inkludert et besøk til Nazari-palassene. Avreise fra Malaga og dra til Granada og opplev den livlige byen, uten å bekymre deg for billetter eller transport. Etter å ha sett palasset, utforske Generalife-hagene med en guide. Bli hentet fra Malaga med en komfortabel busstransport og finn deg selv i den vakre byen Granada. Når du er der, kan du utforske det verdensberømte Alhambra-palasset, med prioritert tilgang og ingen venting i kø. Beundre Nasrid-palassene, Generalife, Alcazaba og Charles V-palasset med en guide, og bli overrasket over de innovative vannfunksjonene og arkitekturen til hagene. Mens du går, lær den unike historien til den siste utposten til det muslimske Spania. Etterpå kan du spasere gjennom det historiske sentrum av Granada og nyte den fantastiske utsikten over Granada-regionen. Nyt litt fritid i sentrum for å besøke katedralen, spise lunsj på en lokal restaurant eller bare rusle gjennom gater og torg. Ta en pause i en av Granadas berømte tapasbarer før du setter deg tilbake på bussen for returen til Malaga.

Granada: 1- / 2-dagersbillett til hopp på hopp av-bytoget

10. Granada: 1- / 2-dagersbillett til hopp på hopp av-bytoget

Oppdag Granadas mest fascinerende severdigheter ombord på bytoget. Lag din egen reiserute, hopp av og tilbake igjen når du har lyst, og oppdag en av de vakreste byene i Spania. Hopp på Alhambra-ruten i løpet av dagen for å besøke de viktigste stedene i byen. Kom nær det imponerende monumentet Alhambra, nyt utsikten fra Mirador de San Cristóbal, eller beundre katedralen i Granada, blant andre. Velg mellom de to billettalternativene som tilbys og ta en enveis enkeltreise eller nyt opplevelsen ved å hoppe av og på så mange ganger du ønsker på et av våre stopp. Se byen og oppdag severdighetene som ligger i nærheten av holdeplassene. Alhambra Route (Green Line)-tog kjører hvert 30. – 45. minutt: 1A Alhambra Generalife/Taquillas 1B Alhambra Palacios Nazaríes/Puerta Justícia 2 Cuesta Gomérez 3 Plaza Nueva 4 Paseo de los Tristes 5 Mirador de San Cristóbal/Albaicín 6 Monasterio de la Cartuja 7 Plaza de Toros 8 Catedral/Plaza Romanilla 9 Calle Alhóndiga/Recogidas 10 Plaza Mariana Pineda/El Corte Inglés 11 Calle Molinos/Campo del Príncipe 12 Hotel Alhambra Palace/Carmen de los Mártires

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Granada
Kom for Alhambra og opplev den fascinerende sammensmeltingen av kulturelle tradisjoner, gamle så vel som moderne.

Toppopplevelser

Populære severdigheter i Granada

Unikt Granada

Utforsk alle

Alle aktiviteter

282 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Oppslukende opplevelser

Utforsk området rundt Granada

Utforsk alle

Ofte stilte spørsmål om Granada

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Granada?

Hvilke er de beste dagsturene og utfluktene fra Granada?

De beste dagsturene og utfluktene fra Granada er:

Sevilla

Flere reisetips for Granada

Vil du vite mer om aktiviteter i Granada? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Granada

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 61 050 vurderinger

Klokken 8.15 forlot vi møtestedet vårt med bussen. Vi ankom Granada rundt kl. 10.00 og fikk bruke 3,5 timer i sentrum på å vandre rundt (fritid). Guiden vår Antonia var veldig hyggelig selv og sørget for at vi fulgte tidsplanen. Engelsken hennes var ikke alltid 100% forståelig, men det var greit for mengden av forklaringer hun gjorde. Klokken 16.00 ble vi ønsket velkommen på Alhambra av vår lokale guide Lara som vi hadde en fin opplevelse med. Hun viste oss rundt i alle deler av monumentet, med interessante historier og fototips. Ekstra fordel: tilgang til rask kjørefelt på grunn av hennes guidepass, som du ikke ville ha besøkt individuelt. Men pass på, det er en tur på 5 km, så sørg for å bruke komfortable sko. Vi kom tilbake til Malaga rundt kl. 21.00, slitne men glade!

Treneren kom i tide og vi var på vei til Granada. Nydelig by og en så fantastisk katedral. På ettermiddagen ble vi tatt av en guide rundt i Alhambra av en dame som het Karin. Utsikten fra festningen til byen nedenfor var bare fantastisk. Godt organisert rutine med sikkerhet som første bekymring som jeg var imponert over.

Det er en veldig interessant, rask og enkel måte å se hele sentrum og en del av Granadas hovedstad. Det faktum at du kan gå opp og ned når du vil, gjør det mer attraktivt. Og på toppen av det, nyter du byens historie og emblematiske bygninger mens du går gjennom den.

Min tredje gang på flamencoshow hos Jardines de Zoroya, og det er igjen helt fantastisk! Anbefaler alle som er i Granada å få med seg dette, du vil ikke angre. Restauranten har også veldig god service! Vi ses igjen!

It was value for money. A clever guide. A fantastic and interesting tour.