Granada
Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Populære opplevelser i Granada

Se alle opplevelser i Granada

Severdigheter i Granada

De syv beste attraksjoner og aktiviteter i Granada

Ved foten av Sierra Nevada-fjellene i Spania ligger den fortryllende byen Granada. Granada byr på mange spennende severdigheter. Her har du noen av hovedattraksjonene.

Alhambra

Alhambra

Palasset Alhambra er den største største turistrattraksjonen i Granada. Å gå gjennom de vakre dekorerte rommene her, er som å ta en reise tilbake i tid.

Generalife

Generalife

De vakre hagene som omgir palasset Generalife er verdt et besøk til Alhambra. Om du virkelig ønsker å se parken er det flere omvisninger tilgjengelig.

Albaycin

Albaycin

Albaycin er på UNESCOs Verdensarvsliste og kvarteret med sine snirklete middelaldergater har et sterkt historisk sus over seg.

Granadas katedral

Granadas katedral

Katedralen i Granada har imponerende arkitektur både utenpå og inni og er virkelig verdt et besøk.

Karl den femtes palass

Karl den femtes palass

En gang hersket den romerske keiseren over dette palasset fra renessansen. Spesielt den runde gårsplassen er en stor opplevelse å se.

Mirador de San Nicolas

Mirador de San Nicolas

Dette er stedet for å få en slående panoramautsikt over Alhambra og Sierra Nevada. Dette er en stor turistattraksjon, hvor det alltid er god stemning og i solnedgang er det ekstra vakkert.

Federico Garcia Lorca-parken

Federico Garcia Lorca-parken

Etter en lang dag i byen ser du kanskje etter et sted å slappe av og ta livet med ro. Garcia Lorca-parken er laget til minne om Federico García Lorcas.

Granada: Våre reisetips

Hvor mange dager trenger man i Granada?

Det er så mange ting å se og gjøre her at du trenger minst to dager, men utvider du det til et tredagers besøk, kan du ha litt mer ro og se byen uten å behøve å stresse.

Kjøp billetter til Alhambra på forhånd

Kjøper du billettene på forhånd sparer du mye tid ved inngangen. I tillegg blir det ofte utsolgt, så det er lurt sikre seg billett i god tid.

Praktisk informasjon

 • Språk
  Spansk
 • Valuta
  Euro (EUR)
 • Tidssone
  UTC (+01:00)
 • Landskode
  +34
 • Beste tiden å dra
  Våren og høsten er den mest behagelige tiden å komme på, da er det passe varmt og mye sol.

Aktiviteter og turer i Granada

De mest populære attraksjonene i Granada

Byer i Spania

Flere reisetips for Granada

Vil du vite mer om aktiviteter i Granada? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Granada

Behagelig tempo og grundig informasjon av ein svært dyktig guide

Ei super 3 timars oppleving både for auge, øyre og føterutan daudpunkt. Kjem gjerne igjen. Flott vitjing på muséet i Alhambra på eiga hand etterpå. Berre 5 min gange ned att til bykjerna etter omvisninga. PS! Hugs passa dykkar! Det var, 4 obligatoriske kontrollposter i sjølve Alhambra og i Generalife samt at det brått blei tatt stikkprøvar av tilfeldige..,

Imponerende kunst, dyktig guide, for lite engelsk veiledning.

Prisen vi betalte for «General Diurna 1-4» TPV TAQ03 5-72372; NOK 2.260,- er imidlertid så uforholdmessig høy, at når vi hører om noen som planlegger å besøke Alhambra, vil vi ile til å advare mot å bruke GetYourGuide. Vi håper at prisen beror på en feil, dette vil i så fall kunne endre vår oppfatning. Vi kjøpte 4 billetter.

Alhambra og Nasrid Palace: Privat tur med billett Vurdert av Anne Margrethe, 30.04.2019

Den mest interessante opplevelse i Granada

Vakkert område. Fantastiske bygninger, arkitektur og mye historie å bli kjent med og reflektere over. Fine, interessante museer å besøke. Vakkert, storslagent hageområde med intimitet og utsikt Trivelige restauranter, kafeer mm. for stopp og pauser . Svært overraskende, lite kø.

Kunnskapsrik omviser, godt tempo, smart med hodetelefoner

Fin tur, fikk mye informasjon som jeg ellers ville gått glipp av. Vi mottok et kart som var smart å ha, og vi fikk høretelefoner slik at alle skulle høre guiden. Det er mange andre mennesker der, så det var lurt. Litt dårlig mottak på høretelefonene, men ellers var alt bra.

Kjempefin tur, veldig kunnskapsrik og dyktig guide.

Alhambra var en fantastisk opplevelse takket være en meget dyktig guide. Stedet er i seg selv fantastisk, men informasjonen fra guiden på stedet gjør opplevelsen mye rikere.