Legg til datoer

Gran Canaria Utendørssport

  • Vannaktiviteter
  • Eventyr
  • Dagsturer
77 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 5

Ofte stilte spørsmål om Gran Canaria

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Gran Canaria?

Hva er de beste innendørsaktivitetene i Gran Canaria på regnværsdager?

Hva er de mest populære museene og utstillingene i Gran Canaria?

Flere reisetips for Gran Canaria

Vil du vite mer om aktiviteter i Gran Canaria? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Gran Canaria

Før denne rideturen hadde jeg aldri sittet på en hest. Så jeg var litt nervøs før turen. Dette viste seg imidlertid å være helt unødvendig og turen var en sann opplevelse! Hentingen på hotellet og tilbake fungerte uten problemer! På stedet fikk du hjelm og nødvendige instruksjoner. Med navnet på hesten, som er tildelt etter erfaring, kunne vi starte. Selve turen var veldig avslappet. Du kan si bremset. Tempoet var også hyggelig, på grunn av terrenget var ingenting annet mulig. Teamet i ridestallen var veldig hyggelige, tålmodige og vennlige, hjalp til med av og på og spurte om alt var ok. En opplevelse jeg bare kan anbefale.

Dette var en fantastisk opplevelse. Jeg kan bare anbefale. Hentingen på hotellet fungerte utmerket. Turistguiden var hyggelig, underholdende og han var i stand til å gi meg mye informasjon under turen. Offroadstiene og landskapene er imponerende. Guiden hadde utmerket kontroll over kjøretøyet sitt, og alt var flott på grusveiene også. Turen anbefales virkelig!

This was really fantastic. I was riding the most beautiful horse, Cicero. Beautiful nature, nice people working there, a

Veldig fin tur, det er fint og stille. Den vakre utsikten og de veldig snille og vennlige gutta

….VELDIG ORIG, DET ER VELDIG KORT. HILSEN TIL MARIANO!!!!