Gran Canaria
Transport

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Ofte stilte spørsmål om Gran Canaria Transport

Hva er andre ting å gjøre enn Transport som er verdt å besøke i Gran Canaria?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Gran Canaria er:

Hvilken Gran Canaria Transport tar ytterligere COVID-19 forholdsregler?

Flere reisetips for Gran Canaria

Vil du vite mer om aktiviteter i Gran Canaria? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Gran Canaria

Anbefaler sterkt. Utrolig lydhør for å lage og bekrefte avtaler. Til tiden og profesjonelt. Rent og pent kjøretøy. Trygg kjøring. Også veldig snill og hjelpsom. På vår utreise imøtekom de forespørselen vår om å få plass til et raskt uplanlagt stopp, noe vi satte stor pris på. Kjøretøyet var større enn bestilt, noe som var flott med bagasje og reiser med yngre barn (selv sørget for om vi trengte barneseter). Veldig pålitelig og hyggelig, vil definitivt bruke igjen!

Vi hadde ringt to dager før og ombestemt overføringen med 1/2 time (dessverre kunne ikke bestillingen endres i appen). Sjåføren hadde til tross for bekreftelse på e-post ikke mottatt noen informasjon om dette og var på stedet på opprinnelig tidspunkt. Siden bare en liten tidsforskyvning er ok, men hva hadde skjedd hvis det hadde vært en større endring? Ellers var alt ok og derfor fortsatt 4 stjerner.

Alt var perfekt, selv om vi landet med en forsinkelse, ventet sjåføren på oss på flyplassen i godt humør. Med navnelappen vår i hånden kunne det ikke være noen forvirring. Han bar koffertene våre og pakket alt pent inn i den leide minivanen – for 5 personer, som viste seg å være en minibuss. Rent, moderne. Han brakte oss feilfritt raskt til ønsket sted. Vi vil selvsagt gjøre dette igjen.

Det var veldig bra. Først ble vi irriterte fordi vi ble dratt til drosjene. På en eller annen måte kjørte en taxi oss. Så ble det litt komplisert igjen på grunn av språket, men jobbet da med hender og føtter.