Gran Canaria Safari- og dyrelivsaktiviteter

  • Adgangsbilletter
  • Vannaktiviteter
  • Eventyr
28 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 2

Ofte stilte spørsmål om Gran Canaria

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Gran Canaria?

Hva er de beste innendørsaktivitetene i Gran Canaria på regnværsdager?

Flere reisetips for Gran Canaria

Vil du vite mer om aktiviteter i Gran Canaria? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Gran Canaria

Samlet vurdering

4.2 / 5

basert på 568 vurderinger

Flott opplevelse. Vi var helt fornøyd og mannskapet var super hyggelige og morsomme. Spesielt Matthew, som, som irsk, har en spesielt varm personlighet. Undervannsverdenen snorkling var utrolig. Hvis fiskene lokkes med litt brød på forhånd, kan de til og med observeres fra båten. Vi bestilte parasailing og smultringturen i tillegg til gratis hurtigbåt. Alt gikk knirkefritt. Hvis det legges stor vekt på svømming og snorkling, bør kun få eller ingen aktiviteter bestilles, da det tross alt er lite tid. De 4,5 timene på vannet fløy forbi.

Den beste opplevelsen på ferie! Det var bra at det ble holdt i en liten sirkel og de to hyggelige sjømennene er ikke ute etter masseturisme. Du følte deg veldig komfortabel og velkommen. Med kald drikke og deilig mat ble du tatt godt vare på. Til tross for lite vind ble det forsøkt å seile, slik at man også kunne oppleve prosessene godt. Konklusjon: Det anbefales til alle, du vil definitivt ikke bli skuffet!

Alt perfekt organisert og veldig interessant. Kan bare anbefale. Så mye fisk i nærheten av de kunstige skjærene, vi håpet ikke på en slik variasjon. Ingen Great Barrier Reef eller Caribbean, selvfølgelig, men du kunne se med en gang at fisken og andre innfødte sjødyr er veldig komfortable. Takk Get Your Guide og Golden Shark-teamet.

De ga oss en rask briefing og viste oss fisken vi skulle se, så fikk vi svømmeføtter, snorkel og våtdrakt og satte kursen mot stranden. Det var en fantastisk opplevelse der vi så mer enn 20 fiskearter inkludert blekksprut, pufferfisk, sjøagurk og edderkoppkrabber. Vakkert klart vann og var ikke for kaldt.

Veldig hyggelig personale. Pengene var definitivt verdt det for denne vakre ekskursjonen!