Gran Canaria
Omvisninger

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Ofte stilte spørsmål om Gran Canaria Omvisninger

Hva er andre ting å gjøre enn Omvisninger som er verdt å besøke i Gran Canaria?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Gran Canaria er:

Hvilken Gran Canaria Omvisninger tar ytterligere COVID-19 forholdsregler?

Flere reisetips for Gran Canaria

Vil du vite mer om aktiviteter i Gran Canaria? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Gran Canaria

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 633 vurderinger

Jeg leste ganske mye om turen og var derfor noe skeptisk. Men det jeg kunne oppleve overgikk positivt alle forventningene mine. Vi var en gruppe på fem personer, startet i Maspalomas, ble hentet med vårt eget kjøretøy og en ekstremt personabel sjåfør (Alexandra) som imponerte med sine kjøreferdigheter og dybdekunnskaper. Turlederen var Alex, som du umiddelbart hadde følelsen av at ingenting kan gå galt. Alt gikk stressfritt, de annonserte målene ble gjennomarbeidet, alle fotostopp ble gjort og lunsjen var kjempebra. Egentlig hadde jeg planlagt å ta denne turen med leiebilen, men etter at vi hadde kommet til fjells visste jeg at jeg hadde laget den riktige avgjørelsen ville ha. Passasjer uten stress. Flott. Jeg anbefaler alle som leser denne anmeldelsen å ta denne turen. Takk Alex og takk Uwe. Og en ting til, dette er ikke en kjøpt anmeldelse, men en erfaren en.

Alt gikk perfekt! God organisering, flott turforløp, oppsiktsvekkende utsikt over landskapet.... Seniorguiden var morsom og lett å forstå og fikk oss til å le. Sjåføren vår spurte også flere ganger hvordan vi hadde det og var i godt humør og vi følte oss veldig trygt i jeepen. Lunsj flott

Veldig gode aktiviteter ivaretatt direkte på hotellet gode forklaringer før avreise god opplevelse for første gang svært imøtekommende og oppmerksomme personalet rask er flott takk alle sammen for denne gode tiden.

Flott snorkletur i Las Canteras Bay. Guiden vår tok bilder av oss og vi prøvde alltid å vise spesielle sjødyr.

A perfect day on the sea. Drinks and food was excellent. Could have stayed all day!!!