Legg til datoer
Gran Canaria

Jetski

Ofte stilte spørsmål om Gran Canaria Jetski

Hva er andre ting å gjøre enn Jetski som er verdt å besøke i Gran Canaria?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Gran Canaria er:

Hvilken Gran Canaria Jetski tar ytterligere COVID-19 forholdsregler?

Flere reisetips for Gran Canaria

Vil du vite mer om aktiviteter i Gran Canaria? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Gran Canaria

Samlet vurdering

3.6 / 5

basert på 24 vurderinger

Fin tur med en lykkelig slutt

Vi valgte denne turen fordi vi ønsket å tilbringe vårt tiende bryllupsdag på katamaranen. Dagen startet ikke bra for oss fordi bussen bare kjørte bort før hentetid og la oss der. Irritert som vi måtte ta en taxi til Puerto Rico for denne € 30. Mannskapet var veldig hyggelige og hardtarbeidende. Mat og drikke var fantastisk. Vi valgte VIP-kategorien og ville gjøre det igjen. Chill senge var flott. Etter at vi ankom Tyskland, kom jeg i kontakt med GetRuide og beskrev problemet mitt hva vi hadde på stedet. De var veldig imøtekommende og tilbakebetalte oss 30 euro for taxitur. Så vi kan si at folk er verdt å bestille en katamaran-tur. De er topp organisert med unntak av busstur. Takk for fin tur.

En spesiell opplevelse å legge til i ferien din. Du vil seile langs øya og ta to stopp. Her får du muligheten til å ta et dykk, snorkle, gjøre en banantur og/eller bestille andre aktiviteter. På grunn av COVID blir noen tiltak iverksatt, så du må ta med ditt eget snorkelsett og håndkle. Drinker og ansatte er på topp, forvent ikke mye av lunsj. Personalet snakker heller ikke nederlandsk som angitt på GetYourGuide, men de snakker godt engelsk. Vi tok turen igjen dagen etter, men med en VIP -pakke. Dette ga oss en flaske vin og vi fikk ligge på en seng under turen. Veldig hyggelig, ellers sitter du på en stol under turen.

Vi hadde bestilt VIP-alternativet, dessverre var sengene overbooket og til slutt delte vi en tid med et annet par. Etter at en ansatt i utgangspunktet viste en veldig svak håndtering av denne situasjonen, løste en annen ansatt dette godt - vi fikk også en del av pengene tilbake umiddelbart. Transporten på vei dit tok over 1,5 time, noe som definitivt er for lang. Ellers hadde vi en fin dag på dekket til katamaranen, maten var god også.

Veldig fin tur, avslappet atmosfære, avkjølt musikk og mat og drikke veldig bra. Henting i en stor buss med litt forsinkelse, men alt var ok, men turen var lengre. Solsengene foran var forbeholdt innehavere av VIP-armbånd, det visste vi dessverre ikke noe om og derfor bør du raskt finne en rimelig plass dersom båten er full, slik tilfellet er hos oss. Likevel anbefales på det sterkeste!

A perfect day on the sea. Drinks and food was excellent. Could have stayed all day!!!