Gran Canaria
Ekstremsport og adrenalin

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Ofte stilte spørsmål om Gran Canaria Ekstremsport og adrenalin

Hva er andre ting å gjøre enn Ekstremsport og adrenalin som er verdt å besøke i Gran Canaria?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Gran Canaria er:

Hvilken Gran Canaria Ekstremsport og adrenalin tar ytterligere COVID-19 forholdsregler?

Flere reisetips for Gran Canaria

Vil du vite mer om aktiviteter i Gran Canaria? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Gran Canaria

En spesiell opplevelse å legge til i ferien din. Du vil seile langs øya og ta to stopp. Her får du muligheten til å ta et dykk, snorkle, gjøre en banantur og/eller bestille andre aktiviteter. På grunn av COVID blir noen tiltak iverksatt, så du må ta med ditt eget snorkelsett og håndkle. Drinker og ansatte er på topp, forvent ikke mye av lunsj. Personalet snakker heller ikke nederlandsk som angitt på GetYourGuide, men de snakker godt engelsk. Vi tok turen igjen dagen etter, men med en VIP -pakke. Dette ga oss en flaske vin og vi fikk ligge på en seng under turen. Veldig hyggelig, ellers sitter du på en stol under turen.

Turen er ikke for sofahelter. Klatring, hopping fra klipper, svømming, rappellering og utforskning av grotter er fysisk krevende (grunnleggende kondisjon bør være tilgjengelig). Miguel er en veldig omgjengelig, morsom og hjelpsom guide med veldig gode engelskkunnskaper. Han forklarer alltid alt i detalj, og du føler deg trygg hele veien. Jeg likte turen fordi den dekket så mange aktiviteter. Det var ikke noe tidspress og passasjer som virket for harde kunne hoppes over. Jeg vil anbefale turen til hvem som helst. Forespørsler Miguel, fyren er bare fantastisk.

Sjåføren hentet meg i tide. Etter ankomst var det også en kort introduksjon og de riktige hestene (avhengig av kjøreferdigheter og erfaring) ble tildelt. Ledsagerne eller ridelærerne er veldig høflige og gjør en innsats. Jeg tok turen på 2 timer. Jeg vil også si at dette kan være veldig slitsomt uten rideopplevelse og i varmen. Avhengig av din kjøreopplevelse kan du også velge om du vil trave eller galoppere. Jeg kan bare anbefale turen på det varmeste, men påfør litt lotion på forhånd :)

E stato meraviglioso ,una vista stupenda al tramonto,il mio cavallo Pepsi era un amore,le ragazze molto brave e gentile.Grazie di tutto

A perfect day on the sea. Drinks and food was excellent. Could have stayed all day!!!