Gran Canaria Dyrehager og akvarier

Ofte stilte spørsmål om Gran Canaria

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Gran Canaria?

Hva er de beste innendørsaktivitetene i Gran Canaria på regnværsdager?

Flere reisetips for Gran Canaria

Vil du vite mer om aktiviteter i Gran Canaria? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Gran Canaria

Samlet vurdering

4.1 / 5

basert på 69 vurderinger

En veldig fin tur med søte dromedarer, vår var Pepe :). Å oppleve at kamelen reiser seg retter bakbena, deretter forbena. Campingvognen glir langs sanddynene i et verdig tempo, veldig høflig og hjelpsomt personale. Bak oss hadde vi et søtt fjes av en kamel med de neste reisende, og på slutten kunne vi høre «skrikene» fra en hann som skal holde orden i campingvognen. Vi kjente atmosfæren i ørkenen, flott! Men du må være rundt 8.40, til tross for at du ankom 9-tiden - vi dro i 10-tiden, og da vi kom tilbake fra en halvtimes tur var alle billettene utsolgt

Noe fantastisk!Vi følte oss som midt i dypet og i jungelen. Flott fisk, og haier, rokker, sjøhester, en stor grønn frosk, skilpadder. Kul! Vi er 55 år, men et slikt mirakel har vi ikke sett, anbefaler vi!Det er kafé inne, du drikker en kopp kaffe og diverse fisker svømmer til glasset. Parkering ved siden av, lett å finne.

Det var veldig gøy å gå en tur på en kamel! Du må bare sørge for å komme dit i tide. Vi kom dit like før kl. 9, og det var allerede en kø. Heldigvis fikk vi snart være med og vi trengte ikke vente lenge. Sørg for å ha noe å drikke og noe å spise og i solskinnsvær kan en caps eller lignende være veldig varmt.

Veldig fin tur som vi gjerne vil gjenta. Det er viktig å vite at den første turen starter klokken 09:15, et spor starter omtrent hvert 15. minutt og varer i omtrent 30 minutter. Den siste turen starter klokken 14.30. Du får et startnummer og et starttidspunkt.

Turen er veldig fin. Det er imidlertid ingen steder spesifisert at du må være der ved daggry, for selv med en datert billett må du vente i lang kø. Og lykke til med å finne inngangen: ingen skilt som indikerer hvor kamelrittene finner sted!