Gran Canaria
Diving

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Ofte stilte spørsmål om Gran Canaria Dykking

Hva er andre ting å gjøre enn Dykking som er verdt å besøke i Gran Canaria?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Gran Canaria er:

Hvilken Gran Canaria Dykking tar ytterligere COVID-19 forholdsregler?

Flere reisetips for Gran Canaria

Vil du vite mer om aktiviteter i Gran Canaria? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Gran Canaria

Samlet vurdering

4.9 / 5

basert på 34 vurderinger

Første dykke for min partner og meg. Forklaringer øverst, partneren min var mindre rolig, men instruktøren visste hvordan han skulle håndtere situasjonen perfekt for å roe stresset hennes. For min del ble jeg guidet av Marion, det gikk veldig bra. Så vi hadde en flott tid i denne vakre verden med veldig fine ting å se. En unik opplevelse som jeg anbefaler til alle. Vi kommer garantert til å dykke igjen! Takk igjen for dette store øyeblikket.

Min mann og jeg deltok i dykkeprogrammet for nybegynnere dykkere, og vi er veldig fornøyd. Vi anbefaler Delphinus Diving School Gran Canaria. Hele organisasjonen og atmosfæren var på høyeste nivå. Du trenger ikke å være redd for dykking, selv ikke-svømmere kan klare det, for de fantastiske instruktørene (i vårt tilfelle var de Michał og Oskar) vil ta seg av alt. Fantastisk opplevelse, tusen takk.

Nyt undervannslivet enkelt og komfortabelt, se den fargerike fisken varmt og uanstrengt i en time med en snorkel, våtdrakt og finner. Avtaler, overføringer og utflukter gikk greit. Det engelsktalende teamet er veldig profesjonelt og underholdende. Blue Water Diving tilbyr moro og sikkerhet når du dykker og snorkler

La primera inmersión med Mike har mye godt å gjøre, atento a ti en todo momento, totalmente recomendable.

Flott med 5 stjerner

Jeg kan bare anbefale dykkerinstruktør Adrian. Veldig hyggelig gutt med god erfaring.