Gran Canaria
Delfin- og hvalsafari

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Ofte stilte spørsmål om Gran Canaria Delfin- og hvalsafari

Hva er andre ting å gjøre enn Delfin- og hvalsafari som er verdt å besøke i Gran Canaria?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Gran Canaria er:

Hvilken Gran Canaria Delfin- og hvalsafari tar ytterligere COVID-19 forholdsregler?

Disse Gran Canaria Delfin- og hvalsafari tar ytterligere COVID-19 forholdsregler:

Flere reisetips for Gran Canaria

Vil du vite mer om aktiviteter i Gran Canaria? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Gran Canaria

Samlet vurdering

4.1 / 5

basert på 477 vurderinger

En veldig hyggelig opplevelse, personalet og mannskapet var fantastisk, vi så flygende fisk, delfiner og en hval mens vi var ute på vannet, selv om det tok litt tid å finne dem, jobbet mannskapet veldig hardt for å finne dem, anbefales på det sterkeste. Båten er tilgjengelig for rullestolbrukere, men ikke for sarte sjeler, de må løfte stolen opp på gjengplanken som er akkurat bred nok til å navigere på tvers, og deretter løfte deg opp på båten, når du først er på båten, blir ting bedre. Det er en ramped inngang til hytteområdet, men ingen utpekt spor for rullestol, men de har plass og gjør hele opplevelsen veldig hyggelig. Hvis du er i stand til å gå litt så er denne turen tilgjengelig, hvis ikke vil jeg foreslå å gå til Puerto Rico havn og sjekke tilgangen før du bestiller. Jeg dukket opp i min kompakte motoriserte rullestol, som er ganske tung og de klarte å få meg trygt opp på båten, de gikk utover, men det var litt nervepirrende.

Det var en fantastisk opplevelse! Ankomst rundt 11, avgang 11:20 alle ansatte var veldig vennlige til enhver tid, de liker det de gjør og det viser, veldig involvert til enhver tid. Vi var så heldige å få øye på grindhval, flekkete delfiner og til slutt en tropisk finnhvalmor med kalven sin, sistnevnte så vi dem på ganske avstand og de forsvant uten å etterlate spor og kunne observere dem på nært hold. Uten tvil er det en helt tilrådelig opplevelse. Dagen var overskyet og det var veldig bra med tanke på temperatur og komfort, du har tilgang til de 3 områdene på båten og de har en liten bar hvor du kan kjøpe snacks og brus til meget konkurransedyktige priser.

Selve båtturen var helt grusom på grunn av en dårlig kombinasjon av fyllesyke og sjøsyke, men ingenting av dette var personalets feil! De var helt fantastiske. De passet på meg mens jeg kastet opp, og kom med pledd og passet på at jeg hadde det bra hele tiden. Satte så utrolig pris på det! Så selv om båtturen i seg selv var grusom, så var servicen vi fikk helt fantastisk :D

Fin tur, så mange delfiner. Dessverre fungerte det ikke med den påfølgende hentingen-her ble vi informert om feil hentetid, slik at vi måtte ta taxi. For resten av gjestene ser det imidlertid ut til at overføringen har fungert. Alt i ett anbefales en tur.

Vi hadde en kjempefin tur. De som jobbet var virkelig koselige. Vi fikk se delfiner ,og en hval "Kom på besøk" turen er virkelig å anbefale. Men man bør være forberedt om man blir fort sjøsyk. Mange på båten ble syke .