Gran Canaria Delfin- og hvalsafari

Ofte stilte spørsmål om Gran Canaria

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Gran Canaria?

Hva er de beste innendørsaktivitetene i Gran Canaria på regnværsdager?

Flere reisetips for Gran Canaria

Vil du vite mer om aktiviteter i Gran Canaria? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Gran Canaria

Samlet vurdering

4.1 / 5

basert på 477 vurderinger

Vi så virkelig mange delfiner, til og med en babydelfin på rundt 3 uker gammel. Personalet var super vennlige og entusiastiske. Dessverre var flere på båten sjøsyke, selv ble vi kvalm på slutten, så var glad det var over. Personalet tok oss med frem til båten da det var mye å se der. De prøver virkelig å gjøre det til en fantastisk opplevelse for alle, noe de absolutt lyktes med. Det var en spesiell båttur fordi delfinene kom veldig nært, de sa at dette ikke skjedde ofte. Vi ble også hentet fra hotellet og brakt tilbake som er virkelig topp service. På slutten av båtturen kunne vi også kjøpe en nøkkelring (€5) og et bilde (€10) av oss selv. Vi er veldig glade og vi kommer aldri til å glemme dette! Takk skal du ha

Det var en fantastisk opplevelse! Ankomst rundt 11, avgang 11:20 alle ansatte var veldig vennlige til enhver tid, de liker det de gjør og det viser, veldig involvert til enhver tid. Vi var så heldige å få øye på grindhval, flekkete delfiner og til slutt en tropisk finnhvalmor med kalven sin, sistnevnte så vi dem på ganske avstand og de forsvant uten å etterlate spor og kunne observere dem på nært hold. Uten tvil er det en helt tilrådelig opplevelse. Dagen var overskyet og det var veldig bra med tanke på temperatur og komfort, du har tilgang til de 3 områdene på båten og de har en liten bar hvor du kan kjøpe snacks og brus til meget konkurransedyktige priser.

Ikke forvent et nærbilde. Setene er ikke trukket. Etter nesten 2 timers leting var det ca 20 minutter å se delfiner. For meg var det definitivt verdt det. å se disse vakre skapningene i naturen. selv om det var ganske kort. Hvis du vil se delfiner nærmere og mer, bør du gå til Palmitos Park. Oppmerksomhet, dønningen er ganske voldsom. Jeg med reisesyke måtte ta 3x reisetyggegummi.

Flott tur! Så mange delfiner og de var veldig nysgjerrige og svømte til båten av seg selv, så de ble ikke forfulgt eller jaget eller noe sånt. I tillegg sørger personalet for at dyrene har det bra og skadde dyr, som skilpadder, blir deretter fanget og ført til et fristed på land. Veldig fin tur og anbefales! Ikke glem genseren/jakken, det blåser veldig i full fart!

En flott opplevelse, besetningsmedlemmene var super oppmerksomme til enhver tid, en 10 for dem, kapteinen så etter delfinene til han fant dem, 100% anbefalt, veldig profesjonell, som en anbefaling til den som går for å ta med vann, en lue og solkrem, solen er ganske klem.