Gran Canaria Dagsturer

  • Dagsturer
  • Eventyr
  • Vannaktiviteter
  • Private omvisninger
36 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 3

Ofte stilte spørsmål om Gran Canaria

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Gran Canaria?

Hva er de beste innendørsaktivitetene i Gran Canaria på regnværsdager?

Flere reisetips for Gran Canaria

Vil du vite mer om aktiviteter i Gran Canaria? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Gran Canaria

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 1 077 vurderinger

Flott dagstur med en dyktig sjåfør (Mario). Et stykke offroad på rundt en time og mange stopp underveis. Ruta var vakker og vi fikk fri utsikt over fjellene.Vi hadde en veldig varm dag og det er viktig at du har med deg vann. Vi valgte bevisst å ikke ri på kamelene, men ventetiden mens gruppen gjorde det var absolutt ikke irriterende og varte på det meste 45 minutter. Alt tilbys selvfølgelig for salg på aloe vera-plantasjen, men det føltes ikke påtrengende.

Wow!!! Turen var veldig hyggelig og interessant. Meget godt trent og vennlig guide. Buss punktlig i hvert skift i de forutsette stadiene. Utmerket service. Jeg anbefaler alle ferierende å prøve denne turen så snart de kommer til øya for å bli kjent med alle dens underverker. Vi hadde en fantastisk dag. Takk

Helt fornøyd, ble en flott dag med mange inntrykk. Kudos til bussjåføren Julio og reiseleder Carmelo, de gjorde en god jobb. Liten merknad: Gjester som blir hentet tidlig om morgenen bør ikke være de siste som bringes tilbake på kvelden. Likevel en anbefalt utflukt.

Helt fantastisk! Miguel var en perfekt guide. Mye kunnskap og masse flott å se på øya! Anbefales om du virkelig ønsker å se Gran Canaria i et annerledes lys.

Så vakker og fin opplevelse, fantastisk marked og fantastisk by