Gran Canaria Buss og minibussturer

Ofte stilte spørsmål om Gran Canaria

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Gran Canaria?

Hva er de beste innendørsaktivitetene i Gran Canaria på regnværsdager?

Flere reisetips for Gran Canaria

Vil du vite mer om aktiviteter i Gran Canaria? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Gran Canaria

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 1 559 vurderinger

Vi likte turen. Vakker by, vakker utsikt, interessant informasjon. Men merkelig nok, etter en 20-minutters tur i gamlebyen, ga guiden oss 1 time og 10 minutter til å drikke kaffe og se selv hva vi gikk gjennom. Selv om det er hele gater rundt oss, templer, hele byen med mange interessante historiske monumenter. Guiden selv forsvant etter kunngjøringen raskt inn i morgenbyen. Hvorfor er omvisningen skrevet i 4 timer, når vi 1.10 selv drikker kaffe eller selvstendig leter etter historiske steder.

Min mann og jeg dro på en øytur. Turen var omfattende og godt planlagt. Den lille gruppen og VIP-omtalene var litt misvisende. Vi reiste på en stor buss hvor det var mange andre grupper. Forklaringene deres ble snakket inn i bussens mikrofon og guiden vår sto ved siden av setet vårt og forklarte om øya. I tillegg til oss var det 3 tyskere i gruppen vår, så han snakket med dem på tysk og deretter til oss på engelsk. Men til slutt hindret det ikke framgangen. Guiden var hyggelig og morsom.

Flott tur, flott guide

Var veldig fornøyd med denne turen. Ble hentet i tide på møtestedet. Veldig bra og veldig hyggelig guide. Han het Manuel. Viste og forklarte alt veldig godt og omfattende. Siden de andre 5 eller 6 interesserte meldte seg av, var jeg den eneste VIP-en på tur :-). Det var helt flott, Manuel gjorde alt for meg og tok godt vare på lunsjmåltidet. Jeg følte meg virkelig som en VIP. Etter 9 timer ble jeg brakt tilbake til hotellet mitt. Flott tur med Manu. Jeg kan anbefale på det varmeste.

Manuel fikk vår VIP-tur til å føles som ekstra VIP. Veldig smart, artikulert og lett å forstå. Selve turen var veldig informativ og interessant. Med en guide som Manuel vil du være 100% fornøyd