Gran Canaria
Bus & Minivan Tours

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Ofte stilte spørsmål om Gran Canaria Buss og minibussturer

Hva er andre ting å gjøre enn Buss og minibussturer som er verdt å besøke i Gran Canaria?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Gran Canaria er:

Hvilken Gran Canaria Buss og minibussturer tar ytterligere COVID-19 forholdsregler?

Flere reisetips for Gran Canaria

Vil du vite mer om aktiviteter i Gran Canaria? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Gran Canaria

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 1 559 vurderinger

Jeg leste ganske mye om turen og var derfor noe skeptisk. Men det jeg kunne oppleve overgikk positivt alle forventningene mine. Vi var en gruppe på fem personer, startet i Maspalomas, ble hentet med vårt eget kjøretøy og en ekstremt personabel sjåfør (Alexandra) som imponerte med sine kjøreferdigheter og dybdekunnskaper. Turlederen var Alex, som du umiddelbart hadde følelsen av at ingenting kan gå galt. Alt gikk stressfritt, de annonserte målene ble gjennomarbeidet, alle fotostopp ble gjort og lunsjen var kjempebra. Egentlig hadde jeg planlagt å ta denne turen med leiebilen, men etter at vi hadde kommet til fjells visste jeg at jeg hadde laget den riktige avgjørelsen ville ha. Passasjer uten stress. Flott. Jeg anbefaler alle som leser denne anmeldelsen å ta denne turen. Takk Alex og takk Uwe. Og en ting til, dette er ikke en kjøpt anmeldelse, men en erfaren en.

Turen er ikke for sofahelter. Klatring, hopping fra klipper, svømming, rappellering og utforskning av grotter er fysisk krevende (grunnleggende kondisjon bør være tilgjengelig). Miguel er en veldig omgjengelig, morsom og hjelpsom guide med veldig gode engelskkunnskaper. Han forklarer alltid alt i detalj, og du føler deg trygg hele veien. Jeg likte turen fordi den dekket så mange aktiviteter. Det var ikke noe tidspress og passasjer som virket for harde kunne hoppes over. Jeg vil anbefale turen til hvem som helst. Forespørsler Miguel, fyren er bare fantastisk.

Første dykke for min partner og meg. Forklaringer øverst, partneren min var mindre rolig, men instruktøren visste hvordan han skulle håndtere situasjonen perfekt for å roe stresset hennes. For min del ble jeg guidet av Marion, det gikk veldig bra. Så vi hadde en flott tid i denne vakre verden med veldig fine ting å se. En unik opplevelse som jeg anbefaler til alle. Vi kommer garantert til å dykke igjen! Takk igjen for dette store øyeblikket.

Flott dagstur på Gran Canaria! Vi var på veien i nesten 9 timer og utforsket forskjellige landskap. Det var nok stopp for å ta bilder og nok forklaringer fra guiden vår. Store komplimenter til guiden vår Robbie! Med sin humoristiske natur gjorde han denne ekskursjonen til en flott opplevelse, som du ikke vil glemme så raskt.

Turen varer en hel dag, vi var på hotellet rundt 17:30. Du ser mange interessante steder og kan kjøpe "typiske / lokale" produkter fra øya i en liten by.