Legg til datoer

Gran Canaria Båter og yachter

  • Vannaktiviteter
  • Dagsturer
  • Eventyr
  • Private omvisninger
23 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 2

Ofte stilte spørsmål om Gran Canaria

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Gran Canaria?

Hva er de beste innendørsaktivitetene i Gran Canaria på regnværsdager?

Hva er de mest populære museene og utstillingene i Gran Canaria?

Flere reisetips for Gran Canaria

Vil du vite mer om aktiviteter i Gran Canaria? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Gran Canaria

En uforglemmelig opplevelse, veldig intens. Vi så en skole med 250/300 delfiner. Mammaer med ungene sine og til og med en albinodelfin som lekte med båten. På vei tilbake begynte sjøen å hakke i forkant av uværet i helgen. Halve passasjen ble svimmel. Mannskapet var veldig oppmerksomme og vennlige. Forespørselen om et tips på slutten synes jeg det er i dårlig smak selv om jeg har blitt fortalt at det er en britisk skikk. Det er uelegant. Tips er ikke forespurt, fortjent eller ikke.

Det var mange plasser tilgjengelig på båten. Det tok ikke lang tid før vi oppdaget en stor gruppe delfiner, de var til og med synlige nær båten. Etter en tid fant vi også en unghval, som var veldig leken og nysgjerrig og derfor svømte ved siden av oss en god stund. Vi kunne til og med se hvalen svømme under vann, noe som var forbløffende. Det var også gratis drinker tilgjengelig på båten og personalet var veldig vennlig.

Alt perfekt organisert og veldig interessant. Kan bare anbefale. Så mye fisk i nærheten av de kunstige skjærene, vi håpet ikke på en slik variasjon. Ingen Great Barrier Reef eller Caribbean, selvfølgelig, men du kunne se med en gang at fisken og andre innfødte sjødyr er veldig komfortable. Takk Get Your Guide og Golden Shark-teamet.

En flott opplevelse å gå ut på havet på en katamaran på jakt etter delfiner og hvaler som bor i Puerto Rico-bukten. Takket være mannskapets erfaring og oppmerksomhet så vi delfiner, hvaler og til og med en spekkhogger! Å seile gjennom de høye bølgene var også veldig spektakulært! Vi anbefaler det til alle som ikke lider av sjøsyke!

En fantastisk morgen! Vi var veldig heldige vi kunne se en hval flere ganger og det var mange delfiner rundt hele båten! Magisk opplevelse! Mye for pengene. Overføringen er litt ekstra på toppen du trenger ikke ta vare på noe. Teamet er veldig omsorgsfullt.