Våre mest anbefalte ting å gjøre i Gran Canaria

Puerto Rico de Gran Canaria: Katamarancruise med delfinsafari og snorkling

1. Puerto Rico de Gran Canaria: Katamarancruise med delfinsafari og snorkling

Gå om bord i en katamaran i Puerto Rico de Gran Canaria og dra ut i Atlanterhavet for å se etter delfiner og hvaler. Beundre den pittoreske utsikten over Gran Canarias kystlinje fra havet, nipp til gratis brus, snorkle eller bad i havet. Cruiset begynner med en praktisk henting på hotellet og transport til Puerto Base, der du går om bord i båten. Deretter setter du seil for å utforske farvannet utenfor kysten av Gran Canaria på jakt etter delfiner, grindhvaler, vågehvaler og mye mer. Følg med fra dekket eller gjennom vinduene under dekk, og hold utkikk etter disse fantastiske skapningene og annet liv i vannet. Deretter gjør du deg klar til å oppleve havet på nært hold, når båten ankrer opp i en av de små buktene langs kysten. Ta en svømmetur, snorkle eller benytt deg av båtens sklie. Hvis du foretrekker å bli om bord, kan du bare lene deg tilbake og slappe av, beundre utsikten og nippe til en gratis brus. Tilbring rundt 45 minutter med å nyte havet før du seiler tilbake til havnen. Her venter bussen på deg for å kjøre deg tilbake til overnattingsstedet ditt.

Maspalomas: Guidet kamelritt i sanddynene i Maspalomas

2. Maspalomas: Guidet kamelritt i sanddynene i Maspalomas

Rid kamel gjennom de bølgende sanddynene i Maspalomas og beundre det unike landskapet på Gran Canaria. Du blir godt tatt vare på av Sahawari-guidene dine under denne 30 minutter lange opplevelsen. Føl deg som en ørkenspeider når du rir på en rolig kamel langs de tilsynelatende endeløse sanddynene i Maspalomas. Du trenger ikke å sitte på pukkelen ettersom kamelene også er utstyrt med komfortable 2-seters saler. Rideturen på disse vennlige kjempene varer i rundt 30 minutter, og du ledsages av en Saharawi-guide. Nyt denne unike måten å oppdage Gran Canarias ørkenlandskap på. 

Puerto de Mogán: Beundre livet under vann fra ubåt

3. Puerto de Mogán: Beundre livet under vann fra ubåt

Oppdag havbunnen utenfor Puerto de Mogán om bord Golden Shark på en ubåttur. Se manøvrene når du dykker og går til opp til overflaten igjen, med TV-skjermer tilgjengelig for alle passasjerer. Bli med ned til 25-meters dyp, uten å oppleve noen trykkendringer. Beundre det utrolige livet under vann i Atlanterhavet. Driv forbi skipsvrak på havbunnen og beundre unike undervannsformasjoner. Bli med på en fantastisk opplevelse som passer for alle, og ta flotte bilder underveis. På slutten av ubåtturen blir du sluppet av ved startstedet.

Gran Canaria: Forbi-køen-billett til Poema del Mar

4. Gran Canaria: Forbi-køen-billett til Poema del Mar

Besøk Poema del Mar og oppdag det spektakulære biologiske mangfoldet til vår blå planet. Fordyp deg i 35 forskjellige ferskvanns- og marineøkosystemer og beundre livets fargerike mangfold. Nyt en unik opplevelse gjennom habitatene til utallige arter med alle deres nysgjerrigheter og evner. Utforsk Amazonas, havdypet og dets fluorescerende koraller, deltaer, strender og mangrover.   Opplev La Jungla – et lysende rom som gjenskaper den makrotermiske jungelen i den intertropiske sonen Barro Colorado i Panamakanalen. Nyt det ekstraordinære biologiske mangfoldet som manifesteres i et uendelig antall plantearter. Dykk ned i Arrecife og gå rundt en stor sylinder med over 400 000 liter vann som viser mange farger av koraller og fisk. Utforsk det gjenskapte korallrevet og oppdag forskjellige fiskearter og elasmobrancher som er typiske for Indo-Stillehavet.  Gå ned i dyphavet - en unik utstilling som tilbyr et perspektiv med flere observasjonspunkter inn i det dypeste havet. Observer underverkene i havdypet og rundt 3000 eksemplarer av opptil 40 forskjellige arter som svømmer i det mørke vannet.   Utforsk El Veril – en utstilling som viser mange arter på Kanariøyene. Dette spesielle akvariet, som har form som et slags hvelv, gir de besøkende inntrykk av nesten å kunne ta på et økosystem som er svært vanskelig å observere i naturen.

Fra Puerto Rico de Gran Canaria: Delfinsafari

5. Fra Puerto Rico de Gran Canaria: Delfinsafari

Dra på en reise fra havnen i Puerto Rico for å se hvaler, delfiner og andre marine dyr i deres naturlige habitat i Atlanterhavet. Kom tett på dyrene fra båten med glassbunn og ubegrenset drikke. Seil langs sørvestkysten av øya på jakt etter sjøpattedyr og dra nytte av tjenestene og ekspertisen til det vennlige flerspråklige mannskapet. Få oppdatert informasjon om observasjoner og de forskjellige artene. Benytt deg av en båt utstyrt med stor glassbunn i begge kjølene for å oppleve livet under bølgene uten å bli våt. Møt et stort mangfold av dyr, inkludert grindhval, tumlere, grønne skilpadder og flygefisk. 

Maspalomas: Aqualand Maspalomas vannpark inngangsbillett

6. Maspalomas: Aqualand Maspalomas vannpark inngangsbillett

Nyt en morsom dag ute for hele familien på Aqualand Maspalomas, det største badelandet på Gran Canaria. Kjør på over 40 forskjellige sklier, kom på nært hold med sjøløver med den valgfrie sjøløveopplevelsen, og slapp av med viten om at barna har det gøy i barneparken. Aqualand Maspalomas har mer enn 40 vannsklier å velge mellom, så det er massevis av familievennlig moro og en rekke aktiviteter for alle aldre. Både voksne og barn kan skli på badelandets sprøeste sklie, Anaconda, eller utfordre hverandre til et løp på flerfeltsskliene. Det er mer enn nok av ting å gjøre slik at du fylle en hel dag med moro i vannet. Polynesia park og hager er parkens aktiviteter på land, mens de bosatte sjøløvene tilbyr en interaktiv opplevelse med de andre vennlige sjøpattedyrene (tilgjengelig mot en ekstra kostnad og tilgjengeligheten er ikke garantert). Nyt øyeblikk med avslapning og se de små ha det gøy i barnas paradis, badelandet som lover eventyr. Solsenger, parasoller, oppbevaringsskap og hurtigpass er tilgjengelig for kjøp i parken mot en ekstra kostnad.

El Salobre: Hesteeventyr med transportmuligheter

7. El Salobre: Hesteeventyr med transportmuligheter

Legg ut på en ridetur på Gran Canaria i 1 eller 2 timer, avhengig av valgt alternativ, sammen med en instruktør og alt sikkerhetsutstyr inkludert. Møt hesten din, med følgesvenner som passer for alle aldre og nivåer av rideerfaring. Oppgrader ved å legge til hotelltransport. Begynn med å bli kjent med dine trygge og blide hester, med ledsagere som passer for alle aldre og nivåer av rideevne. Sammen med guiden din rir du på fjellstier for å oppdage det vakre og robuste, vulkanske landskapet på Gran Canaria. Se tropiske plantasjer, store sanddyner i det fjerne og beundre utsikten over Maspalomas-stranden. Deretter returnerer du til ranchen, hvor du kan kjøpe en forfriskende drike og litt snacks. Besøk gjerne husdyrene som bor på stedet, før aktiviteten din avsluttes.

Gran Canaria: Delfin- og hvalsafari

8. Gran Canaria: Delfin- og hvalsafari

Bli med på en båttur i farvannet rundt Gran Canaria, for å se delfiner og hvaler på nært hold. Slapp av om bord og ta bilder av det idylliske landskapet underveis. Kom så nært som mulig til de majestetiske delfinene mens du er på båten, slik at du kan oppleve deres naturlige habitat. Du kan ta bilder mens du ser hvaler og delfiner leke. Len deg tilbake og nyt opplevelsen med forfriskninger kjøpt fra kontantbaren som er tilgjengelig om bord — og ta med barna på en morsom familieutflukt.

Fra Mogán/Maspalomas/Arguineguín: Dagstur på Gran Canaria

9. Fra Mogán/Maspalomas/Arguineguín: Dagstur på Gran Canaria

Oppdag Gran Canaria på en guidet busstur gjennom det store grønne hjertet av øya. Se hvorfor denne øya noen ganger kalles et «miniatyrkontinent», på grunn av de enorme kontrastene av miljø og landskap.  Dra nytte av henting fra Maspalomas, Playa del Inglés, San Agustín, Bahía Feliz, Puerto Rico, Arguineguín, Taurito og Puerto Mogán. Det nordlige, sentrale området kommer til å forbløffe deg med sine grønne enger, jordbruksarealer, skoger, naturparker, fjell, imponerende utsiktspunkter og bortgjemte landsbyer. Dra gjennom Telde, den nest mest folkerike byen på øya. Det er en moderne by, men er full av interessant historie, ettersom det var den gamle hovedstaden. Lær om kirkens historie og byens fortid og nåtid. Deretter kan du oppdage den sjarmerende gamlebyen i Arucas og dens praktfulle modernistiske kirke San Juan Bautista bygget med vulkansk svart stein.  Etterpå kan du utforske Firgas, kjent som «den atlantiske balkongen» for sin fantastiske panoramautsikt. Finn ut hvorfor Firgas også kalles «vannlandsbyen», for sin eksepsjonelle fontene midt i gamlebyen. Deretter drar du til et fjellrike området, hvor du stopper på en restaurant i Valleseco-regionen for lunsj (valgfritt og ikke inkludert i prisen).  Etterpå fortsetter turen gjennom beskyttede naturområder og fjell, med stopp ved Mirador de la Cruz de Tejeda, som har vakker utsikt over Roque Nublo og El Teide. Deretter kan du se mandeltreområde i Ayacata, San Bartolomé, med fantastisk utsikt over Santa Lucia-dalen og Caldera de Tirajana. Turen avsluttes med en imponerende panoramautsikt til Fataga-juvet.

Gran Canaria: Guidet kjøretur med Buggy

10. Gran Canaria: Guidet kjøretur med Buggy

Oppdag Gran Canaria fra et annet perspektiv, på en kjøretur med Buggy langs noen av øyas spennende veier. Beundre det imponerende naturlige landskapet i Fataga. Den omvisningen starter med at du setter kurs mot Ayagaures-dalen. Kjør til Pedro Gonzales utsiktspunkt og få en fantastisk panoramautsikt. Få en fantastisk utsikt over Ayagaures-dalen med sine vannreservoar og fjellene rundt. Fortsett langs grusveier og utforsk flere spennende juv. Se de imponerende fjellene og sjarmerende landsbyene sør på Gran Canaria. Oppdag reservoarer og Fataga-dalen. Dra til noen av de vakreste utstiktsstedene på Gran Canaria, med en omfattende, guidet 2-timers buggytur på den imponerende sørlige halvdelen av øya.

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Gran Canaria
Hvite sandstrender, krystallklare vann og nydelige turstier venter deg på denne solfylte øya.

Toppopplevelser

Populære severdigheter i Gran Canaria

Alle aktiviteter

219 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Oppslukende opplevelser

Utforsk området rundt Gran Canaria

Utforsk alle

Ofte stilte spørsmål om Gran Canaria

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Gran Canaria?

Hva er de beste tilbudene og rabattene på aktiviteter og attraksjoner i Gran Canaria?

Flere reisetips for Gran Canaria

Vil du vite mer om aktiviteter i Gran Canaria? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Gran Canaria

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 11 346 vurderinger

Bestilte en dag i forveien. Dessverre så jeg ikke posten fra leverandøren og la derfor ikke merke til hentestedet fra Maspalomas i tide. I forrige stod det hente hotell mellom 9 og 10. Kobling var 0850 på et hotell som vi ikke kunne se i posten og på kartet. Med taxien til havnen gikk alt på skinner. Etter å ha gått om bord i båten ble det tilbudt vannaktiviteter som vannscooter og paraseiling. Vi valgte jetski. Dessverre var innspurten litt stor og koordineringen litt vanskelig. Hold deg ved revet ca 70 minutter.Delfiner ble også sett og svømte med båten. Hvis du er ute etter et rev med koraller og et fargerikt utvalg av fisk, er dette dessverre ikke stedet for deg.

De ga oss en rask briefing og viste oss fisken vi skulle se, så fikk vi svømmeføtter, snorkel og våtdrakt og satte kursen mot stranden. Det var en fantastisk opplevelse der vi så mer enn 20 fiskearter inkludert blekksprut, pufferfisk, sjøagurk og edderkoppkrabber. Vakkert klart vann og var ikke for kaldt.

This was really fantastic. I was riding the most beautiful horse, Cicero. Beautiful nature, nice people working there, a

Veldig vennlige guider Rolig snorkleplass og solid materiale Veldig avslappet tur: anbefales på det sterkeste

It was great! A bit of waiting between the rapels, but what are you gonna do