Legg til datoer
Opplevelser i

Gourdon

Flere reisetips for Gourdon

Vil du vite mer om aktiviteter i Gourdon? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Gourdon

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 384 vurderinger

ELSKET turen vår med Nordin. Han var så vennlig og kunnskapsrik. Å se deler av Nice utover de vanlige turistattraksjonene i hoveddelen av byen var et høydepunkt på turen. Fantastiske, fantastiske utsikter og utrolig sjarmerende historiske landsbyer. Vi likte også virkelig stoppet på Fragonard-parfymeriet - det var så interessant å lære om prosessen, og vi elsket å handle etter de vakre produktene deres. Takk Nordin for en fantastisk opplevelse, vi setter pris på din vennlighet og utmerkede kjøring vi følte oss veldig trygge til tross for smale veier og høye høyder.

For folk som snart er i Nice er en omvisning den beste (og ærlig talt, eneste mulige) måten å se disse nettstedene på. Turen har en utmerket organisering og en perfekt balanse mellom tid tilbringe i gruppen og privat tid til å utforske. De små byene er fantastiske og naturen også. Guiden var veldig hjelpsom og høflig.

This was a great day into the countryside of Coted'Azur/Provence. Our driver and guide Maria did a great job. Both driving and information. We were 6 people in the car and we got such good service from her. Good lunch in beautiful Gourdon- with fantastic view. Thanks from us from Norway.

Flink guide, bra valg av steder.

Fin utflukt i landlige omgivelser med interessant besøk på parfymefabrikken Fragonard i Grasse, en liten by med 40 innbyggere, med en fantastisk utsikt samt besøk i st Paul de Vence, vakker og pittoresk og full av kunstgallerier. Vi angret ikke på denne utflukten!

Fin tur, fint å se landsbygda, fjell, natur og Gourdon og St Paul de Vence. Fint med en smakebit av mange steder, kunne godt hatt lengre tid på hvert sted, men passer fint sammen med en utålmodig ungdom