Golden Gate Bridge

Golden Gates majestetiske prakt kan nytes på mange forskjellige måter, f.eks. på sykkel, båt eller til fots.

  • Adgangsbilletter
  • Omvisninger
  • Eventyr
  • Dagsturer
  • Private omvisninger
110 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 7

Flere reisetips for Golden Gate Bridge

Vil du vite mer om aktiviteter i Golden Gate Bridge? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Golden Gate Bridge

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 10 773 vurderinger

Turene er organisert av BigBus. Du må bytte kupongen, det er enkelt, men kontoret er nede i gaten. Når du bytter billettene, gi beskjed til HOHO om startdato, ellers gjelder den umiddelbart. BigBus ellers kult og begivenhetsrikt som alltid. Alcatraz var selvsagt høydepunktet. Super organisert på stedet og rett og slett uslåelig når været er fint. På øya kan du gå fritt rundt og se deg rundt så lenge du vil. Bare superinteressant å se og høre hva som skjedde der. Vi anbefaler

Vær oppmerksom på at alle i partiet trenger ID og at du må betale et depositum for syklene, de elektriske syklene var $500 per sykkel! Vi dro i midten av mai, og det var ekstremt vind å gå over Golden Gate Bridge, så vær forberedt på å avslutte! Personalet er superhjelpsomme med å sette opp sykler og lar deg teste dem før du drar på turen.

Denne turen var veldig godt planlagt, og vi hadde en fin tid! Det første stoppet ga en informasjonspresentasjon om vinfremstillingsprosessen, andre stopp var et velkjent merke og tredje hadde spektakulær utsikt. Sterkt anbefalt dagstur! Hopp over lunsjtillegget selv om det endte opp med å bli ganske kostbart og utvalget var ikke bra.

Det var en stor opplevelse, bare turen over Golden Gate Bridge og det flotte utsiktspunktet, alle burde være med, flott informasjon om hvert distrikt.Vi bestilte turen for to dager, noe som anbefales, fordi du først må kjøre den hele ruten skal og så andre gang kan bestemme hva du vil se på.

Det var virkelig flott. Siden tiden vår i San Francisco var veldig begrenset, var vi i stand til å utforske alle hotspots med denne billetten. Nattturen, som også var inkludert, anbefales! Dessverre hadde vi ikke tid til museumsbilletten som også fulgte med.