Giralda

  • Adgangsbilletter
  • Omvisninger
  • Dagsturer
  • Private omvisninger
  • Verksteder og kurs
39 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 3

Flere reisetips for Giralda

Vil du vite mer om aktiviteter i Giralda? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Giralda

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 17 586 vurderinger

Veldig enkel bestilling og veldig rask mottak av e-billetter i meldingstjenesten. Det er greit å laste ned applikasjonen på den bærbare datamaskinen fordi du har billettene direkte på den. Appen kategoriserer reservasjoner etter by og dato. Veldig enkelt og enklere å navigere. Inngangspunkt overført på reservasjonen med et kart og bilder for å gjenkjenne det rette stedet. Ved inngangen har e-billettene kø som reduserer ventetiden. Velkommen på vårt språk (fransk) og raske og effektive forklaringer til lydguiden. Oppstigning av Giralda-tårnet: ikke noe marked, det klatrer sakte (men sikkert). Utsikten fra toppen er fantastisk. Klokkene er vakre. Katedralen er usedvanlig vakker. Alle disse detaljene gleder øynene våre.

Royal Alcazar, katedralen og Giralda var alle åpenbart vakre å se, og en tre timers tur kan virke skremmende og en stor del av dagen, men turen var fantastisk! Turistguiden vår var så omgjengelig, veldig kunnskapsrik og ekstremt engasjerende! Jeg har alltid syntes hodetelefonene virket klissete, men de var så enkle å lytte til guiden vår uten problem med aldri å kunne høre. Anbefaler denne turen til alle som besøker Sevilla!!

Det ville være synd å gå til Sevilla og gå glipp av panoramaet som tilbys fra tårnet (selv om det for noen er litt av en sportsbegivenhet gitt varmen) og katedralens prakt (selv om en venn født i Sevilla hadde garantert meg friskheten som jeg ikke følte et minutt til tross for at fansen var på plass). En opplevelse å gjøre!

'Helena' som stavet og uttalt som 'el le na' på spansk guiden vår i dag morgen var veldig behagelig og varm med tydelig engelsk tale. Tok oss rundt og forklarte den historiske betydningen av stedene som ble besøkt. Setter pris på hennes interesse og kunnskap og vidd også i løpet av turen. GUD VELSIGNE!!

Vi har brukt GetYourGuide flere ganger før og har alltid vært fornøyd. Deilig å slippe å tenke på billetter etc.. Har også anbefalt dem til venner med særdeles vellykket resultat.