Våre mest anbefalte ting å gjøre i Gion

Kyoto: Avdekk den skjulte verdenen til japanske Maiko

1. Kyoto: Avdekk den skjulte verdenen til japanske Maiko

Utforsk Gion-distriktet i Kyoto med en ekspertguide og få eksklusiv innsikt i maiko (lærling geiko) og geiko kultur. Besøk et privat tehus, se en tradisjonell maiko-forestilling, chat med verten din og nyt en middag med ubegrenset øl og sake. Møt guiden din i hjertet av Gion og lær om historien til maiko og geiko. Stopp ved Yasaka-jinja-helligdommen og lær om restauranten der maiko tradisjonen oppsto. Kos deg i stemningen til det gamle Japan og rusle gjennom gater omkranset av machiya rekkehus og svaiende papirlanterner. Etter å ha inntatt noe av stemningen i området, gå bak noren gardinene til et tradisjonelt tehus som arrangerer private maiko forestillinger. Kos deg til en deilig middag med typisk japansk mat, og forsyn deg av ubegrenset med øl, sake eller brus før verten din ankommer. Hils din maiko og opplev deretter en autentisk forestilling, vanligvis reservert for gjester med en privat invitasjon. Etter forestillingen kan du lære litt mer om kunsten å være vertskap på nært hold mens du lytter til lokal musikk og spiller noen morsomme drikkeleker. Du vil også nyte den sjeldne muligheten til å lære på egen hånd om maiko og geiko historie og tradisjoner med en Q&A-økt med verten din. Still gjerne spørsmål om vertskapets yrke, og få et sjeldent innblikk i en skjult og ofte misforstått verden.

Kyoto: Alt inkludert 3-timers mat- og kulturtur i Gion

2. Kyoto: Alt inkludert 3-timers mat- og kulturtur i Gion

Utforsk Gion-distriktet om natten med en erfaren engelsk, tysk, fransk eller spansktalende reiseleder som vet alt det er å vite om området. Turen starter i nærheten av elven Kamo, hvor du lærer om hvordan tradisjonen til Geishas ble til. Etter en kort spasertur langs en travel kommersiell gate glir du inn i et rolig og stille område for å besøke Yasaka Jinja-helligdommen. Etter den berøringen av utdannelse, er det bort til Gion. Gion har hemmeligheter og historie spredt over sine trange gater, men dette er også et moderne underholdningsdistrikt - så det er på tide for et dypdykk i det som foregår her. Guiden din holder den lett og morsom, og forklarer noen av de mer interessante kulturmorene i disse delene. Gå inn i en restaurant og beite fra et mangfold av små tallerkener på en slags tapasopplevelse i japansk stil. Nyt en drink også før du fortsetter. Mellom restaurantstoppene vil det være en utforskning av Kiyamachi, Ponto-cho og noen andre kommersielle og utelivsgater. Guiden din viser deg både moderne og historisk Kyoto, og tegner et godt avrundet bilde som gir deg en virkelig følelse av stedet. Denne turen holder gruppene små og inkluderer mat og drikke, slik at du kan ha en bekymringsfri natt som om du bare henger med noen som kjenner nabolaget. Et deilig Kobe-kjøtt (eller nærliggende kjøtt) er tilgjengelig på vanlig mat og drikke. Dette alternativet er for bestillinger minst 10 timer i forveien.

Tokyo: Billett til hopp-på hopp-av-sightseeingbuss

3. Tokyo: Billett til hopp-på hopp-av-sightseeingbuss

Oppdag høydepunktene i Kyoto med 1 samme-dag eller 2-dagers billett til en praktisk hopp-på hopp-av-sightseeingbuss. Beundre panoramautsikten fra den åpne dobbeltdekkerbussen, og hopp av eller på hvilke som helst av holdeplassene langs ruten. Nyt informative lydkommentarer ombord på bussen, tilgjengelig på 7 språk. Velg denne effektive måten å utforske steder og attraksjoner i Kyoto du må se. Bussen fører deg forbi mange av byens viktigste attraksjoner, inkludert UNESCOs verdensarvsteder som Nijo Castle, Kinkakuji og Kiyomizu-Dera Temple. Du kan nyte ubegrensede turer så lenge billetten er gyldig. Holdeplasser langs ruten:  • Kyoto Station • Nishihonganji (Kyoto Tokyu Hotel) • Shijo Karasuma / Nishiki-ichiba Market • Nijo-jo Castle • Kitano-tenmangu Shrine / Kamishichiken • Kinkakuji Temple (Golden Pavilion) • Daitokuji Temple • Kyoto Imperial Palace (Doshisha University) • Ginkakuji Temple (Silver Pavilion) • Heian-jingu Shrine / Okazaki Park • Gion (Kotowa-Kyoto Yasaka) • Gojozaka (Kiyomizu-dera Temple / Gion) • Sanjusangendo / Kyoto nasjonalmuseum (Hyatt Regency Kyoto)

Kyoto: Privat tilpasset gåtur med en lokal insider

4. Kyoto: Privat tilpasset gåtur med en lokal insider

Utforsk veien med en privat og tilpasset vandretur for å oppdage høydepunktene i Kyoto med din egen lokale guide. Se Kyoto-tårnet, Togetsu-kyō-broen, Ginkaku-ji-tempelet, Nishiki-markedet og mer med en reiserute laget for dine personlige interesser. Avhengig av hva som vekker interessen din, vil guiden din hjelpe deg med å lage en reiserute for å se Kyotos største attraksjoner. Få innsidetips om hva du kan se og gjøre, lær om kulturen og oppdag skjulte perler underveis. Besøk hellige steder som helligdommen til Fushimi Inari Taisha eller Kinkajuki-tempelet, utforsk det kulturelle Geisha-distriktet i Gion, eller gå utenfor allfarvei i historiske nabolag med hjelp av guiden din. Gå i de perfekt bevarte gatene i Higashiyama for å se byen fra Yasaka-pagoden i fugleperspektiv, eller gå åtte minutter nordover til Gion, Kyotos berømte geishadistrikt og nattelivssenter med lanterne. Underveis kan du velge å smake på gatemat på flere hundre år gamle Nishiki-markedet eller gå en kilometer vestover for grønn te og pastellfargede wagashi-konfekter i Sanjo-dori Shopping Street, et paradis for matelskere (mat koster ikke inkludert). Hvis du er en friluftsentusiast, kan du nyte utsikten over solnedgangen fra Kurama, et naturlig varmt kildeområde som ligger i fjell med furutrær som kan nås med en 30-minutters togtur. Uansett hva du velger å gjøre, vil guiden din hjelpe deg med å få mest mulig ut av besøket ditt.

Kyoto: Gion nattvandring

5. Kyoto: Gion nattvandring

Utforsk Gion, det flere hundre år gamle underholdningsdistriktet i Kyoto, som virkelig blir levende om natten. Med guiden din kan du lære om skikkene til geishaen og lærlingen maiko-san. Du kan få et glimt av noen av kvinnene i full kostyme. Gå gjennom de trange gatene med lyktene flimrende på trebygningene. Nyt et nattbesøk til en Shinto-helligdom, med en vakkert opplyst pagode. Vandre gjennom eiendommen til et Zen-tempel i den rolige natten. Lær mer om den moderne historien til underholdningsdistriktet fra guiden din.

Kveld i Gion: Guidet tur til fots i Kyotos Geisha-distrikt

6. Kveld i Gion: Guidet tur til fots i Kyotos Geisha-distrikt

Opplev en av de mest populære guidete turene til fots i Kyoto, gått av nesten 5,000 gjester hvert år. Denne 100-minutters guidete turen til fots er ledet av en engelsk-språklig lisensiert guide og tar deg gjennom kvelden i Gion. Den guidete turen begynner ved Gion Omoide-museet, forbundet med et tradisjonelt konditori. Gå ned de klassiske gatene dekket av brostein der guiden vil fortelle deg historien til geishaene og gi deg en detaljert forklaring om deres kimono, hårstil, tradisjonelle regler og hvordan deres daglige liv er. Selv om det ikke er garantert vil turister ofte møte på en geisha som går langs gatene.

Kyoto: Privat tur med lokal lisensiert guide

7. Kyoto: Privat tur med lokal lisensiert guide

Oppdag Kyotos historiske steder, lokale favorittsteder og skjulte perler på en privat spasertur med en nasjonalt lisensiert guide. Velg mellom en 6 eller 4-timers tur, hvis reiserute kan tilpasses for å passe dine interesser. Se både de moderne og tradisjonelle sidene av denne dynamiske og eldgamle byen, samt noen av de beste sightseeingområdene, restaurantene og butikkene. Besøk steder som Fushimi Inari-helligdommen, kjent for Torii-portkorridoren. Utforsk innspillingsstedet for filmen "Memoirs of a Geisha", som viser et fargerikt rødt landskap med en mystisk atmosfære. Gå gjennom helligdommens korridorer som ble reist som en symbolsk fortsettende port fra den nåværende verden til de dødes verden bebodd av gudene. Gå til Kinkaku-ji-tempelet (tempelet til den gyldne paviljong), som ble gitt navnet fra den gylne fargen på relikviehallen. Beundre den enkle, men dristige strukturen som har vakker fjellutsikt i bakgrunnen. Gå inn i det gamle Kiyomizu-dera-tempelet for å få panoramautsikt over byen fra den store verandaen. Gå fra stien fra tempelet til Gion, for å finne mange Kyoto-aktige butikker fylt med unike suvenirer. Ta en matbit eller nyt en deilig middag på en av de mange fine restaurantene i Gion-distriktet. Guiden din vil gi deg spiseanbefalinger som garantert vil glede ganen din.

Kyoto: 2-timers Maiko makeover og fotoseanse

8. Kyoto: 2-timers Maiko makeover og fotoseanse

På denne spesielle 2-timers aktiviteten kan du lære om livet og kunsten til maiko, eller lærling geiko. Maiko er kvinnelige scenekunstnere som bruker tradisjonell sminke, frisyrer og kostymer. De jobber i Gion-området og utfører ulike japanske kunster som klassisk musikk, dans og spill. Maikoene er lærlinger og er mellom 15 og 20 år. Du trenger imidlertid ikke være i denne aldersgruppen for å delta i Yumeyakata Maiko Makeover-prosjektet! Det profesjonelle personalet vil sminke deg, bruke parykk og kle deg ekstravagant for å se ut som en ekte vare. De vil også vise deg de riktige maiko-positurene for vakre bilder. Pakken inkluderer studiofotografering, så du har suvenirbilder å vise familie og venner.

Soul of Kyoto: Tidløse tradisjoner og fristende smaker

9. Soul of Kyoto: Tidløse tradisjoner og fristende smaker

Reis inn i hjertet av Kyoto, hvor eldgamle tradisjoner og fantastisk skjønnhet møtes. Start ved det praktfulle Kiyomizu-dera-tempelet, omfavn byens åndelige essens mens du nyter panoramautsikten. Mens turen utfolder seg, kan du vandre gjennom de historiske smugene i Gion, og se geishaenes fascinerende verden. La sansene dine feste på Nishiki Market, og smake på smaker som har pirret lokalbefolkningen i århundrer. Oppdag de rolige templene i Tojijicho og gå tilbake i tid i den atmosfæriske Higashiyama-avdelingen. Dette er ikke bare en tur – det er et teppe av opplevelser, designet spesielt for deg, den kresne reisende. Dykk dypt inn i Kyotos arv og la dens tidløse historier omslutte deg. Bestill nå og bli hovedpersonen i Kyotos fortryllende historie!

Kyoto: Gion-distriktet guidet fottur om natten med snacks

10. Kyoto: Gion-distriktet guidet fottur om natten med snacks

Noen gang ønsket å spontant bestille en tur samme dag som du tar den? Denne korte guidede vandreturen vil ha deg opplever Gion nattscene på bare tre timer! Dette er perfekt hvis du bare har et par timer til overs. Nyt det fortryllende nattelivet i Gion, Kyotos historiske geishadistrikt. Når solen går ned, våkner gatene til liv med vakkert opplyste lykter, elegante restauranter, sjarmerende barer og tradisjonelle tehus. Vandre rundt i de tradisjonelle bakgatene, besøk ukjente templer og helligdommer, og kan til og med få et glimt av en geiko eller maiko (geikolærling) på vei for å underholde gjester (ikke garantert). Gå på denne guidede vandreturen med en vennlig og kunnskapsrik guide som vil hjelpe deg å utforske Hanamikoji Street (en av de best bevarte historiske gatene), Yasaka-helligdommen (også kjent som Gion-helligdommen) og mer. Lær om den rike historien, arkitekturen og skikkene i området, og få en dypere forståelse av Japans kultur og tradisjoner.

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Gion

Alle aktiviteter

43 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 3

Oppslukende opplevelser

Ofte stilte spørsmål om Gion

Hva er de beste tilbudene og rabattene på aktiviteter og attraksjoner i Gion?

Flere reisetips for Gion

Vil du vite mer om aktiviteter i Gion? Trykk her for full oversikt