Våre mest anbefalte ting å gjøre i Giethoorn

Giethoorn: Kanalcruise i landsbyen og nasjonalparken med kaffe

1. Giethoorn: Kanalcruise i landsbyen og nasjonalparken med kaffe

Bli med på et cruise på en e-båt gjennom Giethoorn for å oppleve roen i landsbyen, og se inn i Weerribben-Wieden nasjonalpark fra vannet. Få mest mulig ut av turen med en reiseguide, og nyt drinker inkludert ombord. Gå ombord i den elektriske båten og sett av gårde gjennom labyrinten i Giethoorns kanalsystem. Hør om historien og tradisjonene til den stort sett bilfrie landsbyen fra din lokale skipper, og beundre det idylliske landskapet på ruten. Deretter kan du cruise langs Weerribben-Wieden nasjonalpark for å nyte de rolige naturomgivelsene. Nyt en kopp kaffe, te eller limonade mens du lener deg tilbake og oppdager det sjarmerende området.

Amsterdam: Dagstur til vindmøllene Giethoorn og Zaanse Schans

2. Amsterdam: Dagstur til vindmøllene Giethoorn og Zaanse Schans

Opplev et uforglemmelig eventyr mens du oppdager den fortryllende skjønnheten til Giethoorn og de ikoniske Zaanse Schans-vindmøllene. Fordyp deg i freden og prakten til Giethoorns pittoreske vannveier under et naturskjønn kanalcruise, hvor du kan beundre de sjarmerende gårdshusene med stråtak og elegante broer som pryder denne bilfrie landsbyen. I Zaanse Schans kan du se de imponerende vindmøllene i aksjon, og hylle den rike arven av håndverk og innovasjon i Nederland. Gjennom hele turen vil du bli ledsaget av en lidenskapelig lokal guide som deler fengslende historier og innsikt om historien og kulturen i regionen. Skjem bort smaksløkene dine med en deilig stroopwafel, en typisk nederlandsk godbit, og hold deg hydrert med gratis flasker med vann. Turen gir live kommentarer om bord, og tilbyr interessante fakta og anekdoter mens du reiser komfortabelt. Fordyp deg i sjarmen til Giethoorn og den fascinerende verdenen til Zaanse Schans, skap varige minner og utvikler en dyp forståelse for de naturlige og kulturelle underverkene i Nederland. Gjør deg klar til å utforske, oppleve og nyte det beste av disse ikoniske reisemålene.

Fra Amsterdam: Dagstur til Giethoorn & Afsluitdijk m/ båttur

3. Fra Amsterdam: Dagstur til Giethoorn & Afsluitdijk m/ båttur

Stig ombord en buss med klimaanlegg og reis i 1,5 time gjennom et typisk nederlandsk landskap, på vei til den pittoreske byen Giethoorn. Ved ankomst kan du oppleve hvordan nederlenderne lever med og på vannet. Dra deretter ut for å utforske stedet til fots og med båt. Nyt freden og roen av en by der det er forbudt med biler, og hvor lite har forandret seg over århundrene. Beundre de mange forskjellige typer av båt som finns i byen, fra gondol til punter og flatbåter brukt til transport på kanalene. Cruise forbi de restaurerte gårdshusene på en 1-times båttur, og få litt tid på egen hånd for lunsj og utforske videre. Få tips fra guiden din om hva du bør se og hvor du bør spise. Deretter fortsetter du til Afsluitdijk, en 32 kilometer lang demning som forbinder provinsene Nord-Holland og Friesland. Nederland er kjent over hele verden for måten det håndterer vannforvaltning på. Beundre Afsluitdijk, bygget for å temme det som tidligere var Zuiderzee (nå Ijsselmeer-innsjøen), og et godt eksempel på nederlandsk ingeniørverk.

Fra Amsterdam: Giethoorn & Zaanse Schans-tur med båttur

4. Fra Amsterdam: Giethoorn & Zaanse Schans-tur med båttur

Utforsk Zaanse Schans, et friluftsmuseum i Nederland på en dagstur fra Amsterdam. Se ostgården, treskofabrikken og mer før en cruisetur gjennom Giethoorn. Du vil passere gjennom de små kanalene, vakre husene og brosteinsbelagte gatene i den nederlandske landsbyen. Din opplevelse begynner når guiden din møter deg nær Amsterdams sentralstasjon, hvorfra du reiser til den typiske nederlandske vindmøllelandsbyen Zaanse Schans. Zaanse Schans er et friluftsmuseum komplett med en ostegård, treskofabrikk, diamantmuseum, bakerimuseum og Kuiperij, hvor tønner ble laget for å transportere varer, grønne tømmerhus, tradisjonelt håndverk og vindmøller . Deretter går du til den unike nederlandske landsbyen Giethoorn, og drar videre nordover ut av Amsterdam. Mens du reiser, lytt for å lære om historien og viktige elementer i Giethoorn-regionen. Reisen vil ta omtrent 2 timer, med en pause inkludert for å sikre en hyggelig reise. Giethoorn er vakker på alle årstider og inneholder en enkel skjønnhet som knapt virker ekte. Oppdag dette mens du glir forsiktig gjennom de små kanalene, passerer gamle, men pene gårdshus med stråtak. Kapteinen din vil tjene som guide gjennom denne 1-timers båtturen rundt i byen. Bli kjent med alt om Giethoorn, med ekstra tid etter båtturen til å gå eller sykle langs en smal gangsti, eller lære å betjene ''hviskebåten'', en elektrisk motorbåt. Om kvelden kan du komme tilbake til Amsterdam sentrum med resten av natten å se frem til.

Giethoorn: Båttur med sightseeing

5. Giethoorn: Båttur med sightseeing

Legg ut på et fortryllende kanalcruise gjennom de pittoreske vannveiene i Giethoorn, en skjult perle som ligger i hjertet av Nederland. Dette Giethoorn kanalcruise tilbyr en unik og uforglemmelig opplevelse, som fordyper deg i roen og den naturlige skjønnheten til denne sjarmerende landsbyen. Mens du glir langs de rolige kanalene, vil du bli betatt av de idylliske omgivelsene. Giethoorn er kjent som "Nederlands Venezia" på grunn av det intrikate nettverket av kanaler, sjarmerende trebroer og gårdshus med stråtak. De uberørte vannveiene slynger seg gjennom frodige, grønne landskap, oversådd med fargerike blomster og rolige hager, og skaper en postkort-perfekt setting. Under cruiset vil din kunnskapsrike guide dele fascinerende innsikt om Giethoorns rike historie, kultur og tradisjoner. Lær om landsbyens opprinnelse og hvordan den utviklet seg til en oase av fred og skjønnhet. Oppdag spennende anekdoter og legender som legger et snev av mystikk til opplevelsen, og gir deg en dypere forståelse for dette magiske stedet. Len deg tilbake og slapp av mens du nyter den rolige atmosfæren og lar den milde rytmen til båten lulle deg inn i en tilstand av ren lykke. Føl stresset smelte bort mens du beundrer den fengslende utsikten, setter pris på enkelheten og harmonien i livet i Giethoorn.

Amsterdam: Giethoorn, Volendam og Zaanse Schans Tour

6. Amsterdam: Giethoorn, Volendam og Zaanse Schans Tour

Se tre forskjellige regioner i Nederland med henting og avreise fra Hotel ibis Amsterdam Centre . Prøv lokale oster, nyt lunsj, kle deg ut og ta bilder, og ta et cruise i Giethoorn. Start først med et besøk til landsbyen Zaanse Schans fra 1600-tallet. Se vindmøller fra landets industrielle bakgrunn, og rusle blant de grønne boligene. Besøk deretter en fabrikk som lager de populære treskoene i denne regionen i Nederland. Før du fortsetter til Volendam, stopp på Catharina Hoeve Farm, hvor du kan prøve ost og lære hvordan den lages. I Volendam kan du se lyst malte trebygninger og innbyggere kledd i livlige regionale klær. Din guide vil lede deg på en kort spasertur rundt Volendam havn. Plukk opp suvenirer og gaver til venner og familie hjemme, og ta bilder i tradisjonelle nederlandske kostymer. Stopp for en lokal lunsj, og fortsett deretter til Giethoorn i det nordøstlige Nederland, kjent som "Nordens Venezia". Se de mange kanalene og mangelen på motorveier i Giethroon. I løpet av en 1-times guidet båttur vil du lære om denne eventyrlandsbyen med mindre enn 3000 innbyggere. Deretter spaserer du gjennom den bevarte landsbyen. Til slutt kan du utforske landsbyens små gangstier for å finne hundrevis av broer og nyte den rolige atmosfæren før du returnerer til Amsterdam.

Fra Amsterdam: Dagstur til Giethoorn med buss og elbåt

7. Fra Amsterdam: Dagstur til Giethoorn med buss og elbåt

Utforsk Giethoorn på en guidet dagstur fra Amsterdam med buss og elektrisk båt. Beundre de sjarmerende kanalene og tradisjonelle husene underveis med båt. Vandre langs de smale gangstiene og broene, og få en følelse av det lokale livet mens du utforsker. Dra fra Amsterdam og reis til den fortryllende landsbyen Giethoorn nord i Nederland. Utforsk en landsby kjent for sine mange kanaler og helt uten veier. Når du kommer fram, utforsk den eventyrlige landsbyen med 2800 innbyggere, på en 1-times guidet båttur på engelsk. Opplev det idylliske landskapet fra unike perspektiv, på en behagelig båttur gjennom kanalene. Se folk bruke de tradisjonelle flate båtene over langs kanalen på omvinsingen. Selv om det meste av transport i landsbyen er til vanns, finnes det nå også en sykkelsti. Etter båtturen din kan du derfor utforske den vakkert bevarte landsbyen, på sykkel eller til fots. Se hvordan hvert gårdshus er bygget på en liten kunstig øy. Gå på de smale stiene og oppdag mer enn 180 broer, og nyt den rolige atmosfæren i landsbyen. 

Fra Amsterdam: Privat tur til Giethoorn med kanalcruise

8. Fra Amsterdam: Privat tur til Giethoorn med kanalcruise

Utforsk Giethoorn, kalt "Lille Venezia i Nederland", på denne 6-timers private sightseeingturen. Begynn med en praktisk henting på hotellet ditt i Amsterdam og dra til Giethoorn, en landsby nord i landet. Denne byen er full av stråtakgårder som er forbundet med mer enn 170 trebroer. Utforsk dette unike bybildet enten ved å seile en båt selv eller bli med på et kanalcruise. På vannet vil guiden din dele informasjon om historien og kulturen til Giethoorn. Etter å ha beundret severdighetene, kan du ta en plass på en av byens mange restauranter til lunsj.

Amsterdam: Giethoorn guidet tur med cruise og ostefat

9. Amsterdam: Giethoorn guidet tur med cruise og ostefat

Velkommen til Giethoorn, den fortryllende landsbyen ofte kalt Venezia i Nederland! Plassert i hjertet av landet, er dette pittoreske reisemålet en skjult perle som venter på å bli oppdaget. Med sine sjarmerende kanaler, sjarmerende hytter med stråtak og frodige grøntområder, tilbyr Giethoorn en unik og fengslende opplevelse. Bli med på vår guidede tur og la oss avsløre skjønnheten og hemmelighetene til denne idylliske landsbyen, og sikre et uforglemmelig eventyr fylt med et naturskjønn båtcruise, et herlig ostefat og friheten til å utforske i ditt eget tempo. Reisen vår begynner i Amsterdam, hvor du vil møte guiden vår ved vårt praktiske avgangspunkt. Derfra går vi ombord på en komfortabel buss som vil fungere som transport for dagen. Etter en hyggelig 1,5-times kjøretur kommer vi til den sjarmerende landsbyen Giethoorn. Ta deg tid til å ta en kopp kaffe før vi legger ut på et herlig 1-timers cruise med livekommentarer. Mens vi navigerer gjennom de naturskjønne kanalene, vil du bli behandlet på et deilig ostefat som fordyper deg i smakene fra regionen. Se på førstehånd hvorfor Giethoorn har fått sitt rykte som Venezia i Nederland, mens du cruiser langs de pittoreske kanalene som definerer dette virkelig unike reisemålet. Etter omvisningen vil du ha friheten til å utforske byen når det passer deg. Ta deg tid til å nyte en deilig lunsj på en av de sjarmerende kafeene eller restaurantene, unn deg et utvalg av favorittostene dine på den anerkjente Willig Cheese Shop, eller bare ta en spasertur langs de fortryllende kanalene, og beundre de mange broene som ligger rundt landskapet . Dette er din mulighet til å fordype deg i den unike atmosfæren og sjarmen til Giethoorn i ditt eget tempo.

Giethoorn sightseeingtur fra Amsterdam

10. Giethoorn sightseeingtur fra Amsterdam

Etter å ha blitt hentet fra Amsterdam i en luksuriøs Mercedes sedan eller minivan av en profesjonell sjåfør, reis til en av de vakreste landsbyene i Holland, Giethoorn. Ta et herlig kanalcruise gjennom landsbyen, kjent som det nederlandske Venezia. Den langstrakte landsbyen ligger i et av de største områdene med sammenhengende fenland i Nord-Europa. Landsbyen er et utmerket utgangspunkt for en kanotur gjennom området, og det er en rekke spesielle museer og kunstgallerier å oppdage. Etter å ha utforsket Giethoorn, blir du overført tilbake til Amsterdam.

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Giethoorn

Alle aktiviteter

31 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 2

Oppslukende opplevelser

Utforsk området rundt Giethoorn

Utforsk alle

Ofte stilte spørsmål om Giethoorn

Hva er de beste rimelige omvisningene i Giethoorn?

Flere reisetips for Giethoorn

Vil du vite mer om aktiviteter i Giethoorn? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Giethoorn

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 1 388 vurderinger

Vakker opplevelse i denne eventyrbyen, virkelig en fortryllelse. Bussreisen fra Amsterdam er ikke kort, men det er absolutt verdt det. Båtturen som varer rundt en time er også veldig imponerende. Guiden var veldig presis og forståelig, både på engelsk og spansk. Det er også nok tid til å vandre rundt alene, spise og ta bilder. Sterkt anbefalt!

Det er ikke mye å se ved demningen, jeg hadde lett hoppet over etappen. Giethoorn på sin side er rett og slett vakker, det ser ut til å være i et eventyr! Guiden, Oxana, var alltid tilgjengelig og imøtekommende, hun forklarte mye både på vei ut og på vei tilbake med buss. Sterkt anbefalt!