Gibraltar
Tours

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Ofte stilte spørsmål om Gibraltar Omvisninger

Hva er andre ting å gjøre enn Omvisninger som er verdt å besøke i Gibraltar?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Gibraltar er:

Hvilken Gibraltar Omvisninger tar ytterligere COVID-19 forholdsregler?

Flere reisetips for Gibraltar

Vil du vite mer om aktiviteter i Gibraltar? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Gibraltar

Samlet vurdering

4.0 / 5

basert på 389 vurderinger

Det var 2 busser. Den første hentet meg i Malaga sentrum og brakte meg over grensen. Så ble vi turister delt opp i språkgrupper og sendt på tur til Gibraltar i minibusser. Så det var 2 guider. Begge var utmerket! Rafael på den store bussen var flerspråklig og godt organisert. Derek som kjørte OG ga kommentarer til den mindre bussen var omgjengelig og foredraget hans var veldig interessant. Han er en lokal. En sjarmerende mann. Det var en fantastisk tur, og jeg er så glad jeg tok den!

Turen var flott! Malaga stopp var i sentrum, veldig lett å finne. Bussen var ren og komfortabel, guiden var veldig vennlig! Det tok omtrent 2,5 timer til Gibraltar og 3 timer tilbake til Malaga. Vi hadde nok tid (5 timer) til å utforske de øvre steinfjellene (vi kjøpte den separat). Vi kom tilbake litt senere, men det var verdt det.

Utmerket service. Jeg ville tatt det igjen. Den komplette forklaringen fra begynnelsen. Alle veldig snille Joaquín gjorde en veldig god jobb og Alexs selskap var veldig hyggelige, oppmerksomme på hver detalj. Alt bra, ingen klager

Veldig informativ tur. Lærte mye om Gibraltar og området rundt. Guiden vår var underholdende og omgjengelig. Turen var behagelig og lang. Kanskje for mange hente- og bringepunkter for de som starter fra Málaga.

En flott tur! Vi er så fornøyde med hele pakken!(Vi holdt imidlertid på å misse bussen om morgenen. Vi skjønte at det var buss mr 11 som gikk fra den store busstasjonen...)