Legg til datoer

Georgia Aquarium, Atlanta

Georgia Aquarium, Atlanta: Våre mest anbefalte turer og aktiviteter

Atlanta: Forbi-billettkøen-inngang til Georgia Aquarium

1. Atlanta: Forbi-billettkøen-inngang til Georgia Aquarium

Slipp å stå i billettkøen til det største akvariet på den vestlige halvkule, og tilbring dagen med å utforske akvariets 7 ulike gallerier. Akvariet har en rekke steder å spise og drikke, og det er enkelt å parkere i det tilknyttede parkeringshuset. Alle ukekvelder i juni slår akvariet et slag for byens musikkmiljø og setter scenelyset på talenterte artister. I løpet av serien med konserter kan du oppdage musikk fremført på en ny måte, i samspill med det fantastiske livet i havet. Nyt levende musikk i akvariets atrium og adgang til akvariene og presentasjoner. Alt dette foregår mellom kl. 17:00 og 21:00 på hverdager og er inkludert i standardbilletten. Lær om hvalhaier, djevelskater, gigantiske havabbor og djevelrokker mens du ser på dem fra et stort vindu, eller går gjennom den gjennomsiktige undersjøiske tunnelen, som går gjennom det gigantiske akvariet. Oppdag energiske delfiner og deres triks med erfarne trenere. Utforsk verdens kaldeste hav med dyreliv som havdrage, hvithval, gigantisk stillehavsblekksprut og japansk edderkoppkrabbe. Beundre den karismatiske naturen til Californiasjøløver, før du sjekker ut en av de største levende korallrevutstillingene i verden.

Atlanta CityPASS®: Spar 44 % på 5 toppattraksjoner

2. Atlanta CityPASS®: Spar 44 % på 5 toppattraksjoner

Bruk Atlanta CityPASS® på din neste tur til Atlanta. Opplev 10 millioner liter akvarieliv, en popkulturtur i Coca-Cola, naturhistorie, USAs elskede Football Hall of Fame og den mektige og oppløftende menneskerettighetsreisen, alt med dine Atlanta CityPASS®-billetter. CityPASS®-billetter tilbyr praktisk umiddelbar levering og er gyldige i 9 dager på rad, noe som gir god tid til å oppleve hver attraksjon. Spar 44 % på forhåndsbetalt inngang til 5 attraksjoner du må se: • Georgia Aquarium – Fremskyndet inngang med Anytime Pass, inkludert tilgang til alle gallerier, en delfinpresentasjon og en sjøløvepresentasjon. Presentasjoner er basert på tilgjengelighet og reservasjon er nødvendig. • World of Coca-Cola – Generell adgang til alle World of Coca-Colas utstillinger, filmer og opplevelser med rask inngang i perioder med høy oppmøte. Noen opplevelser kan være midlertidig endret eller utilgjengelige. • Zoo Atlanta – generell adgang Pluss ditt valg av adgang til 2 av følgende attraksjoner: • Fernbank Museum of Natural History – Generell adgang på dagtid, inkludert en gigantisk film, alle spesialutstillinger, daglige programmer, utendørs naturopplevelser og gratis parkering. Sjekk fernbankmuseum.org for informasjon om turnerende utstillinger og sesongbaserte opplevelser, inkludert i CityPASS® • Chick-fil-A College Football Hall of Fame - generell adgang til interaktive utstillinger og innendørs spillefelt • Nasjonalt senter for sivile og menneskerettigheter – generell opptak Det kan være nødvendig med reservasjoner ved enkelte attraksjoner. Besøk my.citypass.com for oppdatert attraksjonsinformasjon, inkludert reservasjoner, inngangsinstruksjoner, åpningstider og nyttige tips for å planlegge besøket ditt.

Atlanta: Downtown, Midtown eller Eastside Segway Tour

3. Atlanta: Downtown, Midtown eller Eastside Segway Tour

Oppdag Atlanta på en morsom og spennende måte ved å gli rundt på Segway. Lær om den rike kulturen og historien mens du utforsker noen av de eklektiske nabolagene i denne fascinerende sørlige byen. Velg en av tre turer for å utforske ulike deler av Atlanta. Hver segway-tur begynner med en 15-20 minutters treningsøkt slik at du føler deg trygg og komfortabel når du kjører ut i gatene på disse kjøretøyene. På Eastside Atlanta 2,5-timers tur, se de historiske stedene og nabolagene i Atlanta på en avslappet tur som tar en grundig titt på byens historie og kultur. Møt gruppen din på møtestedet og sett av gårde, unngå de travle fortauene og de overfylte gatene. Gå til Inman Park-området for å utforske Atlantas første planlagte forstad, etablert på 1890-tallet. Fortsett til Martin Luther King nasjonalpark, som ligger ved hans barndomshjem på Auburn Avenue. Utforsk det tradisjonelt afroamerikanske nabolaget Old Fourth Ward (O4W), der King vokste opp. Gå til Historic Oakland Cemetery, en av Atlantas største grønne områder. Cruise gjennom Grant Park, Atlantas eldste offentlige park, og se opp for den renoverte møllen i det kunstneriske Cabbagetown-distriktet. Underveis vil guiden din stoppe for å introdusere deg til noen av byens spesialbutikker, og det kan til og med være mulighet for matsmaking underveis. På Midtown Atlanta 2,5-timers tur, opplev de høye skyskraperne og løvrike nabolagene i Atlanta og nyt flott utsikt over arkitektur og urban natur. Gå forbi de moderne skyskraperne i Midtown Business District på vei til de vakre husene i Ansley Park. Beundre et mangfold av byggestiler, fra overdådige Tudor-hjem til håndverkere og italienske renessansebygninger i hjertet av byen. Oppdag et av de raskest voksende områdene i Atlanta ved Centennial Olympic Park, omkranset av mange av byens største attraksjoner. Gli inn i Midtown, kjent for sitt mangfold av restauranter som du kan komme tilbake og besøke noen av dem etter omvisningen. Bestå Georgia Institute of Technology, et av USAs beste forskningsuniversiteter, kjennetegnet ved sin forpliktelse til å forbedre den menneskelige tilstanden gjennom avansert vitenskap og teknologi. Deretter kan du unnslippe kjas og mas i sentrum mens du ruller forbi det frodige landskapet i Atlanta Botanical Garden. Fortsett til Piedmont Park, Atlantas "Common Ground" siden 1904, alltid i live med en rekke utendørsaktiviteter. Den 90-minutters kveldsturen i Atlanta sentrum er en rolig reise gjennom det historiske sentrum av Atlanta. Fra Atlantas tidlige begynnelse, Centennial Olympics og dagens utvidelse. Kom og se hvorfor byen er kjent som hovedstaden i sør. Se nettsteder inkludert Centennial Olympic Park, Georgia Aquarium, CNN Headquarters, World of Coke, Mercedes Benz Stadium og Georgia State University. Gå inn i det historiske Fairlie Poplar-distriktet i sentrum. Denne turen er flott for bildemuligheter. Du vil lære, utforske og få gode anbefalinger om restauranter og andre ting å gjøre i området.

Georgia Aquarium: Ocean Voyager Virtual Tour

4. Georgia Aquarium: Ocean Voyager Virtual Tour

Oppdag den on-demand virtuelle opplevelsen av Ocean Voyager. Vær ærefrykt når ekspertguiden din tar deg gjennom en verden under bølgene. Dykk ned i det store åpne havet og møt hvalhaier, djevelrokker, en grønn havskilpadde og over 90 arter av sjøliv. Slapp av i hjemmet ditt mens du møter dusinvis av arter i alle former og størrelser. Møt fargerike fisker som svinefisk, grynt og renere leppefisk. Ta trøst med å vite at din virtuelle tur vil bidra til å opprettholde den eksepsjonelle dyrepleien som akvariet gir. Etter at du har fullført kjøpet, vil du motta en kupong som inneholder en lenke til turen.

Atlanta: Self-Guided Audio Walking Tour

5. Atlanta: Self-Guided Audio Walking Tour

Start med å laste ned Action Tour Guide-appen, som vil fungere som din personlige turguide, lydomvisning og kart. Merk: Denne 3+ kilometer lange turen dekker det viktigste av Atlanta på 1-2 timer. Opplev Atlanta, Georgia, på en selvguidet tur via en app som fungerer som guide, forteller og kart i ett. Denne turen er utviklet av lokale guider, kreative forfattere og profesjonelle stemmekunstnere. Vandreturen begynner ved Centennial Olympic Park. Lær om de olympiske leker i 1996 og den sjokkerende bombingen som gikk uløst i et helt år. Nyt animerte videoer som lar deg visualisere det du ikke kan se, for eksempel forskjellige århundrer eller interiørrom. Sving innom Coca-Colas verden, Atlantas mest populære attraksjon. Opplev alle slags sære utstillinger, fargerike historier og cola-smaker fra hele verden. Etter det, stopp ved Georgia Aquarium, det største akvariet i USA. Se enorme hvalhaier og mer takket være akvariets tank på 10 millioner gallon. Fortsett sentrum, hør om den store brannen i Atlanta i 1917. Lær om den forbløffende brannen som gjorde hele 10 prosent av byen hjemløse. Hvis du vet hvor du skal lete, kan du fortsatt finne bevis på brannen. Fortsett å utforske sentrum og følg med på byens underholdningsvirksomhet, fra Hollywood til hip-hop. Hvis du vil ha et fugleperspektiv av Atlantas nydelige sentrum, kan du hoppe ombord på SkyView Atlanta pariserhjulet. Gå forbi APEX-museet, dedikert til svart historie i Atlanta. Skru deretter klokken tilbake til en tid før Civil Rights Movement, da halvparten av Atlantas befolkning ikke fikk stemme. Gå inn i Martin Luther King Jr. Historical District og gå til fødestedet hans, Auburn Ave. Hør hele historien om King, fra hans formative år til studiene i departementet og til slutt hans verdensendrende aktivisme. Stopp innom World Peace Rose Garden og en statue av Mahatma Gandhi. Lær Gandhis betydning for King og Civil Rights Movement som helhet. Gå deretter til International Civil Rights Walk of Fame. Hør om Kings sjokkerende attentat og hans varige arv. Til slutt, besøk King Center, hør om Coretta Scott King, og avslutt omvisningen i hjemmet til Kings fødsel.

Atlanta: Scavenger Hunt i Centennial Olympic Park

6. Atlanta: Scavenger Hunt i Centennial Olympic Park

Bruk smarttelefonen din som delveileder og deloppgavemester på denne morsomme åtseljakten rundt Atlanta. Se noen av byens mest kjente landemerker og oppdag noen skjulte perler underveis. Løs ledetråder og fullfør utfordringer, mens du lærer den lokale historien. Begynn i hjertet av Centennial Olympic Park, bygget for sommer-OL 1996. Deretter følger du et godt designet kurs blant monumentene og merkenavnsattraksjonene. Du vil gå omtrent 1,5 mil, men kan stoppe og starte når du vil. Nyt en skive ferskenpai eller kaldt glass søt te hvis du trenger en pause!

Georgia Aquarium: Behind the Seas in Home Virtual Tour

7. Georgia Aquarium: Behind the Seas in Home Virtual Tour

Oppdag hemmelighetene til Georgia Aquarium uten å måtte forlate huset med denne virtuelle "Behind the Seas"-turen. Nyt å lære om hvordan Georgia Aquarium drives med hele familien. Motta en kupong som inneholder en lenke som lar deg registrere deg for din on-demand-tur. Få en grundig og personlig titt bak kulissene på hva som ligger til grunn for å holde et akvarium i verdensklasse som Georgia Aquarium i drift hver dag. Bli fraktet til de fascinerende galleriene og utstillingene i museet. Føl deg godt å vite at kjøpet av en virtuell tur hjelper akvariet til å fortsette å gi eksepsjonell dyrepleie.

Georgia Aquarium: Harbor Seal Animal Encounter

8. Georgia Aquarium: Harbor Seal Animal Encounter

Med unike Harbor Seal Encounter, vil du gå bak kulissene til Cold Water Quest-galleriet og nyte omtrent 30 minutter i seals Aquarium-hjemmet. Du vil nyte en eksklusiv omvisning i selanlegget og en spesiell pedagogisk presentasjon om sel og delta i en spennende treningsøkt for steinkobbe sammen med Georgia Aquariums egne dyretrenere. Under tilsyn av trener vil du komme nærmere steinkobbe enn noen gang før. Lær av trenere som tilbringer utallige timer med disse dyrene og kan lære deg om deres habitater, bevaring, fôring og mer. Ta med hjem med et pro-grade bilde, slik at du kan dele minnet om dette øyeblikket med venner og familie. Programmet er en utforskning av bak kulissene til Cold Water Quest-galleriet og en grundig titt på Georgia Aquariums omsorg for seler. Det 30 minutter lange programmet inkluderer en pedagogisk orientering der deltakerne lærer om biologi, omsorg, trening og studier av sel Under din personlige dyreopplevelse vil du gå bak kulissene til selens habitat i Cold Water Quest, nyte en pedagogisk presentasjon om sel, delta i en treningsøkt og møte en av våre fastboende seler.

Georgia Aquarium: River Scout Virtual Tour

9. Georgia Aquarium: River Scout Virtual Tour

Oppdag utstillingene til Georgia Aquarium mens du tar en virtuell omvisning hjemmefra. Se skapninger fra en rekke elvehabitater som er plassert i akvariet, inkludert arter fra Asia, Afrika og Sør-Amerika, samt lokale arter som kan finnes i delstaten Georgia. Denne virtuelle "River Scout"-turen inneholder dyreliv i elver og innsjøer, inkludert alligatorer, knipsende skilpadder, buefisk og asiatiske småklouter. Oppdag temamiljøer fulle av fosser, tømmerstokker og en simulering av en buktende nordamerikansk elv som renner over hodet ditt. Gå på en virtuell reise til elver og innsjøer rundt om i verden og lær om det store mangfoldet av dyr i hvert habitat. Nyt utstillingene til Georgia Aquarium uten å forlate komforten til ditt eget hjem.

Olympic Park & Pemberton Place: A Self-Guided Audio Tour

10. Olympic Park & Pemberton Place: A Self-Guided Audio Tour

Gjenopplev glansdagene til Atlantas Centennial Olympic Park på en spasertur som dekker historien til den verdensberømte sportsbegivenheten. Starter foran parkens Olympic Rings-skulptur, vil du høre om betydningen bak disse ikoniske fargerike ringene. Du vil deretter valse gjennom parken, passere fem små plasser kjent som dyner, og finne ut hvordan byen kom til å arrangere sommerlekene i 1996. På Quilt of Origins vil jeg vise deg kunstverket som beskyttet parkgjengere mot en bombe. Fra dynene, vil du spasere til Pemberton Place, turist ground zero. Der vil du få innblikk i hvordan Atlanta ble opphavet til Civil Rights Movement og lære om den bisarre begynnelsen til den mest kjente brusen i verden. Innen en 3-minutters spasertur vil jeg vise deg Coca-Colas verden, Georgia Aquarium og National Center for Civil and Human Rights, som er den topprangerte attraksjonen i Atlanta på Tripadvisor. Deretter tar du inn noen av Atlantas ikoniske steder, fra Skyview Atlanta (vårt signatur pariserhjul) og teltet til The Tabernacle, en populær konsertsal, til det imponerende Westin Peachtree Plaza som ligger bare et steinkast fra der turen avsluttes. Der vil du høre om Ted Turner, grunnleggeren av Turner Classic Movies, Cartoon Network og CNN, og hans varige innvirkning på byen.

Flere reisetips for Georgia Aquarium, Atlanta

Vil du vite mer om aktiviteter i Georgia Aquarium, Atlanta? Trykk her for full oversikt