Våre mest anbefalte ting å gjøre i George Town, Penang

Heldagsutforskning i Pulau Penang med engelsktalende guide

1. Heldagsutforskning i Pulau Penang med engelsktalende guide

Batikkfabrikken, for det første, er et høydepunkt på denne Full Day Penang-turen (SIC). Møt en profesjonell lokal batikkmaler som jobber på en av øyas første batikkfabrikker. Bortsett fra Durian, er original muskatjuice et kjennetegn på Penang-frukt. Deretter, på Saanen Dairy Goat Farm, kan du prøve utsøkt håndlaget geitemelk produsert av en vennlig Penang lokal familie. Ikke bare det, men besøk fire betydelige religiøse bygninger i Malaysia som står sterkt på samme gatelinje, samt en visning av mer enn 50 fantastiske veggmalerier av Old Penang Street Art. Besøk deretter Floating Village på stillestående over vannet, Clan of Jetties fra kinesisk bosetning siden 1800-tallet og nyt et besøk på The Top Komtar, Rainbow Skywalk tilbyr fabelaktig sømløs utsikt over Georgetown og utrolige solnedgangsflekker.

Penang: Inngangsbillett til The Top Komtar Observatory og Rainbow Skywalk

2. Penang: Inngangsbillett til The Top Komtar Observatory og Rainbow Skywalk

Benytt sjansen til å besøke den høyeste bygningen i Penang, hvor du kan nyte panoramautsikt av byen.  Opplev først et av høydepunktene i tårnet på Rainbow Skywalk, som ligger på nivå 68 på taket til Top Komtar Tower. Utforsk dette åpne området som tilbyr besøkende sjansen til å nyte 360-graders utsikt av den berømte orientalske perlen, øya Penang og få de mest minneverdige bildene. De som søker adrenalin kan oppleve spenningen ved å «gå i løse luften» 249 meter over havet. Dra deretter ned til nivå 65, hvor du kan gå ut på utsiktsplattformen, som også har en glassgangvei, for å se verden gå forbi nedenfor. Fullfør opplevelsen med et besøk til Avenue of Adventures, inkludert andre attraksjoner som 7D discovery Motion Theater, Jurassic Research Centre, Ocean Explorer og mer.

George Town: Privat halvdagstur i historisk by

3. George Town: Privat halvdagstur i historisk by

Turguiden vår henter deg fra hotellet ditt i George Town-området for å starte din halvdagstur i George Town som tar deg inn i hovedattraksjonene og pittoreske severdighetene. Du vil besøke Clan Jetties langs sjøen i George Town. Få en førstehåndsvisning av en husstylte ved kysten av den levende arven til Chew Clan for å gå gjennom hverdagen deres. Fortsett å besøke det tidligere huset til den kinesiske kapteinen, Pinang Peranakan Mansion, og beundre samlingene deres som ikke finnes andre steder. Dette elitehuset inneholdt mange minner fra da de kinesiske immigrantene giftet seg med lokalbefolkningen og skapte en blanding av øst møter lokalbefolkningen; derfor ble en ny tradisjon båret. Ta en tur til Khoo Kongsi, et av de flotteste templene eller klanhusene til Khoo-familien, og beundre den fantastiske arkitekturen, en av de beste utenfor Kina. Lær om historien, ritualene, Fengshui og trivia i Khoo Kongsi. Deretter runder vi av turen med et besøk til Pulau Tikus og besøker Reclining Buddha Temple. Bli overrasket over verdens 3. lengste liggende Buddha-statue og se forskjellene mellom kinesiske og siamesiske drager i det liggende Buddha-tempelet. Se den stående Buddhaen og sjekk ut Guardian of verden (Panca Rupa). Kast noen mynter for flaks i Livets fontene og lær om Buddhas reise i det burmesiske tempelet. Etter å ha fullført denne turen vil du bli overført tilbake til hotellet ditt trygt.

Penang: Topp syv underverker i Penang Private Exploration Tour

4. Penang: Topp syv underverker i Penang Private Exploration Tour

Begynn turen etter en henting kl. 09.00 ved å besøke Clan-bryggen, en liten flytende landsby fylt med suvenirbutikker og matbutikker. Gå videre til Kuan Yin, Penangs eldste tempel, bygget i 1728 av tidlige innvandrere fra Kina. Dra til Masjid Kapitan Keling for å se en 200 år gammel moske. Gå ut til Sri Maha Mariamman, et vakkert tempel i sør-indisk stil dekket med utskjæringer av guder og gudinner. Gå videre til St. George Church, et fint eksempel på arkitektur i georgiansk stil med utstillinger av historien. Fortsett til Pinang Peranakan Mansion og opplev hvordan det føles å være en av de rikeste malayserne. Fullt av gammeldags sjarm og samlinger, er dette et flott sted for fotografering. Ditt neste stopp er Fort Cornwallis, et eksempel på britisk kolonialarkitektur fra denne perioden. Til slutt, avslutt turen med noen appetittvekkende lokale retter, før hotellet slipper av.

Penang: Selvguidet audiotur

5. Penang: Selvguidet audiotur

Gjennom denne fascinerende lydturen vil du se hvordan denne en gang britiske koloniserte byen utviklet seg til sitt nåværende mekka av kultur og multikulturalisme. Mens Penang har gått fremover med tiden, har også beholdt noe av den gamle historiske sjarmen med sine vakre kolonibygninger og forseggjorte kinesiske og indiske templer, som hver har sine egne unike håndskårne egenskaper. Du vil snirkle deg gjennom de trange gatene for å besøke noen av de mest historiske og intrikate templene i verden. For en annen utsikt over byen, vandre gjennom Little India hvor du har muligheten til å prøve deilig indisk mat som roti canai, thosai, briyani ris og tandoori kylling. Maten er rimelig og smakfull, og du kan også oppleve å smake mat på et bananblad med hendene og uten redskaper om du ønsker det. Det er også en unik sjanse til å besøke The Clan Jetties, som er en samling vannlandsbyer ved Weld Quay hvor det indiske samfunnet bygde mange forseggjorte templer som Mahamariamman Temple. Mens den muslimske innflytelsen kan sees ved Kapitan Keling-moskeen, Acheh-moskeen og Penang Islamic Museum. Clan Jetties utgjør en del av Penang Heritage Trail. Det regnes som en av de siste bastionene av gamle kinesiske bosetninger på øya, og dette kystsamfunnet er hjemsted for hus på stylter av forskjellige kinesiske klaner. Hver av disse vannlandsbyene er over et århundre gamle, og er oppkalt etter en kinesisk klan (med Chew Jetty som mest turistvennlig). Denne guidede lydturen vil hjelpe deg å oppdage at Penang virkelig er Orientens perle i Malaysia.

George Town: Adgangsbillett til The Habitat Penang Hill

6. George Town: Adgangsbillett til The Habitat Penang Hill

Nyt 'The Habitat Penang Hill' med dette dagspasset til en autentisk, mangfoldig og lærerik malaysisk regnskogopplevelse. Følg en naturforsker langs en natursti for å avdekke en myriade av flora og fauna som okkuperer dette unike området. Starter ved skogbunnen, naturforskere tar deg med på en reise langs en natursti for å se plantene, trærne, insektene, fuglene, krypdyrene og pattedyrene som kaller "The Habitat" hjem. Utforsk det biologiske mangfoldet i regnskogen på en 230 meter lang Langur Way Canopy Walk. Besøk Curtis Crest Tree Top Walk på toppen av Penang Hill og omfavn 360-graders panoramautsikt over Penang Island fra det høyeste utsiktspunktet i Penang. Gå til Shop on the Hill for å kjøpe pedagogiske og etisk produserte varer med naturtema Bli sent og se de nattaktive skapningene våkne med en natt- og solnedgangstur. Kjøp noe å spise på Habitat Café med forfriskninger som spenner fra håndverkskaffe, gourmetkaker og malaysiske kulinariske herligheter, til håndverksøl med Penang-tema.

George Town: Penang Island Halvdagstur med guide med kaffe

7. George Town: Penang Island Halvdagstur med guide med kaffe

Oppdag det liggende Buddha-tempelet og Malaysias høyeste Buddha-statue. Lær om fortiden og kjør innom Kapitan Keling-moskeen. Gå til Chew Jetty, kjent for de mange husene på påler. Nyt deilig kaffe med en gratis smaksprøve på Coffee Tree i George Town. Dra nytte av hotelltransport. Møt sjåføren din på hotellet, og hopp deretter inn i bilen for å starte turen. Gå først til den liggende Buddha Wat Chayamangkalaram, som er det eldste thailandske tempelet i staten. Beundre den fjerde lengste liggende Buddha-statuen i verden og andre statuer av mytiske skapninger i tempelet. Deretter krysser du veien og sjekk ut Dharmikarama Burmese Temple hvis du vil se den høyeste Buddha-statuen i Malaysia. Lær hvordan disse templene ble bygget på grunn av bosettingen av de thailandske og burmesiske samfunnene i Malaysia på begynnelsen av 1800-tallet. Etter dette kan du nyte en kjøretur i George Town. Gå gjennom disse historiske gatene, som har blitt utpekt som et UNESCOs verdensarvsted, og se Fort Cornwallis, Little India, Chew Jetty og mer. Se Kapitan Keling-moskeen fra 1800-tallet, som ble bygget av indiske handelsmenn. Deretter kan du se på trestyltehusene ved Chew Jetty. Etterpå, stopp ved Coffee Tree i George Town, og nyt en gratis prøve av deilig Penang hvit kaffe og te. Se en demonstrasjon av tinn for å lære om malaysisk håndverk. Til slutt, len deg tilbake og slapp av mens sjåføren slipper deg tilbake til hotellet på slutten av turen.

Privat Penang City Tour med Kek Lok Si Temple

8. Privat Penang City Tour med Kek Lok Si Temple

Turen din begynner med henting fra hotellet ditt i Georgetown i tide. Møt og hils på din vennlige sjåfør i hotellets lobby og fortsett for turen. Sjåføren din henter deg fra ditt respektive hotell, så drar du ut for å besøke Wat Chayamangkalaram-tempelet, Dhammikarama Burmese-tempelet og gatene i George Town - et UNESCOs verdensarvliste. Etter det vil du besøke Kek Lok Si-tempelet. Bygget i 1891 som en liten helligdom, har den siden utvidet seg til å bli et av de mest majestetiske og største templene i Sørøst-Asia. Siden grunnleggelsen i 1930, er "Pagoda of Ten Thousand Buddhas" ansett som et av Penangs vakreste arkitektoniske underverk, da den er i stand til å inkorporere 3 kulturer i én struktur - med sin kinesiske åttekantede base, thailandske mellomlag og burmesisk krone. En 30,2 m Guan Yin (Goddess of Mercy) bronsestatue ble reist i 2002 på templets høyeste punkt. Den kan nås via en skråheis i midten. På veien vil du stoppe for gratis prøvesmaking av Penangs berømte hvite kaffe/te på Coffee Tree.

Privat Pulau Penang-tur: stier til raseharmoni

9. Privat Pulau Penang-tur: stier til raseharmoni

Utforsk Penang Island på denne private 4-timers guidede turen og besøk de ikoniske stedene som vil interessere deg mest. Denne fullstendig tilpassbare turen handler om deg. Start dagen med å besøke Kuan Yin-tempelet. Det er et av de eldste templene i Penang bygget i 1728. Templet ligger på Jalan Masjid Kapitan Keling (tidligere kjent som Pitt Street) og ble bygget av tidlige innvandrere fra Kina. Templet gjennomgikk nylig omfattende renoveringer for å gi det en sårt tiltrengt ansiktsløftning. Arkitekturen og dekorasjonene er imponerende. Du kan lære hvordan de malaysiske kineserne utfører sitt tilbedelsesritual til gudene/gudene sine. Det andre stoppet er Kapitan Keling, landemerket i Penang. Bortsett fra moskeen er det kulturelle sentre der som viser frem kulturen og historien til det indiske muslimske samfunnet, da de spiller en stor del av Penangites livsstil generelt. Det er et veldig godt vedlikeholdt sted for tilbedelse og definitivt verdt et besøk selv for ikke-muslimer. Besøk Sri Mahamariamman-tempelet. Et av de eldste hinduistiske templene som står i Penang, Malaysia. Templet har stått der, på samme sted, for 200 år siden. Fantastiske skulpturer av guder og gudinne er å se i hovedinngangen til tempelet. God attraksjon å besøke med familie og venner for å lære hinduistisk kultur, ritualer og religion. Smak indisk te og søtsaker og lager selv minneverdig selfie. Du vil deretter flytte til St Georges Church, som er den eldste anglikanske kirken i Sørøst-Asia, bygget i 1816. Den ligger langs Farquhar Street, en av de vakreste britiske koloniarvbygningene i Penang. Det mest slående trekk ved kirken er uten tvil de enorme greske søylene som ligger langs inngangen foran. Paviljongen som sitter på plenen gir også en gresk luft til atmosfæren. St George Church er en må-se på listen over steder å besøke. Gå forbi Little India street, gå inn i litt av malaysisk indisk kultur på dette stedet, fra turistbutikkene til de indiske gatematleverandørene og kafeene. Det blir en godbit for sansene med mye vakkert å høre, lukte og smake på! Ditt neste stopp vil være i The Reclining Buddha Temple. Det ligger ved Burma Road. Templet kan sees på veien fra Georgetown til Batu Feringghi. Det er et stille og fredelig sted. Her kan du se og lære om ulike religioner du ikke har vært utsatt for. Til slutt er Dharmikarama Burmese Temple det eneste burmesiske buddhisttempelet utenfor Myanmar. Det står overfor Wat Chayamangkalaram-tempelet, med et par store steinelefanter som flankerer frontportene. Det er et veldig vakkert og stort buddhistisk tempel med en stor liggende Buddha-statue. De som elsker å lære kulturelle mangfold og harmoni kan ikke gå glipp av et besøk til dette tempelet for et snev av velsignelse og et skudd av farger. Etter å ha fullført turen vil du bli satt av tilbake på hotellet.

George Town: Entopia by Penang Butterfly Farm - inngangsbillett

10. George Town: Entopia by Penang Butterfly Farm - inngangsbillett

Gå inn i naturens klasserom med denne billetten til "Entopia by Penang Butterfly Farm" i George Town. Nyt en dag på et familievennlig oppdagelsessenter hvor sommerfugler og insekter kan komme ut og leke fritt. Ta del i en rekke pedagogiske foredrag  Gå inn i et massivt drivhus der sommerfugler svever over frodige tropiske hager. Finn et utvalg av reptiler som skjeggete drager og en rekke andre små skapninger. Prøv å se alle 60 arter av sommerfugler som kaller dette fortryllende rommet hjem. Gå til Natureland levende utendørs hager og The Cocoon innendørs oppdagelsessenter for å avdekke 150 arter av fauna og mer enn 200 arter av flora blir vist frem. Engasjere seg i naturen med planlagte naturlæringsaktiviteter og samtaler.

Legg til datoer

Ting å gjøre i
George Town, Penang

Alle aktiviteter

21 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Oppslukende opplevelser

Utforsk området rundt George Town, Penang

Utforsk alle

Ofte stilte spørsmål om George Town, Penang

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve George Town, Penang?

Hvilke er de beste omvisningene å bli med på i George Town, Penang med barn?

Flere reisetips for George Town, Penang

Vil du vite mer om aktiviteter i George Town, Penang? Trykk her for full oversikt