Legg til datoer

Genova Dyrehager og akvarier

Ofte stilte spørsmål om Genova

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Genova?

Toppattraksjoner man bør få med seg i Genova er:

Flere reisetips for Genova

Vil du vite mer om aktiviteter i Genova? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Genova

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 1 541 vurderinger

Besøket til akvariet var intenst for mengden arter som var tilstede, velkomstvideoen som ble projisert ved inngangen var vakker, og introduserte den marine verdenen du vil møte, dekk på skipet og et fantastisk utsiktspunkt over den fantastiske byen Genova samt en bar og en butikk med karakteristiske gjenstander fra akvariet. Den eneste forbedringen som kan gjøres er knyttet til tilstedeværelsen av noen av personalet (svært få i hele banen, bare to veldig sjenerte operatører) som, spesielt på noen punkter, orienterer besøkende som er desorienterte. Den eneste ulempen foran tankene på grunn av for mange mennesker er overfylt, venter ikke på at de foran skal bevege seg, og derfor er det slitsomt å kunne nyte observasjonen. Å kjøpe billettene på nettet var veldig smidig, vi gikk på et øyeblikk

Alt var perfekt, kjøpte billetter på nett, e-postene med både elektroniske og utskrivbare bilag kom umiddelbart. Fast dato og alt gikk til akvariet null problemer og alt veldig fint sønnen min hadde det veldig gøy og jeg må si at jeg virkelig likte akvariet det var et helt liv som jeg ikke har returnert. Stra anbefales for alle familier!!!

Bare superlative adjektiver! Spennende, veldig godt tenkt med en enkel sti som ikke får deg til å gå glipp av noen av svømmebassengene. Godt organisert, rett fra bestilling og nettbetaling. Tillat 4 timer for et besøk gjort rolig, nyt det

Utmerket service, priser og organisering av Get your guide. Alt enkelt og intuitivt. På akvariet, til tross for at det var en veldig travel dag, kom vi raskt inn og fikk en hyggelig opplevelse for både voksne og barn.

det er vakkert hvor mange dyrearter du kan se. delfinene er en hit som du bare kan anbefale å bli lenger. Når du kommer ned for å se nærmere på haiene, skjønner du hvor stort akvariet egentlig er.