Legg til datoer

Genova
Dyrehager og akvarier

Dyrehager og akvarier

Våre mest anbefalte Genova Dyrehager og akvarier

Genova: Tidsbestemt adgangsbillett til akvariet

1. Genova: Tidsbestemt adgangsbillett til akvariet

Dra til Genova akvarium for å se mer enn 5000 dyr, fra 400 arter i Italias største maritime zoo. Lær hvordan akvariet ble bygget for Genoa Expo '92, og mangfoldet av bevaringsprogrammer som akvariet er involvert i. Beundre den største utstillingen av akvatisk biologisk mangfold i Europa. Her kan du beundre den fascinerende verden i vannet mens du utforsker mer enn 70 akvarier med spennende dyr. Beundre dyr fra Antarktis, slik som pingviner, og se haier, sel, maneter og fargerike fisk som svømmer rundt koraller. Dra til Cetacean Pavilion, designet av Renzo Piano, og la deg overraske av tumlere i 4 bassenger uten tak.

Genova: Akvarium i Genova med lunsj

2. Genova: Akvarium i Genova med lunsj

Fordyp deg i den største utstillingen for biologisk mangfold i vann i Europa. Spaser gjennom verdens mest fascinerende hav og farvann mens du oppdager havet og nyter en uforglemmelig opplevelse. I spektakulære omgivelser kan du nyte nye tematiske reiseruter for å bli kjent med alle hemmelighetene, kuriositetene og detaljene til et sted som aldri slutter å overraske og begeistre. Berik besøket ditt med lunsj på Tender Cafè, som er en gatekjøkkenbar inne i Akvariet i Genova, som har en fantastisk terrasse med utsikt over havnen i Genova. Det vil være der du kan smake og oppdage liguriske og genovesiske spesialiteter. Lunsj er genovesisk focaccia med burrataost, cherrytomater, chips eller en salat. Lunsj inkluderer også 1 valgfri drink.

Fra Genova: Båttur rundtur til Portofino

3. Fra Genova: Båttur rundtur til Portofino

Tilbring ettermiddagen med å utforske Portofino, bare en kort tur nedover kysten fra Genova. Sjekk ut det fantastiske landskapet underveis og utforsk den sjarmerende og unike landsbyen for ettermiddagen. Avreise fra Genovas Porto Antico Calata Mandraccio og dra til Portofino. Når du reiser langs kysten, kan du beundre de vakre klippene og kystlandskapet. Camogli, San Fruttuoso-bukten, Portofino-oddet og det hvite fyret på klippen venter på deg. Den naturlige skjønnheten i området vil garantert forbløffe. I Portofino kan du besøke torget, de berømte butikkene og beundre den unike utsikten foran kirken San Giorgio. Kanskje unne deg selv gelato før du returnerer til Genova.

Genova: Hop-on Hop-off-turbillett

4. Genova: Hop-on Hop-off-turbillett

Genova, som står på Unescos verdensarvliste, er hovedstaden i Liguria og Christofer Columbus' fødested. Ta panoramabussene og se de mange monumentene og storslåtte bygningene fra 1500- og 1600-tallet som ligger langs Strada Nuova. Med en billett som er gyldig i 24 eller 48 timer kan du beundre både det historiske sentrum og strandpromenaden ved Corso Italia. Denne bussen er også en ideell måte å komme seg til shoppingsteder på. Takket være muligheten til å gå av og på ved alle holdeplasser kan du besøke attraksjoner som katedralen San Lorenzo, som er bygget i ulike stilarter fra gotikk til renessanse, og Palazzo Ducale. De beste kunstsamlingene kan besøkes i tre forskjellige bygninger i Strada Nuova-museene. Se Rubens' mesterverk sammen med andre verk av italienske og lokale kunstnere. Nyt 360° panoramautsikt fra bussens andre etasje. Unn deg en spasertur langs den elegante Via Garibaldi, som ligger i Genovas kulturelle hjerte, og som er omkranset av imponerende bygninger og elegante butikker. I nærheten av Porto Antico finner du en rekke attraksjoner som passer for hele familien, blant annet akvariet hvor du kan se delfinshow. Det går busser daglig hvert 20. til 30. minutt frem til sent på ettermiddagen, og da kan du ta deg tid til å utforske byens livlige natteliv. Hjertet av byen er den gamle delen av Genova, frem til grensen som markeres av Piazza Sarzano og via San Lorenzo. Med en billett som er gyldig i 24 eller 48 timer kan du også gå om bord i bussene dagen etter og stoppe ved heisen som tar deg til utsiktspunktet Spianata Castelletto. Mens du beundrer de vakreste monumentene i Genova, kan du lytte til den informative kommentaren fra audioguiden som er tilgjengelig på flere språk. Historisk rute - stoppesteder på den røde linjen. 1) Acquario 2) Garibaldi 3) De Ferrari 4) Brignole jernbanestasjon 5) Via XX Settembre 6) Carignano 7) Corvetto 8) Portello - Spianata Castelletto 9) Principe jernbanestasjon 10) Cruiseterminal 11) Mei Kystruten - blå linje stopper 1) Acquario 2) Garibaldi 3) De Ferrari 4) Piazza della Vittoria 5) Boccadasse 6) Levante Water Front - på forespørsel 7) Via XX Settembre 8) Galleria Mazzini 9) Portello- Spianata Castelletto 10) Principe jernbanestasjon 11) Cruiseterminal

Genoa: Aquarium of Genoa & City of Children and Youth Ticket

5. Genoa: Aquarium of Genoa & City of Children and Youth Ticket

Nyt to av Genovas toppattraksjoner med denne kombinerte inngangsbilletten til Akvariet i Genova og Barne- og ungdomsbyen. Finn den perfekte underholdningen for hele familien i Italias største akvarium, og utforsk et lekeområde med over 3000 kvadratmeter viet til barneaktiviteter. På Barne- og ungdomsbyen kan du gå inn i en utstilling som bruker "Fem sanser" som et verktøy for å overføre kunnskap og ha det gøy, og veilede barn og tenåringer på en reise for å oppdage seg selv og verden gjennom multisensoriske eventyr. Nyt et fargerikt miljø med 5 rom dedikert til de 5 sansene syn, lyd, lukt, smak og berøring. Tilbring tid i rom dedikert til interaktive opplevelser, uten fast rute – flytt fra rom til rom som du vil for å utforske sansene dine. Deretter kan du fordype deg i den største utstillingen av akvatisk biologisk mangfold i Europa. Oppdag 600 dyrearter, fra de sjeldneste sjøkuene til populære sjøpattedyr som delfiner. Opplev nye tematiske reiseruter for å lære om alle hemmelighetene til undervannsverdenen. Se en haitank med holografiske effekter. Se hvitlakkerte vegger designet for å se ut som is mens du lærer om de tøffe forholdene i Antarktis og subantarktiske områder. Observer gentopingviner og magellanske pingviner i Isriket som etterligner klimaet på Falklandsøyene. Besøk 2 renoverte områder i Akvariet i Genova dedikert til bevaring og gjenoppretting av dyr i vanskeligheter eller reddet av myndighetene fra farlige situasjoner og overlatt til akvariet.

Genova: Hvalsafaricruise med marinbiologguide

6. Genova: Hvalsafaricruise med marinbiologguide

Bli med på et hvalsafaricruise i Pelagos Sanctuary med en marinbiologguide. Se sjødyrene i deres naturlige habitat og lær om arter, vaner, atferd og mer. Ved ankomst vil du motta en introduksjonsorientering om Pelagos Sanctuary fra marinbiologguiden din. Lær mer om dets historie, bevaringsprogrammer og artene som befinner seg der, inkludert finnhval, spermhval, blekhodenebbhval, tumlere og mange flere. Sett seil på åpent hav og nå noen av de mest gunstige stedene for å se ulike arter av sjøpattedyr i deres naturlige habitat. Vent i spenning på å oppdage noe i vannet, eller et hopp som kunngjør ankomsten av en gjeng med delfiner. I full overensstemmelse med ikke-forstyrrelsesdirektivene, nærme deg vannpattedyrene med båt og se dem boltre seg i sitt naturlige habitat. Lær flere interessante ting om arten fra ekspertbiologguiden din, inkludert kostholdet og væremåten deres. After admiring the jumps or breaches, go in search of other marine species within the sanctuary. Still gjerne guidene mange spørsmål og lær om det viktige arbeidet som utføres for å beskytte innfødt marineliv.

Genova: Inngangsbillett til museet for barn og unge

7. Genova: Inngangsbillett til museet for barn og unge

Nyt en inngangsbillett til The City of Children and Young Museum i Genova. Gå gjennom dette museet og styrk sansene dine mens du leker og samhandler med kunst og fargerik digital teknologi som tar deg med på en reise for å oppdage deg selv. Oppdag en verden av ren fantasi. Gå inn i alle interaktive rom hvilken rute du vil. Beundre kaleidoskopet av fargerike, oppsiktsvekkende optiske illusjoner og test sansene dine mens du går gjennom dette ekstraordinære museet. Lukt, se, ta på, hør og smak deg gjennom denne utstillingen. Lytt til lydbølger, se former, lek med refleksjoner og speil, finn ut alt om smaksløker og berør de iøynefallende skjermene. Gå rundt og ta selfies ved 3D-nesen, lollipop-skjermene eller hva du måtte ha lyst til; disse bildene vil garantert gi deg mange Instagram-likes. Opplev en uforglemmelig, morsom dag ute for hele familien som vil ta over fantasien din.

Genova: Kombibillett til verdensberømt akvarium og fyrtårn

8. Genova: Kombibillett til verdensberømt akvarium og fyrtårn

Opplev akvariet i Genova, det største akvariet i Italia, som ligger i det gamle havneområdet i Genova. Nyt et spennende, oppslukende og engasjerende besøk før du klatrer opp trappene til Lighthouse of Geno, det høyeste fyret i Middelhavet. Ta en rik og spennende reise mens du oppdager verdens hav i et akvarium som er vert for det mest omfattende utvalget av biologisk mangfold i vann i Europa. Utstillingsgalleriet består av over 70 utstillinger og 600 arter fra alle verdens hav. Fra de sjeldneste artene som sjøkuer - sjøpattedyr som kan være opphavet til legenden om havfruer - til de mest kjente som delfiner, pingviner og haier. Genoa Aquarium er fylt med nyskapende scenografi, de nyeste digitale installasjonene, et fullstendig fornyet lys- og lyddesign, og et rikt daglig program med taler. Se også to områder dedikert til reptiler og amfibier, og til bevarings- og utvinningsprosjekter for dyr i vanskeligheter eller beslaglagt av myndighetene og betrodd akvariet. Deretter går du over den ikoniske promenaden for å besøke det monumentale komplekset til Fyrtårnet i Genova, et symbol på byen. Verdens femte høyeste fyr, Lanterna di Genova, har vært i drift i nesten ni århundrer og er det offisielle fyrtårnet til Genova havn. Gå opp de første 172 trinnene for å beundre Genova fra toppen av den første panoramaterrassen.

Genova: Kombibillett til akvarium og FantaCinema

9. Genova: Kombibillett til akvarium og FantaCinema

Se tanker med vakkert og merkelig vannlevende liv på Genova Aquarium. Oppdag skapninger fra det liguriske hav, det nordatlantiske og karibiske rev. Se delfiner, pingviner og sjøkyr leke i habitatene deres. Besøk den lekne fortiden til fantasy-kino på FantaCinema. Se originale stykker, minner, statuer, artikler og plakater. Lær hvordan fantasy-kinoen ble født og hvordan den utviklet seg. Lytt til lydspor fra kultfilmer mens du besøker utstillingene. Se på kultobjekter som den berømte "the machine of tempo"-original brukt av Zemeckis i filmen Back to the Future, eller de originale kostymene fra Alien og Star Wars. Gå gjennom Harry Potter og Game av Kings-seksjoner.

Genova: Inngangsbilletter til akvariet og Christopher Columbus' hus

10. Genova: Inngangsbilletter til akvariet og Christopher Columbus' hus

Dra nytte av en kombinasjonsbillett i Genova for å gå inn i Akvariet i Genova og Christopher Colombus' hus. Utforsk akvariet for å finne sjeldne marine arter som sjøkuer, delfiner og haier før du besøker barndomshjemmet til den berømte italienske oppdageren. Velg å starte dagen på akvariet i Genova eller på Christopher Colombus' hus og tilbringe så mye tid du vil på stedene. Oppdag et omfattende utvalg av akvatisk biologisk mangfold i akvariet og gå gjennom 70 utstillinger som viser sjødyr fra hele verden. Se vakre sjøkuer som svømmer bak glasset og kom tett på pingviner. Pass like utenfor de gamle middelaldermurene for å finne Christopher Colombus' hus. Lær om livet og barndommen til den beryktede navigatøren som seilte over Atlanterhavet. Utforsk verkstedet i første etasje og gå inn på loftet.

11 aktiviteter ble funnet
Sorter etter:

Du vil kanskje like...

Genova

Genova

Ofte stilte spørsmål om Genova Dyrehager og akvarier

Hva er andre ting å gjøre enn Dyrehager og akvarier som er verdt å besøke i Genova?

Flere reisetips for Genova

Vil du vite mer om aktiviteter i Genova? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Genova

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 1 541 vurderinger

Besøket til akvariet var intenst for mengden arter som var tilstede, velkomstvideoen som ble projisert ved inngangen var vakker, og introduserte den marine verdenen du vil møte, dekk på skipet og et fantastisk utsiktspunkt over den fantastiske byen Genova samt en bar og en butikk med karakteristiske gjenstander fra akvariet. Den eneste forbedringen som kan gjøres er knyttet til tilstedeværelsen av noen av personalet (svært få i hele banen, bare to veldig sjenerte operatører) som, spesielt på noen punkter, orienterer besøkende som er desorienterte. Den eneste ulempen foran tankene på grunn av for mange mennesker er overfylt, venter ikke på at de foran skal bevege seg, og derfor er det slitsomt å kunne nyte observasjonen. Å kjøpe billettene på nettet var veldig smidig, vi gikk på et øyeblikk

Fenomenal. Jeg hadde aldri vært der, og jeg brukte lett to timer der uten å være klar over det. Alt er så godt ivaretatt og vakkert, jeg hadde muligheten til å spørre en av de ansatte om veibeskrivelse og de er alle så snille og hjelpsomme. Ruten er ikke veldig tydelig noen steder, men det var faktisk lett å finne hvem du skulle spørre. Den generelle opplevelsen var virkelig vakker, avslappende og lærerik, og noen av disse artene hadde jeg aldri sett i hele mitt liv, så det var også veldig veldig spennende.

Et velholdt magisk sted, en vakker opplevelse, spesielt hvis laget med barn, datteren min var beruset av forundring

Veldig enkelt og oversiktlig å bestille via GetYourGuide. Smertefri bestilling, betaling og inngang til akvariet.

Bare fantastisk! Paolo & Simona Fabio & Luca