Opplevelser i
Genova

Visit this gateway to the Riviera and find a city buzzing with historical gems, plus some incredible beaches.

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Toppopplevelser


Ofte stilte spørsmål om Genova

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Genova?

Toppattraksjoner man bør få med seg i Genova er:

Flere reisetips for Genova

Vil du vite mer om aktiviteter i Genova? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Genova

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 3 013 vurderinger

Et veldig komplett besøk på bare én dag.

En interessant og travel dag; mye buss, men det er den eneste måten å besøke og få en ide om Genova, en sjøfartsby; Med interessante, monumenter og atmosfære, hjelper den lille guidede turen å bli kjent og så kan du nyte vandre i nærheten av havnen. Besøket til Portofino er veldig vakkert og med vakker utsikt, spesielt når man kommer med båt; Det vil si hvis du er villig til å gå og klatre i bakker, men det er verdt det....... det hvis det også er praktisk å utnytte tiden i Santa Margarita før du tar båten til Portofino og besøker noen steder uten å gå bort for ikke å gå glipp av båten .. ........ Nyt landskapet som det vil være tid på returen til å hvile på bussen. Som alltid, dra nytte av vennligheten til guiden for å informere deg; i vårt tilfelle var turen på engelsk, jeg har ingen problemer, men min kone som ikke snakker det var i stand til å kommentere på spansk med ham.

Jeg vurderer at evalueringen er god

Jeg forsto bare japansk, så jeg sjekket diverse e-poster og svarte høflig. Det er litt vanskelig å forstå hvordan man møtes om morgenen. Det var bare en engelsk guide. Jeg sjekket kun hentetiden. Gatene i Genova er fantastiske. Jeg var glad for å kunne gå til Ferrari Square. Jeg dro rundt for å se en veldig fin by. Det var synd at jeg ikke hadde tid til å gå til kirken på fjellet eller til å se meg rundt fordi Portofino bare var kort tid. Det hadde vært enda bedre om jeg kunne se nærmere på de historiske bygningene fordi det var fra bussen. Sjåføren, guiden og Activision var generelt bra.

Mye kunnskap på kort tid

Guiden var kunnskapsrik og virket glad i byen sin. Litt mye detaljkunnskap - men en svært interessant runde i det historiske sentrum. At turen også omfattet billetter til Palazzo Rosso og Palazzo Bianco var en hyggelig overraskelse. At turen ble guidet både på italiensk og engelsk gjorde nok at det gikk mer tid enn det ville gjort med bare et språk, men samtidig ga det tid til å se og la ny kunnskap synke inn.

Opplevelse for hele familien!

Akvarie er super moro for alle i familien! Hvalsafari var en mix mellom litt kjedelig og veldig moro når vi så dyr! Varmt! Ta med maSse drikke og mat.

The guide showed me parts of Genova which was not described in any guidebooks I came across. I was very pleased with the tour.