Legg til datoer

Rådhuset i Gdansk

9 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Flere reisetips for Rådhuset i Gdansk

Vil du vite mer om aktiviteter i Rådhuset i Gdansk? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Rådhuset i Gdansk

Samlet vurdering

4.8 / 5

basert på 300 vurderinger

Da var det en fin dag

Dessverre fikk sjåføren vår først endret hentetid sent på kvelden før utflukten vår. Så jeg måtte ringe ham først slik at han ble informert om det. Det burde organiseres bedre. Men siden sjåføren vår allerede var på vei, plaget ikke forsinkelsen oss. I begynnelsen var guiden vår litt veldig stille, men det endret seg i Gdansk og vi fikk veldig interessant informasjon. Til lunsj ble vi tatt til en veldig hyggelig restaurant som serverte veldig god polsk mat til veldig gode priser. Derfra kunne vi begynne å utforske Gdansk med en gang, så vi mistet ingen tid. Alt i alt var det en veldig interessant og godt planlagt tur. Vi kunne ha endret rekkefølgen når som helst eller gjort noe helt annet. Guiden vår var veldig fleksibel her og tilpasser alltid rutene sine til kundene.

Storslått introduksjon til Tri-City-området

Guiden vår Michał var lett å kommunisere med før, under og etter vår tur på hele dagen med ham. Han var punktlig, vennlig og veldig grei; fantastisk lett å snakke med. Takket være hans verdslighet og uutømmelige kunnskap om Gdańsk og omgivelsene, ble oppholdet i området beriket overordnet. Og i stedet for bare å fortelle oss ting om Gdańsk som kan finnes i en gitt kopi av Lonely Planet, hjalp han oss med å oppdage fantastiske historier og steder som andre kanskje aldri vet.

Stor tur for alle aldre.

Til tross for snø, vind og kulde, bød byguiden vår på en spennende og underholdende tur. Mye interessant informasjon ga oss god innsikt i historien til Gdansk, og noen få små tips førte oss til flotte butikker og en flott bryggerestaurant. Vi var en gruppe fra 1 til 37 år gamle - alle var begeistret. Det kan ikke være enklere å bestille på forhånd. Takk.

Fantastisk

Veldig kjekt tur med ei fantastisk guide, Helena. Alle 23 personen var veldig fornøgd med guide og fottur. Tusen takk og lykke til videre.

Our guide Karina Weronika Herholz is very informative, kind, very intelligent. She is highly recommented to be a guide for other tourist.