Gamle Kairo

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Flere reisetips for Gamle Kairo

Vil du vite mer om aktiviteter i Gamle Kairo? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Gamle Kairo

Samlet vurdering

4.3 / 5

basert på 2 987 vurderinger

Alt var veldig enkelt. Sjåføren vår og reiseleder (Bassant) vi venter på oss i tide i lobbyen på hotellet. Vi likte severdighetene på vei til middagscruise og fikk tilbringe ekstra tid med Bassant og ventet på at båten skulle komme ... trafikken var liten den dagen. Hun ble ombord for å hjelpe med alt vi trengte, men vi hadde et bord for oss selv. Drikkevarer er ikke inkludert, og vi hadde bare vann og en drink, så vi fikk ikke mye oppmerksomhet fra servitørene slik de store drikkerne gjorde, men vi hadde ikke noe imot det. Maten var deilig, ikke et 5 -stjerners hotellmåltid, men alt veldig velsmakende. Sangerne, danserne og utøverne var bare fantastiske, og de andre gjestene som danset gjorde det også mye morsommere. Bassant tok oss med opp på dekk for utsikten og bildene og tok oss trygt tilbake til hotellet. Å være i Nilen var rett og slett fantastisk, og alle var veldig hyggelige og morsomme! Jeg anbefaler definitivt denne turen ... sikkert en god del. De tar også amerikanske konta

Guiden vår Amir er så flott! Kunne ikke ha bedt om mer. En så kul og jordnær fyr. En så fantastisk opplevelse og en god måte å bli kjent med kulturen. Sjåføren vår var i tide. Kjørte veldig trygt. Da vi kom dit, var personalet veldig høflige og hjelpsomme. Maten var fantastisk. Så mye å velge mellom og all lokal mat. Sangen var kul. Ansatte var oppmerksomme gjennom hele greia som var vår guide. Han chattet med oss, ga oss litt historie om Nilen og svarte på alle spørsmål vi hadde. Vi likte utsikten fra toppen av båten også.

Guiden vår Engy Ashour gikk ut av hennes måte å gjøre opplevelsen uforglemmelig. Hun var informativ og ga oss masse interessant informasjon. Hun tillot oss å gå i vårt eget tempo og prøvde ikke å skynde oss med sightseeing. Uten denne enestående guiden tror jeg ikke vi hadde hatt en så fantastisk opplevelse.

Jeg har ventet 50 år på å se pyramidene, sfinxen, museet og kairo, turen i går var den beste, fantastisk! Min gruppe hadde den beste guiden du kunne ønske deg, en fantastisk dag! Jeg kunne ikke utsette det, jeg takker så mye x

veldig hyggelig aktivitet..Miljøet er fantastisk ... showet, musikken .. maten. guiden din venter alltid på deg ... Jeg tror at hvis du vil ha en morsom kveld ... er dette ditt valg.