Opplevelser i
Galway

Oppdag slott, klipper og håndverk i denne livlige irske byen ved sjøen, hvor musikken alltid er i luften.

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Flere reisetips for Galway

Vil du vite mer om aktiviteter i Galway? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Galway

Samlet vurdering

4.7 / 5

basert på 11 795 vurderinger

En flott tur. Vakre klipper.

Det var en flott men lang tur. Vi besøkte bebyklippene først før vi dro til cliff of Moher. Vakre klipper, men også et farlig område hvis en gikk for nærme kantene. Noen mennesker har død ved besøk av klippene. Vi hadde flott vær og klippene var veldig vakre å se på. Vi besøkte også Galway. Et fin by, men jeg var mest interessert i klippene. På turen hjem så vi på et tårn som var bygd av Islendinger langt tilbake i tid. Gaiden vår Dan fortalte mye irsk historie underveis. Generelt en flott tur.

A long day on the bus, could have spent a bit more time on the cliffs of moher, but you’re getting your moneys worth on this trip. You’re handed out a ticket to go into the Cliffs of moher visitor center, but due to short time no one could really find any time to access. Nice and comfortable bus with a decent number of pit stops along the way in addition to all sights. Next time I would rather book a tour from and stay in the Galway-area in order to have more time to explore the coast.

Fint at guiden jobbet med at stemningen var god under turen, men litt skjemmende med tendensiøs og billig humor på bekostning av bestemte grupper og dette kom inn imellom mye fin informasjon om historien bak det vi så. Hadde satt pris på om guiden hadde holdt seg mer til manus og ikke forsøkt så intens å være cool - hele tiden. Ikke alle turister har samme oppfatning av hva som er gøy og ikke. Det var dessuten stor aldersspredning på de reisende.

Det beste var klippene. De er flottere i virkeligheten. Bussjåfør Val var morsom, hadde mye interessant å fortelle og dessuten sang han underveis.

Flott tur!

Fantastisk tur over Irland som toppet seg med klippene. Utrolig!!!