Våre mest anbefalte ting å gjøre i Galway

Fra Dublin: Cliffs of Moher, Burren og Galway City Day Tour

1. Fra Dublin: Cliffs of Moher, Burren og Galway City Day Tour

Legg ut på en guidet dagstur for å oppdage de ikoniske Cliffs of Moher med buss. Besøk Galway City og dets fantastiske landskap rundt og se kjente landemerker. Gå forbi quint-landsbyer som Ennistimon og Kinvara. Kjør forbi slott og besøk Burren. I tillegg til stoppene ved Cliffs of Moher og andre fantastiske attraksjoner, kan du nyte den fantastiske utsikten langs Wild Atlantic Way, inkludert utsikt over Aran-øyene og Galway Bay. Avreise fra Dublin kl. 06.45 og reis gjennom den flate åpne sletten i Curragh. Gå forbi Irish National Stud fullblodshesteavlsanlegget mens guiden din deler et vell av historie og informasjon mens du kjører til Cliffs of Moher. For å bryte opp kjøreturen, ta en 15-minutters hvilestopp på Barack Obama Plaza, som ble bygget i den lille landsbyen Moneygall, hvor Obamas forfedres opprinnelse er lokalisert. Her lager du mat for dagen. Deretter kommer du til Cliffs of Moher for en utsikt over Atlanterhavet og utforsker på egen hånd i rundt 2 timer. Gå til besøkssenteret for den interaktive Cliffs of Moher Visitor Experience med en stor multimediaskjerm som viser et fugleperspektiv fra klippene og en video fra undervannsgrottene. Deretter kan du oppdage månelandskapet til Burren med et 15- til 20-minutters besøk. Hør om de mange hemmelighetene til dette atypiske landskapet, som er hjemsted for den varmeste bakketemperaturen i Irland. Kjør langs kysten av Wild Atlantic Way til Kinvara, forbi Dunguaire Castle og fjellkjeden Twelve Bens underveis. Nyt den fryktinngytende utsikten over Wild Atlantic Way, sammen med utsikten over Aran Island. Se Galway over Galway Bay. Ankom byen Galway, og nyt rundt 1,5 time til å utforske på egen hånd. Oppdag dens gamle sjarm på brosteinsgater som fremkaller et autentisk Irland fra svunne tider. Vi tilbyr en kort spasertur for å orientere deg. Valgfritt for de som ønsker å delta. Gå tilbake til Dublin og bli satt av på møtestedet rundt 19:30 til 20:30.

Dublin: Cliffs of Moher, Atlantic Edge og Galway City

2. Dublin: Cliffs of Moher, Atlantic Edge og Galway City

Slipp unna det travle Dublin for en scenisk heldags kjøretur gjennom fylkene Kildare, Limerick og Clare, som passerer Bunratty Castle fra 1400-tallet og golf og surfestedet Lahinch i verdensklasse. Din ultimate destinasjon er de dramatiske Moher-klippene, hvor du vil få 2 timer ledig tid til å utforske og førsteklasses adgang til den nye Atlantic Edge, en fortolkende besøksopplevelse som gir deg en virtuell virkelighet i fugleperspektiv av livet på klippekanten over og under havnivå. Deretter kan du velge å gå langs klippeveggen og oppleve naturens kraft. Føl den friske luften som blåser fra havet, og den enorme høyden fra toppen av klippene. Alt med god utsikt over Atlanterhavet. Besøk O'Brien's Tower, som står stolt på toppen med panoramautsikt over Aranøyene og Galway Bay. Deretter kjører du dypt inn i Burren, hvor du faktisk reiser langs Europas ytterkant! Se den lokale flora, gamle monumenter og megalittiske graver i Burren nasjonalpark, og se etter de unike Fairy Forts og Keltiske kors. Fortsett rundt Galway Bay til middelalderbyen Galway City, forbi Blackhead Lighthouse og fiskerlandsby Kinvara, kjent for sine Galway Hookers (båter). Ved ankomst i Galway, beskrevet av W.B. Yeats som «Vestens Venezia». Nyt en 30-minutters omvisning til fots, og lær om byens handelsforbindelser med Spania. Du vil ha litt fritid til å utforske de trange gatene på egen hånd, eller slappe av i boutique-butikker og sjarmerende kafeer. 2-timers stopp. Deretter kan du slappe av på kjøreturen tilbake til Dublin. Nyte underholdningen ombord som utdrag fra showet «Riverdance» og andre eksempler på irsk kultur.

Fra Galway: Heldags Cliffs of Moher & Burren guidet tur

3. Fra Galway: Heldags Cliffs of Moher & Burren guidet tur

Oppdag historien og landskapet til Irland, på en dagstur fra Galway med en lokal sjåfør og guide. Beundre flere hundre år gamle bygninger og slående natur, før du nyter en av de beste utsiktene Irland har å by på – fra Moherklippene. Stopp underveis for mange fotomuligheter. Møt den profesjonelle sjåføren/guiden din utenfor Kinlay Hostel. Gå ombord på bussen for å ta turen til ditt første stopp, Dunguaire Castle i utkanten av Kinvara. Når du besøker middelalderborgen fra 1500-tallet, ser du hvorfor det er et av de mest fotograferte borgene i hele Irland. Kjør deretter gjennom det unike glasiokarstlandskapet i Burren og forbi Corcomroe Abbey fra 1100-tallet, et cistercienserkloster kjent for sine utmerkede utskjæringer og rike ornamenter. Følg deretter Wild Atlantic Way langs kysten av County Clare. Passer Black Head og Fanore Strand og utsiktssteder på Wild Atlantic Way, hvor du kan beundre utsikten over de 3 Aranøyene, Inishmore (Inis Mor), Inishmann (Inis Meain) og Inisheer (Inis Oirr) i Galway Bay, og i det fjerne Connemarafjellene. Stopp deretter for bilder ved Doolin brygge. Føl atlanterhavsvinden i ansiktet ditt og beundre kraften til havet som slå inn mot kysten. Etter en stund på stranden kanskje du har blitt sulten. I så fall kan du spise lunsj på Doolin Hotel (ikke inkludert). Prøv noen av de lokale sjømatrettene. Du kommer ikke til å bli skuffet. Etterpå går turen videre til dagens hovedreisemål, Moherklippene. Her kan du nyte 2 timer, på det flotteste stedet langs Wild Atlantic Way. Beundre en av Irlands mest spektakulære severdigheter. Moherklippene (Cliffs of Moher), som stiger 214 meter opp av Atlanterhavet, byr på noe av den mest fantastiske utsikten i Irland. Etter Moherklippene går ferden tilbake til Galway via Lisdoonvarna, kjent for sin årlige matchmaking-festival.

Fra Galway: Dagstur til Aranøyene & cruise til Moherklippene

4. Fra Galway: Dagstur til Aranøyene & cruise til Moherklippene

Ta en dagstur til Inisheer (Inis Oirr) fra Galway og oppdag de gamle kirkene og slottene på den minste av Aran-øyene. Besøk Cliffs of Moher og beundre kystlandskapet. Fra møtepunktet i Galway kan du kjøre sørover langs Wild Atlantic Way og inn i den månelignende Burren-regionen. Derfra går du til den pittoreske fiskerlandsbyen Doolin hvor du går ombord på fergen til Inisheer. Når du er der, kan du utforske øyas kirker, slott, fyrtårn, skipsvrak, kafeer og puber. Oppdag en av Irlands vakreste strender og, hvis du vil, ta en ponni og vogn, lei en sykkel eller rusle på landeveiene. Stopp for et solid måltid på en tradisjonell lokal pub før du ankommer Cliffs of Moher. Du får gratis inngang til klippene og det miljøsensitive besøkssenteret. Ta en spasertur langs klippekanten og tenk på hvor lite alt ser ut ovenfra. Når vi forlater klippene, reiser vi langs kanten av Galway Bay, som kanskje er den vakreste kystlinjen i Irland og er en del av den større, verdenskjente Wild Atlantic Way.

Fra Dublin: Heldagstur til Cliffs of Moher

5. Fra Dublin: Heldagstur til Cliffs of Moher

Oppdag Cliffs of Moher, attraksjon nummer 1 i Irland på en heldags sightseeingtur. Avreise fra Dublin om morgenen med luksusbuss, og kjør over Irland til Atlanterhavskysten, og ankommer dette naturlige vidunderet tidlig på ettermiddagen. Stopp underveis ved Liscannor eller Doolin for å oppleve Irlands tradisjonelle landsbyliv. Trekk over for en solid irsk lunsj og en halvliter Guinness på den vakre vestkysten, for din egen regning. Kjør langs den dramatiske kalksteinskysten og månelandskapet i Burren for å se det eneste stedet på jorden hvor den arktiske, alpine og middelhavsrike floraen vokser sammen. Se opp for 28 forskjellige typer orkideer i sesongen. Kom til klippene for å nyte en kort fottur blant de svimlende fjellformasjonene. Nyt den fantastiske utsikten over Atlanterhavet og Aran-øyene før du går inn i den tolkende Atlantic Edge-utstillingen og det prisbelønte besøkssenteret. Besøk settet med filmene «Princess Bride» og «Harry Potter and the Half-Blood Prince». Ta bilder av de naturskjønne stedene langs veien, inkludert den tradisjonelle fiskerlandsbyen Kinvara og Bunratty Castle fra 1400-tallet.

Fra Dublin: Cliffs of Moher og Galway City Heldagstur

6. Fra Dublin: Cliffs of Moher og Galway City Heldagstur

Se de dramatiske trekkene til Cliffs of Moher og The Burren på en heldags guidet tur til Irlands vestkyst fra Dublin. Utforsk den pulserende byen Galway og nyt en publunsj i Doolin. Avreise fra Dublin og lær om regionen fra guiden din mens du drar vestover. Ankomst til Cliffs of Moher og følg klippestien til kanten for en fantastisk utsikt over Atlanterhavet. Pust inn havvinden og hør bølgene slå under deg. Utforsk på egen hånd i 1,5 time. Få et fugleperspektiv av klippene og se undervannsgrottene på en stor multimediaskjerm på det interaktive besøkssenteret. Fortsett til den sjarmerende landsbyen Doolin for lunsj på en lokal pub og se Aran-øyene i det fjerne underveis. Stopp ved The Burren i 15 til 20 minutter og ta bilder av det overjordiske landskapet. Se sjeldne orkideer og beundre utsikten over Baby Cliffs. Deretter kan du utforske den pulserende byen Galway, kjent for sin sterke tradisjon med irsk musikk, språk og dans. Du vil ha rundt 1 time til å utforske på egenhånd. Avslutt dagen med den naturskjønne reisen tilbake til Dublin. Forvent morsomme kommentarer, anekdoter og til og med litt irsk musikk for å holde deg underholdt på veien tilbake til hovedstaden.

Fra Galway: Heldagstur til Connemara og Cong

7. Fra Galway: Heldagstur til Connemara og Cong

Opplev den ville skjønnheten i Irland på denne helgedagsturen til Connemara fra Galway. Besøk Cong Village, som ble omtalt i klassikeren "The Quiet Man" og Kylemore Abbey. Stopp først ved Cong Abbey, et Augustinian Abbey som dateres tilbake til tidlig på 1100-tallet og et av de beste eksemplene på middelaldersk kirkelig arkitektur. Gå inn i Cong Village og utforsk Cong Woods, rusle rundt i landsbyen som var i 1950-tallets klassiske film, "The Quiet Man", eller mate endene på kanten av Lough Corrib - Irlands største innsjø. Beundre Connemaras skjulte daler når du kommer inn på Lough Nafooey-ruten. Fortsett til Kylemore Abbey og nyt en lunsjpause. Inngang til Kylemore Abbey and Gardens er ikke inkludert i turprisen (kjøp rabatterte inngangsbilletter fra sjåføren din på turdagen). Forlater Kylemore sent på ettermiddagen, kjør gjennom Inagh Valley, Maam Cross og Oughterard. Fullfør runden til Lough Corrib før du kommer hjem til Galway City. Vær oppmerksom på at fra 06.11.2023 til 23.12.2023 og fra 08.01.24 til 04.02.2024 vil Kylemore Abbey være stengt på tirsdager og onsdager, derfor vil "The Connemara, Cong and the Kylemore Abbey Tour" kjøre med den justerte ruteplanen .

Fra Galway: Aran Islands & Cliffs of Moher Day Cruise

8. Fra Galway: Aran Islands & Cliffs of Moher Day Cruise

Ta en dagstur til Aran-øyene og se Cliffs of Moher med cruise på denne turen tildelt prisen "Best Irish Experience 2021" av travel2ireland og ITTN. Nyt å utforske Inis Mór med en lydguide. Seil gjennom havet og nyt den utrolige utsikten over Cliffs of Moher når du kommer tilbake til Galway. Avreise fra Galway bydokker og beundre den fantastiske utsikten over Connemara og Clare Coast før du ankommer Inis Mór, den største av Aran-øyene. Lær om historien, arven og kulturen til Aran-øyene via en lydguide. Tilbring 4,5 timer på øya for å nyte sandstrender, steinforter og stillheten i øylivet. Tilbakereisen tar deg langs Cliffs of Moher. Klippene ble dannet for 300 millioner år siden og stiger til en praktfull høyde på over 200 meter som du bare virkelig kan sette pris på fra vannet. Lytt til lydguiden din mens du er om bord for å finne ut hvorfor Cliffs of Moher er så ikoniske. Se Irlands største sjøfuglkoloni, 'An Branán Mór Sea Stack', og en havhule brukt under en Harry Potter-film. Se opp for lundefugler, delfiner, seler og solhaier som kaller dette vannet hjemme.

Moher-klippene og Galway-omvisning på italiensk eller spansk

9. Moher-klippene og Galway-omvisning på italiensk eller spansk

Oppdag skjønnheten i vest av Irland på denne dagsturen med ekspertguiden din. Reis fra Dublin og kryss landet fra øst til vest før du kommer til Galway. Her vil du ha 1,5-times ledig tid til å utforske pulserende gater og rusle rundt i den fargerike byen. Ta en spasertur langs elven til katedralen og utforsk bredden av elven Corrib.  Fortsett reisen din og passer vakre landsbyer og slott langs Galwaybukten. Kryss den steinete Burren-regionen og beundre det nysgjerrige steinete landskapet på rute til de spektakulære Moher-klippene.  Kjenn sjøsprøyten på 220 meters høyde. Se lundefugler og andre fugler som er nesten utryddet i resten av kontinentet. Tilbring 2 timer med å nyte naturen og vandre langs klippestien. Du kan besøke besøkssenterets utstilling og selvbetjeningsrestauranten for å spise lunsj. Deretter reiser du tilbake til Dublin via Limerick gjennom Obama-senteret.

Fra Galway: Heldagstur til Moherklippene og Burren

10. Fra Galway: Heldagstur til Moherklippene og Burren

Oppdag 2 av Irlands mest spektakulære nasjonale landemerker på en tur til Moherklippene og Burren, fra vakre Galway. Start med et stopp i den sjarmerende fiskerlandsbyen Kinvara for å se Irlands berømte Dunguaire Castle. Besøk de bølgende åsene i The Burren. Oppdag Gleninsheen Wedge Tomb (forhistoriske kilegraver), Poulnabrone Dolmen (megalittgrav) og Ballyalban Fairy Fort. Passer gjennom Kilfenora, hvor du finner de berømte keltiske korsene, og deretter Lisdoonvarna, som arrangerer den verdensberømte matchmaking-festivalen. Besøk kystlandsbyen Doolin for et lunsjstopp, før du besøker de 200 meter høye og 8 km lange Moherklippene. Returner til Galway via Coast Road (kystveien) og gjør et kort stopp ved det månelignende landskapet i Burren.

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Galway
Oppdag slott, klipper og håndverk i denne livlige irske byen ved sjøen, hvor musikken alltid er i luften.

Alle aktiviteter

72 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Oppslukende opplevelser

Utforsk området rundt Galway

Utforsk alle

Ofte stilte spørsmål om Galway

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Galway?

Hvilke er de beste dagsturene og utfluktene fra Galway?

De beste dagsturene og utfluktene fra Galway er:

Moher-klippene

Flere reisetips for Galway

Vil du vite mer om aktiviteter i Galway? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Galway

Samlet vurdering

4.7 / 5

basert på 17 209 vurderinger

Guiden vår var Brian og han var utmerket! Dette var en tur min venn og jeg hadde planlagt (første gang i Dublin!), og vi ante ikke hva vi kunne forvente. Anmeldelser på nettet var strålende, og jeg må si, Brian skuffet ikke. Vi hadde full buss og alle var så hyggelige. Brian ga utmerket fortelling gjennom hele turen med litt irsk musikk og litt stille tid sammenvevd. Klippene var FANTASTISKE, været var fantastisk. Kjøreturen rundt kystbyene var så sjarmerende og en så fin, kort omvisning i den lokale kulturen. Ytterligere stopp på veien for fotooperasjoner og en kort historietime var et flott kirsebær på toppen. Å avslutte i Galway var så fint, OG vi fant Galway/Seattle Sister City Stone! Vi besøker fra Seattle så dette var en spesiell overraskelse for oss. Fikk byen til å føles så mye mer spesiell. Takk igjen Brian! Anbefaler sterkt.

Vår base var Dublin i 4 dager. Men for å søke, tilbød Get Your Guide oss en dagstur til Galway og Connemara Lakes. En velsignelse. Avreise 8.00, retur 20.30. Vår guide var sjåføren! Selv om han var vennlig, snakket han ikke et ord fransk, noe som er synd. Vi var rundt ti franskmenn. Dessuten trodde vi at vi hadde forklaringer på Irlands historie, eller anekdoter, ingenting av det. Det er også synd.... Når det er tilfelle, tillot det oss å se det irske landskapet før vi ankom destinasjonen. Det var en veldig, veldig positiv dag til tross for disse beklagelsene.

Luke accompanied us on our day trip to the Cliffs of Moher and Galway. He is an excellent guide, very friendly and approachable, and highly knowledgeable about Irish history and culture. He knew exactly when to talk and when to give us a chance to relax. The driver was also very competent, and we arrived on schedule. We had a wonderful time and would give the company, our tour guide and driver our highest recommendation.

Fint, men jeg forventet at det skulle være annerledes. Vi gjorde to timer i Galway, besøkte det uavhengig, og det er veldig vakkert. Dessverre er det såre punktet at vi i Connemara dro ned veldig lite for å ta bilder og for å se landsbyen Cong. Vakkert, men jeg forventet å kunne gå litt mer for naturen.

The guide was very nice and funny, and he was very informativ with lots of cool facts. I rally had a great day.