Galtvortekspressen

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Flere reisetips for Galtvortekspressen

Vil du vite mer om aktiviteter i Galtvortekspressen? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Galtvortekspressen

Samlet vurdering

4.7 / 5

basert på 383 vurderinger

Det var en veldig lang dag - startet klokka 06.00, men vi skjønner at dette måtte være. Toget savnet en flott mulighet ved ikke å ha en mye større suvenirdel. Det var overfylt og for lite. Mange av oss ville ha brukt mer penger hvis det hadde vært flere valg. Skulle ønske det hadde vært mer "Harry Potter" -innhold med reiselederen på toget. Bussjåføren var litt irriterende - elsket å høre seg selv snakke.

Veldig hyggelig og kunnskapsrik reiseleder og sjåfør. Godt tidsbestemt reise og ren coach. Togreisen var fantastisk, og vi fikk til og med tid til å stoppe på hjemturen for å komme opp på visningsplattformen for å ta bilder av toget når det skulle tilbake over viadukten til Fort Williams. Landskapet er bare fantastisk!

Jeg kan anbefale denne dagsturen på det sterkeste, du kan se så mye av dette vakre landet. Rett og slett fantastisk. Selvfølgelig er det en ganske lang dag, men det plaget oss ikke. Guiden vår og bussjåføren var gode og fortalte mye om landet og dets folk.

Det var magisk, betagende landskap ... den eneste beklagelsen er at vi ikke snakket engelsk, så vi ikke kunne forstå, men vi vet det godt ... men guiden virket veldig fin