Legg til datoer

Galleria dell'Accademia

Berømt for sine skulpturelle mesterverk fra renessansen, spesielt Michelangelos «David».

Galleria dell'Accademia: Våre mest anbefalte turer og aktiviteter

Firenze: Forbi-køen-billett til Galleria dell'Accademia med Michelangelos «David»

1. Firenze: Forbi-køen-billett til Galleria dell'Accademia med Michelangelos «David»

Opplev Michelangelos «David» med en forbi-køen-billett til Galleria dell'Accademia. Utforsk denne perlen i Firenze med tilgang til alle deler av museet og en valgfri lydguide. Dette museet inneholder flere skulpturer av Michelangelo enn noe annet sted i verden. Etter å ha hoppet over billettkøene kan du begynne å utforske mesterverk skapt av kunstnere som levde og arbeidet i Firenze under renessansen, blant andre Botticelli, Filippino Lippi, Pietro Perugino, Paolo Uccello og mange andre. Hvis du velger alternativet for lydguide, kobler du til hodetelefonene for å lære om høydepunktene i museet mens du utforsker. Fortsett til «De fire fangenev og «San Matteo» i Michelangelos sal, et imponerende rom dominert av «David». Gå til Museet for musikkinstrumenter, hvor du kan beundre pianoet kjent som det eldste pianoet som finnes i verden sammen med den uvurderlige Viola Stradivari, laget for storprins Ferdinando Medici. Før du avslutter besøket, bør du ta en tur innom det renoverte Gipsoteca Bartolini, et utstillingslokale med skulpturer og byster av Lorenzo Bartolini.

Firenze: Omvisning i Galleria dell'Accademia kunstmuseum

2. Firenze: Omvisning i Galleria dell'Accademia kunstmuseum

Fordyp deg i Italias fascinerende historie, fortalt gjennom fascinerende kunst. Bli med på en omvisning av Galleria dell'Accademia i Firenze og lær alt om kunstnerne bak verkene. Beundre Michelangelos verdensberømte «David» med dine egne øyne. Møt guiden din, betal for inngangsbillettene dine og gå rett inn i Accademia Gallery, uten å måtte stå i kø. Start på en innsiktsfull omvisning gjennom den utrolige samlingen, og oppdag majestetiske malerier av Filippino Lippi, Domenico Ghirlandaio og mer. Hør hemmelige historier om kunstverkene og kunstnerne som er utstilt i galleriet, samt eldgamle historier om den mektige Medici-familien. Hør om renessansens opprinnelse i Firenze, og om hvorfor Medici-familien var så viktig for Michelangelo. Og selvfølgelig, kommer du tett på giganten «David».

Firenze: Billett til Galleria dell'Accademia og digitalt hefte

3. Firenze: Billett til Galleria dell'Accademia og digitalt hefte

Oppdag en av de største kunstnerne gjennom tidene, Michelangelo, gjennom hans mange skulpturer på det uunnværlige Galleria dell'Accademia. Ikke kast bort tiden din på å vente i kø og få mest mulig ut av besøket ditt i Firenze, med en forbi-køen-inngangsbillett til galleriet. Du får en reservert billett for å gå inn i museet, og mer tid til å nyte pris på kunsten. Her kan du beundre Michelangelos «David» og se hvordan uttrykket til statuen endres når du beveger deg rundt i rommet. Beundre detaljene og balansen som er meislet ut av et enkelt stykke marmor, og finn ut hvorfor «David» har fengslet generasjoner verden over. «David» representerer en bibelsk helt som vinner kampen mot Goliat, og symboliserer forsvaret av sivile friheter nedfelt i republikken Firenze, en uavhengig by i middelalderen og renessansen. I tillegg kan du oppleve andre skulpturer laget av Michelangelo, som «Prigioni» (fanger). Disse forvridde kroppene skulle vært del av graven til pave Julius II, men graven ble aldri ferdigstilt. Utforsk museet og se statuer og malerier av renessansekunstnere som Andrea Orcagna, Taddeo Gaddi, Domenico Ghirlandaio, Filippino Lippi og Sandro Botticelli. Du kan også besøke salen som er dedikert samlingen av gamle musikkinstrumenter fra Cherubini-konservatoriet, Institutt for musikkinstrumenter. Denne samlingen inkluderer en fiolin av Antonio Stradivarius som tilhører «Medici» Quintet.

Firenze: Prioritetsbillett til Accademia Gallery med e-bok

4. Firenze: Prioritetsbillett til Accademia Gallery med e-bok

Få mest mulig ut av tiden din i Firenze med en prioritert inngangsbillett til Accademia Gallery. Beundre en av verdens mest kjente skulpturer, Michelangelos David, og se noen av billedhuggerens andre verk. Hopp over de lange køene og gå inn i galleriet via en egen inngang. Din reserverte billett lar deg hoppe over billettkontoret og unngå å bekymre deg for om billetter vil være tilgjengelige eller ikke. Besøk hovedsalen for å se Michelangelos statue av David og noen av hans uferdige verk som fortsatt bærer meiselmerkene hans. Oppdag Gipsoteca som huser originale gipsmodeller laget av florentinske skulptører fra 1800-tallet. Deretter kan du utforske de andre galleriene i museet og se mesterverk av middelalder- og renessansemalere. Gå opp til toppetasjen for å beundre enorme middelalderske altertavler før du avslutter besøket.

Firenze: Skip-the-line Accademia guidet tur

5. Firenze: Skip-the-line Accademia guidet tur

Fordyp deg i Firenzes berømte Accademia. Ta en omvisning i galleriet for å se dets enestående samling av gotiske og renessansemalerier og andre kunstverk. Besøk Michelangelos berømte David-statue. Se flere kjente verk av den store kunstneren som The Prisoners, samt andre mesterverk innen renessansekunst. Hør informative kommentarer fra din ekspert engelsktalende guide, som vil bringe hvert verk tilbake til livet med innsidehistorier om en av verdens største artister.

Firenze: Omvisning til fots inkludert Uffizi og Accademia

6. Firenze: Omvisning til fots inkludert Uffizi og Accademia

La din lokale ekspertguide lede vei til byens mest imponerende museer og områder, og dra fordel av forbi-køen-adgang. Omvisningen din begynner med et fascinerende besøk i Accademia, hvor du lærer om hemmelighetene bak Michelangelos «David». Deretter fortsetter du til Piazza del Duomo, for å beundre den nydelige katedralfasaden og kjente kuppelen av Brunelleschi. Spaser gjennom den imponerende Piazza della Signoria. Omvisningen avsluttes med et guidet besøk inne i Uffizi, hvor du kan beundre mesterverk av Leonardo, Botticelli, Michelangelo og andre. Nyt vakker utsikt over Ponte Vecchio og byen fra museets øverste etasje og terrasse. En liten gruppe på 10-12 personer gir guiden mulighet å gi deg en mer personlig omvinsing, og et bedre innblikk i Firenze. I en liten gruppe kan du lære mer og få mest mulig ut av din opplevelse. 

Firenze: Tidsbestemt adgangsbillett til Michelangelos David

7. Firenze: Tidsbestemt adgangsbillett til Michelangelos David

Oppdag verdensberømte malerier, skulpturer og billedvev med denne tidsbestemte adgangsbilletten til Galleria dell’Accademia i Firenze. Se ikoniske mesterverk av Michelangelo som «Fanger», «Matteus» og statuen av «David». Se verk av andre kjente mestere som Bartolini.  Beundre den 5,17 meter høye marmorstatuen som representerer den bibelske helten David, et yndet emne innen florentisk kunst. Statuen kom til å symbolisere forsvaret av friheten i republikken Firenze, en uavhengig bystat som var truet fra alle sider av sterke, rivaliserende stater, og av den mektige Medici-familien.    I de tilstøtende rommene, som var del av 2 tidligere klostre, finner man viktige kunstverk samlet fra Designakademiet, Kunstakademiet, samt fra undertrykte klostre.  Galleriet har nylig blitt ytterligere beriket av en viktig samling av gamle musikkinstrumenter fra avdelingen for musikkinstrumenter på Cherubini-konservatoriet.

Firenze: Accademia guidet tur med skip-the-line-billetter

8. Firenze: Accademia guidet tur med skip-the-line-billetter

Hopp over de lange billettkøene til Accademia Gallery i Firenze, og nyt denne spesielle kulturelle opplevelsen med en ekspertguide. Få prioritert tilgang til kunstmesterverk i 1 time og lær om historien til disse verkene og deres innflytelse på Italia. Accademia er en må-se når du er i Italia: det er hjemmet til verk av verdensmestere som Paolo Uccello, Domenico Ghirlandaio, Sandro Botticelli, Andrea del Sarto. Se den originale modellen i full størrelse av "Rape of the Sabine" av Giambologna. Det viktigste er at Accademia huser Michelangelos David, et av de mest berømte kunstverkene i verden. Du vil også se mange florentinske malerier fra 1200- og 1500-tallet, fra middelalder til høyrenessanse, samt florentinske gotiske malerier og en samling russiske ikoner.

Firenze: 4-timers guidet tur til Accademia og Uffizi-galleriene

9. Firenze: 4-timers guidet tur til Accademia og Uffizi-galleriene

Dykk inn i renessansen Firenzes verden på denne uforglemmelige opplevelsen med alt inkludert. Hør de utrolige historiene og legendene bak praktfulle kunstverk mens du besøker Accademia og Uffizi med prioritert inngang og en ekspertguide. Start turen på Accademia. Lær om historien til David og hvordan Michelangelo forvandlet den til et rekordstort mesterverk. Ta deretter inn imponerende steder som katedralen, dens dome og Piazza della Signoria mens du følger guiden din som går gjennom vakre torg i hjertet av byen. Fortsett til Uffizi og se berømte renessanseverk av Botticelli, Michelangelo, Leonardo, Raphael og mange andre. Nyt praktfull utsikt over elven Arno og Ponte Vecchio. Bli med vår ekspertguide i en liten gruppe og få mest mulig ut av oppholdet ditt i Firenze, problemfritt.

Firenze: Michelangelos David Skip-the-line guidet tur

10. Firenze: Michelangelos David Skip-the-line guidet tur

Gå inn i Michelangelos verden og opplev hans enestående artisteri på vår "David's Tale: Unveiling The Craft of Michelangelo"-turné. Utforsk det prestisjetunge Accademia Gallery of Florence, hjemmet til Michelangelos verdenskjente mesterverk 'David'. Opplev en times guidet tur som gir et eksklusivt innblikk i livet og verkene til den legendariske renessansekunstneren. Legg ut på en reise gjennom Michelangelos liv, og fremhev mesterens kreative prosess og den dype innvirkningen hans arbeid har på kunstverdenen. Opplev de uferdige statuene som inneholder den rå essensen av håndverket hans, og vitner om den transformative reisen fra en enkel marmorblokk til et intrikat kunstverk. Bli vitne til den fryktinngytende "David", et bevis på Michelangelos eksepsjonelle talent. Lær om historien bak denne ikoniske skulpturen, og sett pris på de distinkte egenskapene som løfter den fra bare en statue til et symbol på politisk makt og religiøst mot. Nyt en perfekt blanding av kunst, historie og kultur, og tilbyr et opplysende perspektiv inn i den italienske renessansens verden. Bli med på denne turen, og la Michelangelos geni inspirere deg i byen som en gang var hans lekeplass.

Tilgjengelige aktiviteter

157 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 10

Flere reisetips for Galleria dell'Accademia

Vil du vite mer om aktiviteter i Galleria dell'Accademia? Trykk her for full oversikt