Legg til datoer

Galleria Borghese

  • Adgangsbilletter
  • Omvisninger
  • Private omvisninger
  • Bykort
26 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 2

Flere reisetips for Galleria Borghese

Vil du vite mer om aktiviteter i Galleria Borghese? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Galleria Borghese

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 11 215 vurderinger

Jeg kjøpte Roma Pass på forhånd, som jeg anbefaler. Jeg byttet ut kupongen på Termini-stasjonen i Roma, og det var veldig greit. Det er fantastisk å komme seg rundt i Roma med kortet. Den eneste ulempen er at materialet som følger med kortet ikke forklarer rabattene som kortet gir for de ulike attraksjonene i Roma. Et annet problem er det begrensede passet til Colosseum. Det bør være mulighet for å endre tilgangen.

Roma Pass - City Card virkelig flott ting, men: 1. besøkssenteret Via dei Fori Imperiali ble ikke funnet, ingen politimann kunne fortelle oss hvor det er. Fikk kun byttet kortet på infopunktet på hjørnet av Via del Corso etter en lang spasertur. Hadde ikke gjort noe om det ikke var så varmt. En mer detaljert plan ville vært til stor hjelp.

Jeg er vanligvis ikke en stor fan av gallerier, så jeg bestemte meg for å se denne med en guidet tur, og det var definitivt mye morsommere. Selve galleriet har noen spektakulære stykker, men guiden (Analiese) gjorde det til liv med sin lidenskap og entusiasme for historie og kultur. Hun var flott.

Siden Roma Pass kan brukes til mange attraksjoner uten å stå i kø, er dette en stor fordel på grunn av antall besøkende. Videre er bruk av offentlig transport gratis med Roma Pass. Hentestedet på jernbanestasjonen var dårlig beskrevet i e-postbekreftelsen (plattform 24)

The meeting place was easy to find. The guide was really nice. We were only 2 persons on this tour. It was just fantastic.