Galleria Borghese

Glimpse works by Raphael and Carvaggio at the home of the Borghese Gallery and gorgeous Borghese Gardens.

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Flere reisetips for Galleria Borghese

Vil du vite mer om aktiviteter i Galleria Borghese? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Galleria Borghese

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 8 453 vurderinger

Roma-passet var vårt pass til to dager med solid nytelse i Roma!

Vi besøkte de historiske stedene i Roma som vi ønsket å. Vår erfaring var ren magi, den eldgamle historien, ofte så spektakulært bevart! Roma er autentisk og en spesiell by. Selv handlegatene er spesielle. Dette var noen berikende og virkelig hyggelige dager i livene våre. Det eneste problemet var at det var alt for kort og absolutt grunn til å returnere!

Fantastisk guide!

Vi hadde en fantastisk opplevelse på museet, med en guide som satte stemningen fra første stund og fortalte en historie som var en rød tråd gjennom hele visningen. På grunn av at museet er stort og man bare har to timer inne, fikk vi ikke sett alt, men de viktigste verkene ble vi vist. Anbefaler denne attraksjonen!

Alt gikk knirkefritt og som angitt. I Corona-tider er det ingen køer i kassa og alle står på samme rad for "grønt pass"-kontroll.. Derfor er det ikke nødvendig å betale 10 euro ekstra. Det er ofte den eneste måten å få billetter på. Museet er definitivt verdt et besøk.

Dette var supert og guiden Fredrikeo var fantasisk flink.

Galleria Borghese må besøkes når du/dere er i ROMA. Viktig med en kunnskapsrik guide. Mange detaljer som er viktig for å få med seg historien om Borghese familien .

Vi skulle ønske guiden vår fikk mer rom. Ble ofte flere andre guider som snakket i munnen på hverandre. skulle også ønske vi kunne hatt mer enn 2 t