Legg til datoer

Fushimi Inari-Taisha

Fushimi Inari-Taisha: Våre mest anbefalte turer og aktiviteter

Fra Osaka/Kyoto: 1-dags busstur til Kyoto og Nara

1. Fra Osaka/Kyoto: 1-dags busstur til Kyoto og Nara

Dra fra de eksklusive VIP-venterommene i Osaka eller Kyoto og sett kursen mot Fushimi Inari Taisha.Stedet er regnet som et viktig kulturelt sted, og den sentrale helligdommen inkluderer 5 mindre helligdommer. Disse helligdommene i Fushimi Inari Taisha er oppkalt etter Inari Okami og denne guddommens dyder. Inari Okami er kjent som en guddom for forretninger, industri, sikkerhet i hjemmet og i trafikken samt for utøvende kunster. «Senbon Torii» eller de 1000 torii-søylene er donasjoner fra enkeltpersoner eller selskaper, og du vil kunne se giverens navn innskrevet på baksiden av hver søyle. Du reiser så videre til Arashiyama, et sted som forandrer seg med årstidene og som kan nytes når som helst på året, med kirsebærblomster på våren, båtfestivaler på sommeren, røde blader på høsten og snøhvite fjell på vinteren. Arashiyama har også mange tempel og helligdomer, inkludert en helligdom for romantisk kjærlighet, som du kan besøke på en spasertur gjennom den berømte bambusskogen. Det finnes en rekke restauranter å velge mellom i nærheten av Togetsukyo-broen, som også har vegansk og halal mat. Fortsett til symbolet på Kyoto, Kinkakuji, den gylne paviljongen, også kjent som Rakuon-ji: En av de mest populære bygningene i Japan.Til slutt reiser du videre til Japans gamle hovedstad, Nara: Der vil du ha tid til å utforske parken, møte verdensberømte hjortedyr samt gå inn i den største bygningen på planeten, Todai-ji-tempelet, nok et sted på UNESCOs liste over verdensarv. Her vil du kunne se Japans største Buddha-statue som er 15 meter høy.

Kyoto: Privat tilpasset gåtur med en lokal insider

2. Kyoto: Privat tilpasset gåtur med en lokal insider

Utforsk veien med en privat og tilpasset vandretur for å oppdage høydepunktene i Kyoto med din egen lokale guide. Se Kyoto-tårnet, Togetsu-kyō-broen, Ginkaku-ji-tempelet, Nishiki-markedet og mer med en reiserute laget for dine personlige interesser. Avhengig av hva som vekker interessen din, vil guiden din hjelpe deg med å lage en reiserute for å se Kyotos største attraksjoner. Få innsidetips om hva du kan se og gjøre, lær om kulturen og oppdag skjulte perler underveis. Besøk hellige steder som helligdommen til Fushimi Inari Taisha eller Kinkajuki-tempelet, utforsk det kulturelle Geisha-distriktet i Gion, eller gå utenfor allfarvei i historiske nabolag med hjelp av guiden din. Gå i de perfekt bevarte gatene i Higashiyama for å se byen fra Yasaka-pagoden i fugleperspektiv, eller gå åtte minutter nordover til Gion, Kyotos berømte geishadistrikt og nattelivssenter med lanterne. Underveis kan du velge å smake på gatemat på flere hundre år gamle Nishiki-markedet eller gå en kilometer vestover for grønn te og pastellfargede wagashi-konfekter i Sanjo-dori Shopping Street, et paradis for matelskere (mat koster ikke inkludert). Hvis du er en friluftsentusiast, kan du nyte utsikten over solnedgangen fra Kurama, et naturlig varmt kildeområde som ligger i fjell med furutrær som kan nås med en 30-minutters togtur. Uansett hva du velger å gjøre, vil guiden din hjelpe deg med å få mest mulig ut av besøket ditt.

Kyoto: Heldagsomvisning med byens høydepunkter

3. Kyoto: Heldagsomvisning med byens høydepunkter

Besøk noen av Kyotos mest kjente steder på denne kulturfokuserte omvisningen. Stig om bord på en buss med klimaanlegg og utforsk Japans eldgamle hovedstad, for å se de strålende Torii-portene til Fushimi Inari-helligdommen, UNESCO kulturarven Kiyomizu-Dera-tempelet og den gylne paviljongen Kinkaku-Ji. Start omvisningen med å oppdage noen av Kyotos gamle historiske steder, som dateres tilbake til 600-tallet. Du blir sluppet av ved Fushimi Inari-helligdommen, en Shinto-helligdom kjent for sine tusenvis av røde torii-portaler. Bruk tid på å vandre langs stiene, før du drar til en restaurant for lunsj. Her kan du kose deg med en standard eller luksuriøs tradisjonell tofu-meny med japansk te. Etter lunsj drar du videre til Kiyomizu-Dera, et av de mest ikoniske templene i Japan. Du får god tid på å spasere gjennom templet. Gå over den imponerende scenen av tre, som stikker ut fra fjellsiden og er konstruert uten bruk av en eneste spiker. Siste stopp blir ved Kinkaku-Ji, også kjent som «den gyldne paviljongen» fordi den er dekket av gullblader. Vandre gjennom perfekte hager rundt tempelet og beundre det opprinnelige japanske designet, som har blitt bevart siden Ashikaga-tiden. Sent på ettermiddag blir du sluppet av på Kyoto stasjon, hvor omvisningen ender.

Kyoto: Privat tur med lokal lisensiert guide

4. Kyoto: Privat tur med lokal lisensiert guide

Oppdag Kyotos historiske steder, lokale favorittsteder og skjulte perler på en privat spasertur med en nasjonalt lisensiert guide. Velg mellom en 6 eller 4-timers tur, hvis reiserute kan tilpasses for å passe dine interesser. Se både de moderne og tradisjonelle sidene av denne dynamiske og eldgamle byen, samt noen av de beste sightseeingområdene, restaurantene og butikkene. Besøk steder som Fushimi Inari-helligdommen, kjent for Torii-portkorridoren. Utforsk innspillingsstedet for filmen "Memoirs of a Geisha", som viser et fargerikt rødt landskap med en mystisk atmosfære. Gå gjennom helligdommens korridorer som ble reist som en symbolsk fortsettende port fra den nåværende verden til de dødes verden bebodd av gudene. Gå til Kinkaku-ji-tempelet (tempelet til den gyldne paviljong), som ble gitt navnet fra den gylne fargen på relikviehallen. Beundre den enkle, men dristige strukturen som har vakker fjellutsikt i bakgrunnen. Gå inn i det gamle Kiyomizu-dera-tempelet for å få panoramautsikt over byen fra den store verandaen. Gå fra stien fra tempelet til Gion, for å finne mange Kyoto-aktige butikker fylt med unike suvenirer. Ta en matbit eller nyt en deilig middag på en av de mange fine restaurantene i Gion-distriktet. Guiden din vil gi deg spiseanbefalinger som garantert vil glede ganen din.

Kyoto: 3-timers Fushimi Inari-helligdommen skjult fottur

5. Kyoto: 3-timers Fushimi Inari-helligdommen skjult fottur

Ta den eneste turen på Fushimi Inari som går utenfor asfalterte stier og inn på faktiske skogsstier. Unngå mengden av turister som prøver å få et godt bilde og nyt en personlig turopplevelse i en liten gruppe. Oppdag skjulte bambuslunder, bortgjemte stier som fører til gamle og skjulte altere, og de vakre eviggrønne rundt Fushimi Inari-helligdommen og dens tusenvis av røde torii-porter. Turen begynner på Tofukuji stasjon. Derfra kan du vandre inn i et rolig nabolag og besøke små helligdommer på vei til fjellet. Ta deretter en sti for å se en fantastisk bambuslund, og koble til hovedstien fylt med de berømte vermilion torii-portene. Nå toppen av fjellet, som er dekket av helligdomsaltrene, og gå deretter nedover fjellet på en skogkledd sti, og besøk mindre helligdommer på vei til en annen bambuslund. Dette vil føre deg til det mest kjente området Fushimi Inari, perfekt for et minneverdig bilde. Avslutt til slutt ved hovedhelligdommen ved foten av fjellet, hvor du kan nyte litt lokal gatemat før du fortsetter eventyret i den fantastiske byen Kyoto. Halvparten av turen går i skogen, så du får ikke direkte sollys.

Fra Osaka: Dagstur med høydepunktene i Kyoto

6. Fra Osaka: Dagstur med høydepunktene i Kyoto

Besøk noen av Kyotos mest kjente kulturminner på denne dagsturen med buss fra Osaka. Hopp om bord en komfortabel buss og kjør til Japans gamle hovedstad for å se de strålende portene til Fushimi Inari-helligdommen, det UNESCO-listede Kiyomizu-dera tempel, og den gylne paviljong Kinkaku-ji. Kyoto er fylt med gamle historiske steder som dateres tilbake til det 6. århundre. Først blir du sluppet av på Fushimi Inari-helligdommen, et Shinto-alter kjent for sine tusenvis av vermilion torii-porter. Tilbring tid med å vandre på de strålende stiene før du drar til neste reisemål. Ankom Kiyomizu-dera, et av de mest ikoniske templene i Japan. Ta god tid til å vandre gjennom templet. Gå over den imponerende trescenen som stikker ut fra fjellsiden og er konstruert uten bruk av en enkelt spiker. Deretter stopper du ved Kinkaku-ji, også kjent som Den gylne paviljonen, på grunn av at den er dekket av bladgull. Vandre gjennom perfekte hager rundt tempelet og beundre det opprinnelige japanske designet som har blitt bevart siden Ashikaga-perioden. Du avslutter opplevelsen i Arashiyama, som har vært et populært reisemål for naturopplevelser helt siden Heian-perioden. Ta en spasertur gjennom den kule Sagano bambusskogen og lytt til det tydelige suset fra bambusblader mens du går. På sen ettermiddag går om bord på bussen tilbake til Osaka.

Fra Osaka/Kyoto: Privat dagstur til Kyoto og Nara med henting

7. Fra Osaka/Kyoto: Privat dagstur til Kyoto og Nara med henting

Se de ikoniske landemerkene i Nara og Kyoto på en dag på en privat tur med hotellhenting og avreise fra Osaka, Kyoto eller Kobe. Møt hjort i Nara-parken, se en storslått Buddha-statue ved Todaiji, besøk torri-portene til Fushimi-Inari-helligdommen, rusle gjennom Arashiyama-bambusskogen og mer. Møt sjåføren din på hotellet ditt og dra til Nara Park, hjem til tusenvis av fritt streifende rådyr. Kjøp noen kjeks for å mate hjorten, eller ta en matbit fra et av de mange tehusene. Gå gjennom Nara Park og nå Todaiji Temple eller "Great Eastern Temple". Oppdag en uvurderlig mengde historie og kultur på Todaiji, et UNESCOs verdensarvsted. Se et av Japans mest kjente og historisk betydningsfulle buddhistiske tempelkomplekser. Besøk Daibutsuden (Big Buddha Hall) og se den majestetiske 15 meter høye store bronsestatuen av Buddha. Deretter går du gjennom et hav av vermillionrøde torri-porter til Fushimi Inari Taisha-helligdommen i Kyoto. Neste opp er Kinkakuji (Golden Pavilion), et Zen-tempel i det nordlige Kyoto. Se 3 etasjer, hver med sin egen forskjellige arkitekturstil. Beundre de 2 øverste etasjene fullstendig dekket av bladgull. Til slutt, besøk Arashiyama Bamboo Forest sammen med Arashiyama Kimono Forest. Velg å kjøre Sagano Romantic Train, kjent om våren for naturskjønn utsikt over kirsebærblomster og om høsten for de strålende fargene til lønneblader. Kryss Togetsukyo-vedbroen over Katsura-elven.

Kyoto: Heldagstur til UNESCO kulturarv- og historiske steder

8. Kyoto: Heldagstur til UNESCO kulturarv- og historiske steder

Oppdag Kyotos severdigheter og verdensarvsteder med luksusbuss på én dag. På denne turen tas du med til de mest berømte stedene i det gamle Kyoto, som Kiyomizu-dera tempelet, Sanjusangendo-tempelet, Arashiyama, Sagano bambusskog, Tenryu-ji tempelet, Det gylne tempel og Fushimi Inari-helligdommen. Avreise fra Kyoto kl. 08:00. En komfortabel buss med klimaanlegg stopper først ved Kiyomizu-dera-tempelet. Her kan du nyte den frodige naturen fra den flotte terrassen, med panoramautsikt over byen nedenfor. Kiyomizudera-tempelet er en av de viktigste severdighetene i Kyoto. Det gamle historiske tempelet, som angivelig ble åpnet i år 778, er utpekt som verdensarv. Deretter besøker du Sanjusangendo-tempelet. Tempelet er også kjent som tempelet med 33 rom (Sanjusan betyr "33" på japansk), selv om det offisielle navnet er Rengo-in. Tempelets sal er Japans lengste trekonstruksjon og består av 35 søyler som deler bygningen i 33 deler. Vi sier «konnichiwa» til tusen og én Kannon-statuer i Sanjusangendo-tempelet, og deretter kjører bussen deg til Sagano Arashiyama-området. Etter å ha utforsket østsiden av Kyoto går turen videre til den andre siden, Sagano Arashiyama. Nyt en japansk buffé laget av sesongens råvarer mens du ser på Togetsukyo-broen i Arashiyama. Broen er Arashiyamas velkjente, sentrale landemerke. Det finnes mange små butikker, restauranter og andre attraksjoner i nærheten Halal-, allergivennlige-, laktosefrie måltider osv. er ikke tilgjengelige. Vennligst bestill i såfall omvisningen uten lunsj. Etter lunsj må du ikke glemme å utforske de grønne tunnelene i Sagano-bambusskogen, og stiene som skjærer seg gjennom bambuslundene er fine å gå på. Lundene er spesielt attraktive når det blåser lett og de høye bambusstengene svaier forsiktig frem og tilbake. Du finner Tenryu-ji-tempelet etter å ha passert gjennom bambuslunden. Føl skjønnheten i den japanske hagen gjennom de fire årstidene ved Tenryu-ji-tempelet, som også er registrert som et verdensarvsted. Deretter går bussen til Kinkaku-ji(Det gylne tempelet) Rokuon-ji tempelet er kjent lokalt som «Det gylne tempelet». Beundre det vakre tempelet før du vender fornøyd tilbake til Osaka og Kyoto. Til slutt går turen til det mest ikoniske stedet, Fushimi inari taisha-helligdommen. Det blir en minneverdig opplevelse å gå under tusenvis av tunneler med røde Torii-porter. Du avslutter turen på Kyoto stasjon. Turen inkluderer kommentarer fra både den vennlige guiden og en flerspråklig lydguide på engelsk, fransk, italiensk, spansk, kinesisk, thailandsk, indonesisk og ukrainsk. Bussen blir alltid nøye rengjort med antibakterielt middel og har regelmessig ventilasjon. Det er en komfortabel buss med klimaanlegg og gratis WiFi.

Kyoto: 10-timers tilpassbar privat tur med hotelloverføring

9. Kyoto: 10-timers tilpassbar privat tur med hotelloverføring

Oppdag den kulturelt berikende byen Kyoto på din måte med vår 10-timers tilpassbare privatbiltur. Med friheten til å designe din egen reiserute, kan du utforske byens største attraksjoner og skjulte perler i ditt eget tempo. Ved å besøke de mest attraktive bygningene i Kyoto kalt Kinkaku-ji og Kiyomizu-dera, kan du oppleve og fordype deg i Kyotos kulturelle sjarm ved å utforske tradisjonelle arkitektoniske stiler. Det er mange attraksjoner i dette området, som Ninenzaka, Sannenzaka, Kodaiji-tempelet, Yasaka-helligdommen, Gion-distriktet og Hanami-koji, som er perfekt for å gå rundt i en kimono og oppleve Kyoto som en lokal. Senere velsigner og ber om lykke til ved Fushimi Inari-helligdommen Yasaka, og drar deretter ut til eiendommen for å se vermilion torii-porten her. Med vår private bil og profesjonelle sjåfør trenger du ikke å bekymre deg for transport, navigasjon eller språkbarrierer. Vår private tur er perfekt for alenereisende, par, familier og grupper. Vi kan hente deg og slippe deg av på hotellet ditt i Kyoto. Den engelsktalende guiden er valgfri. Vår guide vil gi lokal innsikt og historier om hver destinasjon, noe som gjør turen din informativ og engasjerende.

Osaka: Kyoto, Nara guidet dagstur for å komme til Kyotos ånd

10. Osaka: Kyoto, Nara guidet dagstur for å komme til Kyotos ånd

Start din vakre reise. Hentetid og sted 8:30 Nihonbashi utgang 2 9:50 Kyoto stasjon Hachijo-utgang ▼10:00 Kyoto Anbefalt reiserute 1: Kiyomizu-dera-tempelet (billettavgift er ekskludert)- Nineizaka & Sanneizaka - Ishibei-koji Alley -Hanamikoji Street- Yasaka-helligdommen ,Turister kan velge noen naturskjønne steder i henhold til sine egne preferanser og fysiske forhold. 2: Kimono-opplevelse. Turister som er interessert kan bytte til kimono, spasere i de gamle gatene, besøke Kiyomizu-dera-tempelet. Ta et bilde med det vakre øyeblikket.(Du kan velge hvilken som helst kimonobutikk, inkludert Kiyomizu-dera-tempelet og Fushimi Inari-helligdommen. Det anbefales at du kan låne fra Kiyomizu-dera-tempelet og returnere til Fushimi Inari-helligdommen. Pris ekskludert.) 【Kiyomizu-dera-tempelet】 UNESCOs verdensarvliste og populær turistattraksjon i Kyoto. 【Nineizaka og Sanneizaka】【Ishibei-koji Alley】【Hanamikoji Street】【Yasaka-helligdommen】 ▼13:30 Kyoto 【Fushimi-Inari Taisha-helligdommen 】(ca. 70 minutter, ledig tid) Fushimi-Inari Taisha-helligdommen er kjent for sin "Senbon Torii". Den tiltrekker seg utallige turister fra Japan og utlandet hvert år og rangerte Top1 i undersøkelsen til verdens største reisenettsted i tre påfølgende år som "den mest populære turistattraksjonen for utlendinger i Japan". La oss be for vår kjære familie og oss selv her. I tillegg er Ema of Fushimi-Inari Taisha-helligdommen også unik med en form som en hvit rev som kan kribles inn i forskjellige gudeuttrykk. ▼16:00 Nara park (ca. 1,5 timer, ledig tid) Nara Park er en urban park som ligger ved foten av Wakakusa-fjellet i Nara City, hvor de kjente severdighetene som Todaiji-tempelet og Kasuga Taisha-helligdommen ligger her. Det er en må-se når du besøker Nara. Wakakusa som ligger i nærheten av parken er et fantastisk sted å overse naturen til Nara, og tradisjonelle begivenheter som "Wakakusa Burning Mount." holdes her hver januar. En rolig spasertur er den beste måten å besøke parken på. Det er stor flokk med hjort. Å mate den søte hjorten er også det største utsiktspunktet for turister. Hjortene her er også veldig smarte. Hvis de ser hjort senbei i hendene på turister, vil de ta initiativet til å komme, så vær forsiktig med hjorteflokkene som kan slå deg ned. ▼ Reiserute anbefales. 【Todaiji-tempelet】 (Pris ekskludert) Også kjent som Suzumushi-tempelet, ble det bygget i 752 av keiser Shengmu for å nedfelle den store Buddha og tjene som hovedtempelet til japanske templer. Det er hjemmefjellet til Huayan-sekten. (Inngangsavgift for hovedsalen i Todaiji-tempelet: Voksne, JP¥ 600, barn, JP¥ 300; Inngangsbillett for hovedsalen + Museum: Voksne, JP¥ 1000, Barn, JP¥ 400 ) ▼ 17:30 Begynn å returnere til Osaka Avleveringsadressen er Nihonbashi Exit 2 ★★★ Vær vennlig å forstå at reiseplanen ovenfor kan bli justert i henhold til vær, veiforhold og andre årsaker.

Tilgjengelige aktiviteter

36 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 3

Flere reisetips for Fushimi Inari-Taisha

Vil du vite mer om aktiviteter i Fushimi Inari-Taisha? Trykk her for full oversikt