Våre mest anbefalte ting å gjøre i Fundo de Figueiras

Boa Vista Island: Heldags ATV-sykkeleventyr med lunsj

1. Boa Vista Island: Heldags ATV-sykkeleventyr med lunsj

Beundre dette spennende off-road-eventyret med terrengsykkel fra kyst til kyst rundt Boa Vista Island og krysser hemmelige steder under en spennende ATV-tur. Først blir du hentet på hotellet ditt og drar til landsbyen Rabil hvor teamet vårt vil gi de relevante instruksjonene om turen og ATV-kjøretøyet ditt. Kjør deretter sørover til du kommer til en tørr elv. Ankom den vakre Oasis de Fonte Vicente og observer de løvrike frukttrærne, inkludert gigantiske fikentrær, robuste mandeltrær, tamarinder og et eksotisk baobabtre. Deretter kan du utforske den gamle landsbyen Coral Velho før du ankommer Fundo das Figueiras hvor du stopper for en deilig lunsj. Etter det, kryss Cabeça de Tarrafas, Santinha, og nå de fantastiske sanddynene i Viana-ørkenen. Lær hvordan sanddynene ble dannet mens du beundrer det utrolige landskapet. Kjør langs kanten av ørkenen på vei tilbake til Rabil. Avslutt eventyret med avlevering på overnattingsstedet ditt.

Boa Vista Island: Heldags ville strender og Viana-ørkentur

2. Boa Vista Island: Heldags ville strender og Viana-ørkentur

Oppdag Boa Vistas naturlige skjønnheter på en heldags nordøsttur med en ekspertguide. Start reisen med henting fra overnattingsstedet ditt og kjør mot Fonte Vicente Oasis. Her kan du oppdage uberørt natur, lære om den lokale faunaen fra guiden din, og observere frukttrær som fiken, mandel, tamarind og et eksotisk baobabtre. Gå videre til spøkelsesfiskerlandsbyen Curral Velho, en bosetning som ble forlatt på grunn av endeløs tørke og piratangrep. Lær den lokale historien og utforsk dens tidligere saltgruve, etterfulgt av en vakker offroad-tur til den ville stranden João Barrosa og Ervatão-stranden, det viktigste gytepunktet for havskilpadder. Her, hvis været tillater det, svømme inn i det vakre turkise vannet før en lunsjpause i lokal atmosfære på Fundo de Figueiras. Til slutt, begi deg inn i Viana-ørkenen, et av Kapp Verdes syv underverker, en må-se når du besøker Boa Vista Island. Gå langs sanden og beundre det utrolige landskapet med over 10 km med fantastiske hvite sanddyner.

Øytur og storfe og smak på lokale smaker

3. Øytur og storfe og smak på lokale smaker

Vi henter deg fra hotellet og kjører nord på øya hvor ørkenlandskapet fortryller alle besøkende. I dag vil du se øya hvordan lokalbefolkningen ser den. Først og fremst skal vi besøke en keramikkfabrikk hvor lokalbefolkningen lager kunst av leire og deig som kan tjene som suvenirer for reisende, her kan du også lære å lage skilpadder, krukker og andre leirebiter. Du vil besøke en lokal gård og se hvordan de håndterer dyrene (esel, geit, kylling, kanin, gris) her vil du lære å melke en geit og lære hvordan Kapp Verdeanere lager geitost. I landsbyen Joao Galego vil du besøke et lokalt prosjekt der en gruppe kvinner lager håndverk med resirkulerte produkter og tjener sitt levebrød ved å selge disse produktene. Du vil også besøke sjømuseet opprettet av en marin beskyttelsesorganisasjon og bli kjent med det forskjellige marine livet som hvaler, sjøfugler, skilpadder, delfiner, blant andre. Besøk også en familie som lager geitost på tradisjonell måte med forskjellige smaker og med pepper og bli med oss for å teste disse smakene Kjør langs veien til 66 tilbake til overnattingsstedet ditt

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Fundo de Figueiras

3 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Utforsk området rundt Fundo de Figueiras

Utforsk alle

Ofte stilte spørsmål om Fundo de Figueiras

Hva er de beste utendørsaktivitetene å gjøre i Fundo de Figueiras?

Flere reisetips for Fundo de Figueiras

Vil du vite mer om aktiviteter i Fundo de Figueiras? Trykk her for full oversikt