Legg til datoer

Ting å gjøre Funchal

Madeiras hovedstad har alt fra historiske vinkjellere, shopping og unike museer – noe for enhver smak.

Tilgjengelige aktiviteter

326 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 21

Ofte stilte spørsmål om Funchal

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Funchal?

Hvilke er de beste dagsturene og utfluktene fra Funchal?

De beste dagsturene og utfluktene fra Funchal er:

Porto Moniz

Hva er de mest populære museene og utstillingene i Funchal?

Flere reisetips for Funchal

Vil du vite mer om aktiviteter i Funchal? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Funchal

Samlet vurdering

4.7 / 5

basert på 23 423 vurderinger

Besøk 20. juni. Slående. Ingen lydguide for øyeblikket. Ingen plan heller. Men du kan laste ned til mobiltelefonen din. Vær oppmerksom på at alle restauranter eller takeaways er stengt. Du må gå utenfor parken mot Canal Grande for å kjøpe mat. Petit Trianon er kun tilgjengelig gjennom hagene til Grand Trianon. Det tar flere dager å se alt. Mer enn 10 km per dag. Men flott. Vi må gå. Ikke en eneste turistbuss, ingen utlendinger. færre besøkende på slottet. Bruk av maske er obligatorisk på stedet, ikke i hagen. 17.20 vannshow ved fontenen. Kort sagt, jeg anbefaler. Det er et lite tog, båter, sykler, vogner. Vennlig for unge mennesker. 9 timers parkering: 33 euro. Ååååååå!!

Utmerket opplevelse! Charlotte og Nono var begge fantastiske og veldig imøtekommende. Holdt oss konstant informert om tidsplan, timing og planer, noe som alltid settes pris på. Vil definitivt anbefale Lido-turer til venner og familie. Selve turen er satt til et sakte til middels tempo der ute (nyttig siden Charlotte har massevis av informasjon om innstillingen), men du har friheten til å gå på egen hånd på vei tilbake, noe som er flott.

Versailles er absolutt verdt et besøk, da det viser hvor rike franskmenn var og hvor fantastisk livet ved retten kunne ha vært. Det har vakker arkitektur, kunstverk og hager. Den enorme ulempen er at det ikke er noen fast track-inngang, og at vi måtte vente i ca 2 timer for å komme inn. Dette var helt opprørende!

28.1.23. Vår guide var også sjåfør. En god sjåfør som tok oss fram på en behagelig måte. Han fortalte engasjert, med gode kunnskaper om alt vi så langs veien og de stedene vi var på. Vekslet nesten sømløst mellom engelsk og portugisisk. Interessant tur der man får se mye av Madeira og livet de lever.

Guiden, Sofia, var en engasjert og kunnskapsrik guide, eller som hun sa; Jeg er ikke guide, men historieforteller. Fin tur med fine omvisninger på vingårder og mye vinsmaking. Maten var veldig bra.